• Panni

  • Beküldte:
  • Panni reagálása

    Kedves Mergewesh :)
    Köszönöm, hogy leírtad a véleményed. Jól éreztem magam veled, igazi férfinak éreztelek ;) ahol belefér, hogy te irányíts és mmindketten jól érezzük magunkat. Természetesen, ha szükségét éreztem volna, hogy én irányítsam az eseményeket megtettem volna, de ez most így nagyon jól esett... :)
    Millió csók :)

  • Egyeztetés:

    Két hete átélt kalandomat írom most, külföldi utam miatt. A kedvencek közé volt mentve hirdetése, így, mivel az út előtt akadt szabad időm még, hívtam a számát. Felvette, kedvesen tájékoztatott a részletekről, fél óra múlva már nála is voltam.
  • Megközelítés:

    A kapott és az oldalról elérhető cím, útvonal tervező pontos, könnyen megközelíthető mind autóval, mind tömegközlekedéssel. Korábban érkeztem, így picit várnom kellett, nézegettem a kirakatokat és az arra járó lányokat. Parkolni könnyű, de fizetős övezet.
  • Helyszín:

    Felújított ház felújított lakásába invitált alkalmi barátnőm. A liftet használva majdnem az ajtóhoz értem, ami érkezésemkor csendben nyílt, útközben és a lakásban sem találkoztam senkivel. Nagy előtérből nyílik a fürdő és a tetthely is, rend és tisztaság uralkodik mindenhol. Ráébredtem, hogy masszőznél már jártam ebben a lakásban és szobában, ismerős volt a hely. A fürdőben kád, zuhanyfüggöny, sokféle tusfürdő és szájvíz fogadott, tiszta és kellő méretű törölközőt kaptam. A szobában franciaágy és kanapé, valamint szobainas is volt a ruhámnak, masszázshoz való lágy lazító zene szólt. Az ágy mellett van tükör is, elég közel, így jó a mozi is.
  • Lány külseje:

    A képeknek megfelelő, enyhén kreol/napbarnított lány fogadott, nagyon kellemes idomokkal - aki nem csak a soványakat szereti, nagyon fogja élvezni mind a látványt, mind a tapintását a hölgynek. Kedves-csinos arca van, nem kell a kitakarástól félni. Nem túl beszédes és irányító lány, inkább kicsit sub hajlamú, ezt mondta is, de kínos csönd nem volt, lehet beszélgetni is vele értelmesen. Csinos alsóneműben fogadott, elkészülve várt rám.
  • Action:

    Sok minden vággyal érkeztem ide, mindent is szerettem volna Pannival. Fürdésem után a szobában puhatolózó csókok voltak, nem barátnős szenvedélyes, de nem is húzódott el. A csókok, simik folytatódtak, ekkor esett le, hogy nekem kel az irányítást átvennem. AZ ágyra kerültünk, ott is csók és simi volt először, majd oldalról rám hajolva kezdett franciázni. Kellemes, jó a szájmunkája, élveztem is, de valami hiányzott. Aztán rájöttem ismét, hogy irányítást vár, kértem is tőle zacsinyalit először. Nagyon jól csinálta, nagyon élveztem is. Aztán kértem, hagy dugjam meg a száját, ágy mellett állva - erre ő máris hanyatt fordult, fejét lelógatta és száját-torkát felkínálta nekem. Urak, itt ki lehet élni magunkat, legalábbis nekem nagyon sikerült. Dugtam, persze sokszor abbahagytam, kapjon levegőt, amúgy sem vagyok egy perverzebb fajta, nekem számít, hogy ne okozzak nagyobb kellemetlenséget, fájdalmat meg pláne ne. De ő hagyta magát, én meg kihasználtam és dugtam, majd a végén, pornósan arcára-mellére szájába mentem el, fintor nélkül tűrte.
    Tisztálkodtunk, 1 percre eltűnt öblíteni, majd kértem egy masszázst, melyet nagy kedvvel, jól eső erővel végzett, tényleg ellazított.
    A második ment elején én kértem, hogy hagy szerezek neki örömet, persze önző módon magamnak is, hiszen szeretek nyalakodni. Tetszett neki, de el nem ment, én viszont jól kinyalakodtam magam ízletes puncijából, nekem is élvezetett nyújtott. Ezután az első menet koreográfiája zajlott le, francia után kényszerfrancia, élvezésem ismét arcát-száját tisztelt meg jelenlétével.
    A terveim nem sikerültek, nem volt dugás, még posit is terveztem. Mégsem volt semmilyen hiány- vagy negatív érzésem. Utólag visszagondolva a fejemben nem jött össze a masszázshoz való lágy zene és a vad torokdugás, így nem keményedtem eléggé ahhoz, hogy puncijába, pláne a popójába bejussak. De abszolút nem az ő hibája, hiszen mindent kérésemnek megfelelően tett, mindenben partner volt, nekem nem sikerült összpontosítanom, részben az előttem álló út, részben a meleg miatt.
  • Elszámolás:

    Mivel még nem tudtam a programot, szokásomtól eltérően nem az elején számoltam el a hölggyel. Ő nem tette szóvá, a végén magamtól jutott eszembe, hol is vagyok? Az adatlapjából kiderül mit vállal, azt be is tartja, bár most a bővebb infóval ne stimmel, de az adatlap és az elmondottak pontosak, abszolút megérős kategória.
  • Összkép:

    A végén történt beszélgetésből derült ki, voltunk már együtt előző életében, beszámolót is írtam, akkor is kitűnő értékelést adtam, most is így teszek.
Happy Massage