• Kitti

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ezen az oldalon hirdet, máshol nem is láttam a hirdetését. Előző nap érdeklődtem a feltételekről, aznap reggel hívtam. Mindkét esetben sikerült azonnal elérnem. és egyből megegyeztünk a randi időpontjában.
  • Megközelítés:

    A cím egyértelmű, már az első telefonbeszélgetésünk és a leírás alapján kitaláltam melyik ház lehet, így a pontos cím megkapásakor nem ért meglepetés. Metró, villamos a közelben, és utcára onnan parkoltam, ami kb. 2 perc gyalog, mert ott olcsóbb. Parkolóhely van ott elég, és a ház környékén is.
  • Helyszín:

    Célnak megfelelő, új építésű, modern, igényes anyagokkal kialakított belső tér. A babaszoba berendezése szerényebb, de a célnak megfelel. A világítástechnika pazar. Tükör az egyik oldalon így minden megvan a vizuális élmények felerősítéséhez. A törülközőt összegöngyölve kaptam, ami a jobb szállodák emlékét idézte. Van hely a ruháknak és az ágyról sem lehet nagyot esni :-)
    A fürdőben volt elegendő tusfürdő választék, szájvíz, műanyagpohár a szájvíznek. A fürdőben kád van zuhannyal, üveg paravánnal.
  • Lány külseje:

    Először meglepődtem, mert nem arra számítottam, ami fogadott. A tetoválások! Írja, hogy el vannak tüntetve a képről, és a pisztolyok a hasnál egyik-másik képen látszanak, de mégis meglepődtem. Sok és kifejezetten szép igényes tetkója van, igazi kis vadóc benyomását keltette. Mindezek mellet a piros szett amiben fogadott, még kevesebbet takart, mint ami a képeken látható, így aztán volt mit nézni. Kicsit erősebb mint a képeken, gondolom a kihagyás alatt felszedett 1- 2 kilót, de nagyon formás maradt. A rikító piros száj, mint a képeken, punciján a kisajkak is kellemesen látszanak, de nem nagyok, inkább szélesek, nekem nagyon bejöttek. Feneke nagyon formás, és a mellei is nagyobbak, mint a képek alapján számítottam volna rá.
  • Erotikus masszázs:

    No ez a rész nagyon rövid volt, hiszen kényeztetéssel kezdtünk, és kényeztetéssel egybekötött csúszkamasszázzsal fejeztük be. A kettő között egy 5-10 perces lazító masszázs volt. A csúszkamasszázsnál meg azt kértem, próbáljon meg testtel kielégíteni! A feladatot pedig csodásan teljesítette! Erről a következő részben írok részletesebben.
  • Levezetés:

    Mivel van csók (extra) és tényleg nyelves igazi mély barátnős csók, valamint másfél órába bőven belefért, a fürdés után hatalmas csókcsatával kezdtünk ismerkedés gyanánt. Előszór állva majd térdelve csókoltuk egymást közben a nyaka is rámentem, lassan ismerkedtünk. Közben azért ismerkedtem a mellekkel is, és lassan a piros szett egyes részeit is eltávolítottam. csak az öv és némi dísz maradt. Ő csak ölelt és csókolt, nem siette a dolgot, olyan volt mintha új barátnővel ismerkednék. Közben a tetkókat is bevizslattam a testét alaposan szemrevételeztem minden irányból és vízszintes helyzetbe kerültünk, ott folytattuk a csókcsatát, rá-rá mentem a mellekre, majd körbepusziltam a punciját, végül rámentem a csiklójára. Jól reagált, aztán egyszer csak még jobban és el is ment szaggatott csípőrángások közben, kb. fél órával azután hogy odaértem. Utána heves csókokkal jutalmazott, majd az én hegyesebbik végem került az ő szájába, feneke a tükör felé, hogy a vizuális élmény is teljes legyen. Végül kértem, térdeljen felém, és valami 69-es szerű helyzetben lett végem, méghozzá rövid megbeszélés alapján a szájába, mivel az extra, de úgy éreztem, kellett a csúcson a szájával biztosított szorító érzés, mely az élvezetemet jelentősen fokozta, és hatalmasat élveztem a szájába.
    Hagyott lenyugodni, majd törlő és elment rendbe rakni magát. Újabb csókok, majd rövid megbeszélés hogyan tovább. Hátmasszázs olajjal a lazító rész. Nem túl erős, inkább levezető, ráhangoló. Majd fordulás, és máris olajozta magát és engem a csuszkához. Csúszkált is rajtam rendesen, néha csókolt is, néha átöleltem, majd kértem üljön szemből a hasamra és úgy folytassuk, közben az kormányrudat is meg tudja fogni. Majd fordulás, hogy a feneke legyen felém, és úgy folytatta. Végül félig mellém félig rám feküdt, úgy csúszkált rajtam, miközben a tükörben bámultam hogyan vonaglik rajtam tökéletes teste, a farkam a combja alatt, amit addig dörzsölt, míg mellékheréim és heréim tartalma hatalmas foltot nem hagyott mellettünk a heverőn. No így még nem mentem el soha, de mindig is izgatott, milyen is lehet ha egy pici lány testtel elégít ki, mint ahogy egy vietnami lány ezt a lehetőséget is felajánlotta a főszereplőnek egy évtizedekkel ezelőtt látott filmben. Hát ez most nagyon jó volt, a második erős és hosszú orgazmus amit ott átéltem. Ezek után tisztálkodás. Az elején kérdeztem a közös fürcsit, mely nincs az étlapon, de miután korábban kértem, hogy a hátamról mossa majd le az olajat, most ő ajánlotta fel, hogy mossuk le egymást, így levezetésnek a közös fürcsi is össze jött. Türcsi, elszámolás, puszi és távozás kellemes élményekkel.
  • Elszámolás:

    3 extrát kértem, a csókot, a natúr franciánál vége szájba opciót, és a csúszkamasszázst. Elszámolás utólag a megbeszélteknek megfelelően. Négykezes masszázsra is lett volna lehetőség egy hasonlóan szép barátnőjével, akit kérésemre bemutatott, de ebbe a programba most ő nem fért bele. A program így is fergeteges volt, az összeget magamtól megtoldottam egy kicsivel.
  • Összkép:

    Nagyon jó volt, annak ellenére hogy nem volt aktus, teljesen olyan volt, mint egy többmenetes szeretkezés, egy kicsi lánnyal, akinek szűk puncija van. Kellett is rá időt szakítani. Olyan volt, mint az első együttlét egy új szeretővel, akinek fiatal, vad és attraktív teste van!
Happy Massage