• Enikő

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem. Második próbálkozásra sikerült elérni. Minden lényegi dologról tájékoztatott. Rákérdezett, hogy szeretnék-e popsit (ez az opció az adatlapján is szerepel). Én jeleztem, hogy valószínűleg igen.
  • Megközelítés:

    A lakás otthonos, jól felszerelt, egy több emeletes épületben található a Fő utcában. Néhány perc sétára volt a helytől, ahol tartózkodtam, így számomra teljesen ideális volt. A kapuban ismét hívtam, beengedett és már fent is voltam. Parkolni lehet a környéken, de szinte mindenhol fizetős. Tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető.
  • Helyszín:

    Lakás a sajátja, ott lakik. Egy kiskutya is van, de nem sokat zavart. A tetthelyen nem volt jelen. A berendezés otthonos. Tisztaság van mindenhol. A fürdőben minden megtalálható amire szükség lehet. Az ágy nagy és kényelmes.
  • Lány külseje:

    A képeken ő van, bár azok régebbiek. Mindenképpen jó lenne frissíteni őket. Enikő külseje kifogástalan. Biztosan idősebb a megadott 43 évnél, de engem ez nem zavart, mivel imádom az idősebb hölgyeket. Nekem nagyon bejön ez a korosztály és az biztos, hogy nagyon jó teste van. Pici felesleg van rajta, de úgy vélem, hogy az a típus aki a bombázó MILF a pornófilmekben. Szép punci és a legcsodálatosabb popsi amit valaha láttam. Kár, hogy nincsenek róla képek. Ha ez tudtam volna nem várok ennyit, ugyanis Enikő már régóta a kedvenceim között volt.
    Magamról elmondhatom, hogy amikor egy hölggyel először találkozom akkor egy picit feszült vagyok, kell egy kis idő az ismerkedéshez, feloldódáshoz. Nála ez nem volt probléma, mert kezdettől nagyon kommunikatív és kedves volt. Megérkezéskor kibújtam a cipőmből és beinvitált a szobába. Már a telefonban rákérdezett, de itt ismét megerősítettük, hogy szeretnék popsit. Megmutatta, hogy hova helyezhetem a ruhámat (erre külön szobainas van!). Én az asztalkára tettem az ajándékot, levetkőztem és elindultam a fürdőbe. Egy gyors tusolás után vissza is tértem, majd az ágyon kezdtünk bele abba amiért jöttem. Vagyis előtte még egy kis beszélgetés, amit főleg ő vitt, de evvel semmi probléma nem volt, mert nem óranézős és nem a megbeszélt 1 órából ment. Azt egyébként rendesen túl is léptük.
  • Action:

    Kis ölelgetés után franciával kezdett. Nem ez volt életem legjobb franciája, de rosszat sem tudok róla mondani. Mélytorok is volt. Mindent elkövetett, hogy a kedvemre tegyen. Francia után én kényeztettem igen hosszan. Ez nekem is örömet okoz és örültem, hogy el tudtam juttatni a csúcsra. Láttam rajta, hogy végig élvezi. Nem hinném, hogy megjátszotta magát. Egy kis pihi után franciázott kicsit, majd dogiban folytattuk. Először a punciba leltem örömöm. És itt feltárult a popsi elmondhatatlanul gyönyörű látványa. Csodálatos ánusza azonnal megbabonázott. Nem volt kérdés, hogy meg akarom-e hódítani, de először élvezkedni akartam a csodás punciban is amíg lehet. Közben bedugtam az ujjam a popsijába, ami fantasztikus érzés volt. Kis idő után váltottunk és áthelyeztem a farkam a popsiba. Ez mennyi volt. Így dugtam jó ideig, Enikő közben kéjes hangokat hallatott, amik tovább fokozták a hangulatot. Így is lett végem. Élvezés után még a popsiban maradt kicsit a farkam. Minden másodpercet ki akartam élvezni. Majd ledőltünk az ágyra és elkezdtünk beszélgetni. Abszolút nem az a típus aki presszionál, „hogy végeztél akkor kopj le”. Letusoltam és felöltöztem. Közben folytattuk a beszélgetést még hosszan.
  • Elszámolás:

    Érkezéskor az asztalra tettem. A popsi feláras, bár nem sokkal. Ezt is megelőlegeztem, hisz ezért jöttem.
  • Összkép:

    Kedves, figyelmes. Az embernek nincs futószalag érzése. A benyomásaim a legjobbak. Enikő gyönyörű teste, hozzáállása megadta azt az élmény amire vágytam. Csak azt tudom mondani, hogy fantasztikusan éreztem magam.
Happy Massage