• Dominika

  • Beküldte:
  • Dominika reagálása

    Szia Édes! Nagyon szépen köszönöm a pozitív visszajelzésed.😊 Örülök hogy újra és újra mosolyt csalunk egymás arcára. 🤗
    Várlak vissza nagy szeretettel. 😊 Csókollak💝

  • Egyeztetés:

    Éppen a szabadságát megelőző hét vége felé kerestem őt időpont foglalás miatt,s mondta,hogy egy hétig nem lesz elérhető.Közölte,hogy július 18-án keressem őt ismét és akkor tudunk majd egyeztetni.Jó pihenést kívántam számára a nyaralásához,elköszöntünk egymástól és vártam a július18-át.
    Üzenetben könnyedén sikerült legyeztetnünk a találkozónkat amit a randevúnk napjának reggelén megerősítettem.
  • Megközelítés:

    A már sokszor és sokak által megénekelt legendás Marina part,mondhatni a szívem csücske.
    Nem szokásom és nem is illik randevúról késni,így most is bő negyed órával előbb érkeztem.A bejárattal szemben sikerült egy árnyékos helyre parkolnom,de ez nem volt elég ahhoz,hogy a Dominikának szánt csokoládé meg ne olvadjon a nagy hőségben.
  • Helyszín:

    A rövid kis folyosó egy nagy nappalivá szélesedik melytől balra helyezkedik el a játszó szoba.A szobában kényelmes nagy franciaágy,puha plüss szőnyeg a padlón.Sarokban egy szekrény ajtaján tükörrel,mellette pedig egy fotel amelybe a ruháimat szoktam pakolni.Kellemes félhomály relaxációs zenével és apró,világító kis üveggömbök egy komódon.
    Közvetlenül a szoba mellett a fürdő teljes felszereltséggel,úgy mint kád zuhanyfüggönnyel és száraz kilépővel,tusfürdő választékkal,szájvíz üvegpoharakkal.Patika rend és tisztaság.
  • Lány külseje:

    Rózsaszínű fehérneműben fogadott amiben az eddigi találkozóinkig még nem láttam őt.Remekül áll neki ez a szín,csak úgy pompázott benne gazella teste.Hozzá az elmaradhatatlan fekete combfix.
    Bájos Barbie arc,ízlésesen kihúzott szemek és nagy fekete szempillák.Friss,illatos szőke haj és selymes,finom puha bőr.Hosszú,vékony szexi lábai imádni valóak akárcsak a cicijei és harmatos szűk puncija.:)
  • Action:

    Ahogy beléptem a lakásba elképedtem a látványól,pedig ez már a sokadik találkozónk volt.Dominika egy rózsaszínű fehérnemű szetteben fogadott melyben eddig még nem láttam.Egyből magamhoz is húztam őt és egy szájra puszival üdvözöltük egymást.
    Átnyújtottam neki egy finom csokit ami ebben a rekkenő hőségben percek alatt úgy megolvadt,hogy azonnal hűtőbe is kellett tennie.Mondtam is neki,hogy ez már inkább forró csoki amin jót nevetett.

    Bementünk a szobába,s amíg én levetettem a ruháimat addig ő hozott nekem és magának is egy pohár hideg vizet.
    Zuhany előtt még egy puszi és popsi paskolás,majd pár percre meglátogattam a fürdőt.Visszatérve ő nem volt a szobában,de szólt,hogy egy pillanat és jön.Úgy is volt.Becsukta a szoba ajtaját addig én ledobtam derekamról a törcsit és az ágy előtt állva egymásba gabalyodtunk.

    Formás cicijeit még inkább kiemelte a push-up melltartó amiket kezembe markolva lágyan masszíroztam,majd kiszabadítottam ikreit a melltartó fogságából.Elé térdelve háttal fordítottam őt és megpuszilgattam popsiját,majd arcomat mélyen gerezdjei közé fúrva és a bugyit félrehúzva belecsókoltam fincsi puncijába amire kellemes sóhajokkal reagált.
    Egy mozdulattal lerántottam róla a bugyit,majd ezután széttárt lábakkal hanyatt fekve felkínálta punciját és várta,hogy tovább kényeztessem.
    Az ágy elé térdelve vállaimra vettem a lábait és jól kinyaltam őt.Aznapi első vendége voltam,s idő kellett,hogy bemelegedjenek Dominika receptorai,de egy elnyújtott franciával és ujjam segítségével olyan orgazmust sikerült kihoznom belőle,hogy ő is és én is csak lestünk.:)
    Kifújva magát viszonozni szerette volna jótéteményemet így én is felmásztam az ágyra és egymással szemben térdelve egy finom kis csókot követően ő látott hozzá a franciaórához.Ahogyan kértem tőle kellemesen,lágyan csinálta,nehogy hamar végem legyen.Miközben franciázott kezem popsija felé kalandozott amit megsimogattam.Picit fordultunk az ágyon,hogy a tükörből a legjobb látvány táruljon elénk.Dominika nagyon pajkos volt,időnkét oldalra fordult és ő is nézte a tükörből az eseményeket akárcsak én.Már maga a látvány is annyira izgató volt,hogy háromszor is le kellett őt állítanom a franciázás során,mert majd el durrantam.
    Javasoltam a kölcsönös franciát amit jó ötletnek tartott.Amíg átrendeződtünk az ágyon sikerül egy picit lehiggadnom,s megkértem őt,hogy továbbra is finoma csinálja,mert tartogatnom kell a muníciómat a szeretkezésre.Készséggel teljesítette kérésemet és finoman bánt a szerszámmal.

    Miután kölcsönösen is igen jól szórakoztunk elérkezettnek láttuk az időt a gumihúzáshoz.
    Kibontott egy óvszert,szakszerűen feladta rám és némi síkosítás után misszibe helyezkedtünk.Ez számunkra a már jól bevált ideális kezdési póz.
    Kellemesen szűk puncijába óvatosan behatolok és fokról-fokra egyre mélyebbre tolom a szerszámom.Közben tartjuk a szemkontaktust,figyelem a reakciót.Picit lassan,de egyre jobban tágul,finoman mozgok benne.Hozzáhajolok egy finom kis csókra és megsimogatom az arcát ő pedig kedvesen rám mosolyog.
    Lábaival átkulcsolja derekamat és húz magába így adva tudtomra,hogy most már felvette farkam formáját a nunija.Lenyúlok a csiklójához és megnyálazott ujjammal izgatom őt odalent miközben mozgok benne.Levéve derekamról a lábait a magasba emelem őket tovább járatva farkamat ki és be.Nagyon tetszik neki a dolog,látom rajta,hogy nem megjátssza magát hanem tényleg élvezi.Nyakamba veszem a lábait,hogy teljesen el tudjak merülni benne.Hangos sóhajaitól zeng a szoba mellyel biztatást ad számomra,hogy jó amit csinálok.Megragadva derekát tövig húzom kardomra.Combjait széttárva ismét hozzáférek csiklójához amit bő nyállal megkent ujjammal izgatok.Egyfolytában sóhajtozik és zihál,pillanatok kérdése és ismét elröpül a drága.:)Az élvezés pillanatában szorosan összezárja combjait és hangosan felsikolt.
    Megsimogatja fejemet és egy szájra puszival megköszöni,hogy ismét a mennyekbe repítettem őt.Amíg kifújja magát belecsókolok a puncijába,majd folytatásként kutyusba váltunk.
    Dominika elég magas lány,így berogyasztott lábakkal széles terpeszt vesz fel,hogy kényelmesen hozzáférjek hátulról.Bomba formás popsiját jól megmarkolom és így tolom neki kutyusban amit a tükör is közvetít.Pajkos tekintetével a tükörből mosolyog vissza rám.
    Egyik kezemmel átlóban átnyúlva megfogom a vállát másik kezemmel pedig lábfejébe kapaszkodom.Tövig bele csattogva nyomjuk a mutatványt.Megkérem,hogy feküdjön hasra és úgy is megszeretgetem őt.Szűk puncija körülöleli a farkam ami csodás látvány,s mindezt még fokozza a feszes popsi amint a hasfalamhoz csapódik.Már nagyon a végét járom ezért váltunk lovaglóba.
    Fölém kerekedve kb.2-3 centiméter mélyen engedi hüvelyébe a farkam,hogy épp csak a makk legyen bent.Nagyon érti a dolgát ez a lány,tudja hogyan kell a végsőkig feszíteni a húrt. Előrenyúlva melleit markomba fogom és szembe egymás felé összetolom őket.
    Amikor látja rajtam,hogy már alig birok uralkodni magamon akkor hirtelen tövig engedi és vágtázni kezd.Itt már nincs menekvésem,kitör belőlem a láva és egy hatalmasat élvezek benne.A beteljesülés pillanataiban négy-öt erőteljes döféssel szinte megemelem őt,bokáit megragadva próbálom az ágyra visszahúzni.Én sem folyton magamba a hangomat,hangosan élvezek el.
    Egy őrült nagy élvezés után hagy magában lenyugodni,nem ugrik le rögtön rólam hanem megvárja amíg lenyugszom.
    Leszáll rólam és nedves törlőkendőt biztosít számomra,hogy letisztogassam magam.

    Az órára pillantva látom,hogy még szűk tíz percünk van,így elmegyek tusolni egyet,addig ő rendbe rakja a szobát.
    Felöltözöm,megiszom a pohár vizemet,közben beszélgetünk erről-arról.
    Megköszönöm a találkozót,hogy ismét a vendége lehettem és a legközelebbi viszontlátásig egy búcsúpuszival és öleléssel,popsi paskolással elköszönünk egymástól.
  • Elszámolás:

    Amíg kiment frissítő italért addig elhelyeztem jól látható helyre a komódon.Kedvező csokormérték egy kitűnő szolgáltatásért cserébe.
  • Összkép:

    Mind testi adottságaiban,mind szexuális tapasztalatait tekintve egy kimagasló szolgáltató,kitűnő szexpartner.
    Kedvessége,hozzáállása példaértékű,abszolút barátnő feeling.
Happy Massage