• Zsantill

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Többször kerestem a délelőtt filyamán de sajnos nem vette fel. 11 előtt pár percel aztán megcsörgetetz. Visszahivtam és mivel ott voltam a közelben 15 perc mulva már ott is voltam.
  • Megközelítés:

    Auzovan egészenbegyszerű a ház előtt parkoltam le az árnyékban. Töneggel szerintem könnyen elérhető.
  • Helyszín:

    Nagyon jo kis lakás. Elfogadnám sajátnak is.. A fürdő patyolat.
  • Lány külseje:

    Éppen mint a képeken. Nagy szilikonos cicik, telt, valószínűleg szintén feltöltött ajkak és mintha a popsiján is éreztem volna valamit de lehet hogy csak megtréfáltak az érzékeim.
  • Action:

    Gyors zuhany után nem sokat teketóriáztunk az ágy mellett egy két nyelves puszi aztán már invitált is az ágyra. Néhány párnát a fejem alá gyűrve vártam a hadrendbe állitó franciáját azokkal a szexi ajkakkal. Ami kezdetét is vette. Nagyon kellemes volt a ténykedése meg is lett hamar az eredménye. Ugy alakult hogy elértem a melleit körben amit gyömöszöltem is ahogy csak tudtam majd kicsit fejjebb csuszott és a cicik közé került a farkam. Na hát egyáltalán nemnterveztem ilyesmit nem vagyok kebelszex mániás de ez most nagyon jol jött ki. Tetszett ahogy a két masszív mell körött sajtolodik a farkam. Látványnak és érzésnek sem volt akármi. De szerettem vilna a popsiját markolni miközben cumizik igy megkértem hogy jöjjön oldalrol. Erre felajánlotta a kölcsönöst amire gyorsan rá is bólintottam. Finom kis puncija van. Nem maradtunk sokáig igy mert szerettem volna már benne lenni. Szoval gumit kértem majd szépen rám ült. Nem volt a leg ideálisabb számomra igy mert nagyon felülve voltam még szoval váltottunk kutyusba. Megkértem hogy zárja össze a lábait mert ugy jobban gömbölyödik a popsi. Igy is lett, én pedig örömmel tettem igy be neki. A tükör pont szemben volt velünk igy mindketten mozizhattunk. Azok a mellek ahogy jártak előre hátra minden lökésnél az állati volt. De szerettem volna valamit kipróbálni. Láttam higy magasabb az ágy, szoval az ágy mellé álltam és ugy tettem be megint missziben. Elértem a melleit a száját és eközben mindent látok is egyben. Fergeteges volt. Majd mégegy poz váltás én ugyanugy az ágy mellett ő pedig oldalra feküdve bepucsítva. Na ez beteette a kaput majdnem. Ugyhogy kértem higy legyen megint kutyus és wgy komoly tempozást, csattogós tempózásr követően végem is lett. Ezt nevezem én aktiv fél órának. Gyors zuhany és indulás.
  • Elszámolás:

    Nem kértem extrát illetve az nfvsz re rákérdeztem de mondta hogy azt nem vállalja. Semmi baj. Nem nem.
  • Összkép:

    Nagyon jo kis együttlét vilt bármikor megismételném vele.
Happy Massage