• Asli

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Szokásomhoz híven telefonon keresztül történt az egyeztetés. Szeretem meghallgatni a vendéglátóm rövid és célratörő összefoglalóját. (Bár sok esetben a telefomos kisasszony hangját hallom. Itt szerimtem nem így törtémt.)
  • Megközelítés:

    A XIII. Kerület emblemaztius lakóparkját közelítettem meg a Duna Pláza mögött. BKV viszonylatok zömmel a Váci út tengelyében. Úrvezetők az újépítésűház közelében találnalk fizető helyeket.
  • Helyszín:

    A lakás állapota tükrözi részben a ház új jelzővel jellemzett leírását. Ugyanakkor ez nem lenne fenntartható a tisztaságmániás benne dolgozó lányok és asszonyok szorgalmas keze munkája nélkül. Mindenhol makulátlan tisztaság fogad. A szobában diszkrét megvilágítás teszi láthatóvá a berendezést: nahy franciaágy, komósd, szobainas, hatalmas tükor. A fürdő kádas, de félig üvegfal akadályozza az elárasztást. A tusfürdőválasztékot márkás termékek jellemzik. A törölköző frissen mosott, illatos.
  • Lány külseje:

    Nagyon kedves és szemrevaló a vendéglátóm Asli. Csini kiss semmiségben fogad. Arca és pullantása értelmes, érdeklödő. Stílusa rendkívül határozott. Szerintem a renitens látogatóját két perc alatt ki tudná penderíteni, így kímélve meg mindkettőjüket a kellemetlenségektől. Alakja szinte tökéletes. A fotói között dominálnak a popsit bemutatók. Valóban számára van mire büszkének lenni . De az egyéb részletek is figyelemre méltóak. A bőre finom és jó illatú, a haja ápolt. A cickók tenyerbe illő természetes áló keblek. Beszélgetés során elmondja, hogy nem szeretne egyelőre müvi részletet testén. A puncija borotvált elsőre szemérmesen zárt, de finom kényeztetésre pozitív visszakelzést nyújt.
  • Action:

    Fürdést követően az ágy mellett állva puszilgatjuk es simogatjuk egymást. Később leheveredve folytatjuk egymás felfedezését. Finoman a fúlcimpátol a pihés nyakhajlaton át a mellek ívenek érintése utan lágyan szopom mellbimbóit, melyet halk sóhajjal nyugtáz. A régi gyengém, az ives, de feszes hasat célzó nyelvérinteseken át jutok kicsi borotvát kincséhez. Először csak a környélķ nyelves felderítését eszközlom. A comb belső, szeméremdomb, későb, mikor a kedvesem szinte már feszült vágyakozással maga tárja fel önmqgát, látok neki a módszeres de rendkívül gyengéd puncinyaláshoz. Kicsikém ringó csípőmozdulatokkal fokozná a tempót, de nem engedek a könnyű csábításnak, követkzetesen kitartok a fontolva haladás eszméje mellett. Később megkérem, bátran üljön az arcomra, mely még intenzívebb kapcsolatot eredményez . Aslinak itt lesz vége. Javaslom, hogy feküdjóm mellém és gyengéd simogatások mellett lazitson és pihenjen.Ágaskodó férfiasságomba kapaszkodva kezdi el az én körómet. Mellbimbómat nyelvével ingerelve finoman veri a farkamat. Majd mellékuporodva lágyan szopja. Kitartóan kevés kézhasználazttal teszi ezt. Folyamatosan igyekszik élvezésközeli állapptban tartani, de nem végez ki. Gumihúzást követően péniszembe ereszkedik és meglovagol. Pozíciót váltunk misszionarius majd kutyus következik. Kérésemre oldaltfekvő hátsó megközelítésű helyzetet veszünk fel. Öncélúan kérem ezt. Szeretném látni a tükörben, hogy e szép nöben ki-be jár a farkam. Ez lesz a végzetem is. Magában tartva hagyl enyugodni. Tisztogatást követöem egymást öleve fekszünk és beszélgetünk. A búcsú erzelmes nekem tesző.
  • Elszámolás:

    Az újonnan kialakult átlag rózsaszálból állo bokréta.
  • Összkép:

    Mindig, több éve már igyekszek kincset találni. Asli az egyik új felfedezett. Jól írja, kis tigris. Feszes testü nemes vad.
Happy Massage