• Mara

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Mara reagálása

    Nahát micsoda meglepetés!! 😃 Pedig már gondolkodtam is rajta, hogy vajon ír-e majd valaki beszámolót így, hogy már nem vállalok levezetést… és tessék! 🥰 Minden vágyam így teljesüljön! 😄😋

    Persze bevallom egy pillanatra megfordult a fejemben, hogy ezzel a csodás beszivel jó magas elvárasokat támasztottál a kedves olvasókban, de nem félek a próbáktól… 😅 legalább további maximalizmusra ösztönöz 😎 topon kell lenni és kész! 😄

    Egyébként elég rendhagyó alkalom volt, mert nem szoktam beszélgetni masszázs közben, nem is szeretem, ha szóval tartanak, de akkor és ott pont jól esett jókat röhögni, feldobtad a napomat, köszi! 😊

    Gyere máskor is! 😘

  • Egyeztetés:

    Az egyeztetést VTR-en keresztül történt. Kicsit összekeveredtek az üzenetek és ebből történt az, hogy szabadsága előtt nem tudtam már hozzá menni.
    Mivel az oldalon jelezte, hogy meddig van szabadságon, addig nem is firtattam tovább a dolgot.
    Visszatért és még aznap jött az üzenet amiből egyeztetés lett, és később találka.
    Teljesen rugalmas és mindenben korrekt tájékoztatást kaptam, ahogy az itt lévő adatlapja is ilyen.
  • Megközelítés:

    Belváros, Nyugati és Jászai Mari tér közötti egyik utca. Az egyeztetéskor minden fontos infót megkaptam( házszám, kapukód, emelet)
    Szgk-val közelítettem meg a helyszínt, mert 39 C-ban nem sok kedvem volt BKV-ni.
    GPS odavisz, parkolás miatt érdemes előbb odaérni, mert nem könnyű, fizetős nekem is 2 sarokkal odéb sikerült megállni.
    BKV-val sem lehet túl nehéz, minden jár ott (4-6 villamos)
  • Helyszín:

    A ház egy régi bérház, az első emeleten van egy jóga studió ami a cím.
    A studiónak két bejárata van, ezért kis várakozás után kiderült melyik rejti ezt a csodálatos hölgyet.
    Ő nyitott ajtó, bár nem teljesen nekem, de így volt jó a dolog. SŐT ha ott álltam volna és úgy nyílik az ajtó, hááát nem is tudom megtudtam volna megszólalni.
    Bejáratnál megkért vegyem le a cipőmet és ad egy papucsot, a cipő levétel nálam alap dolog szokott lenni, de a papucsot óvatosan visszautasítottam.
    A szobája a folyosó végén található, a studió ezen részén mindenféle kezelések folynak, így több szoba is van.
    A szobában megkért a vetkőzésre, és megnézte a fürdőt. A fürdő közös használatos, de tiszta és rendben van, illetve amikor megnézte, szerintem rendbe is tette. Kaptam egy tiszta puha tücsit és mentem a dolgomra.
    Fürdés után vissza a szobába ami rendes, tiszta és narancs szoba elnevezés alapján narancssárga. Két kis fotelke, egy kis asztalka és a szoba közepén egy masszázs asztal.
    Minden korrekt és rendben van.
  • Lány külseje:

    Marát a fényképei alapján néztem ki magamnak. Már a képeken is vadítóak azok a pillantások, hátmég az életben.
    Az ajtó nyitásnál írtam, hogy nem tudtam volna megszólalni az első pillanatban. De mivel kicsit arrébb álltam ezért végig tudtam nézni, és végig tudtam gondolni, hogy mit is mondjak az első pillanatban.
    Csodaszép !!! Illetve nekem az. Aki akar az vitatkozzon, de a belső kiegyensúlyozottsága is kisugárzik ami egyszerűen perfekt.
    Egy fehér nyári lenge felsőcske volt rajta, illetve egy csipkés nadrágocska. Engem ezzel is megvett. Mosolygós és nem csak az ajkai, de a szemei is.
    Hogy mi tetszik rajta: MINDEN! :)
    Ha az Úr Ádám bordájából teremtette Évát, akkor Én adok akár több bordát is és szeretnék kérni egy ilyen csodát.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs erotika mentes, és ez azt is jelenti.
    De ilyen masszázsban még nem volt részem, sem az oldalról választott hölgyeknél, sem eddigi bármelyiknél.
    A fürdőből visszatérve megkérte, hogy helyezkedjek el az asztalom hason, addig Ő kifutott és szerintem rendet tett utánam. Pár pillanat múlva már vissza is tért.(Furcsa volt de úgy vártam mint egy kisgyerek aki valami ajándékot fog kapni, nem éreztem még ilyet)
    Visszatértekor gondolta lehúzza a türcsit rólam, de kicsit megakadt és egy kis közjáték után csupaszon és hason feküdtem. Be akart egy másik szárazzal takarni, de közöltem, hogy akkor lángra lobbanok, így is a tusolást hideg vízzel teljesítettem, mert 39 C az 39 C.
    Illetve a hideg víz hatására a családi ékszer is kicsire összement és meg tudtam vele beszélni, hogy bár (IGEN), de ez most nem róla fog szólni, bármennyire is az Ő fejében ez jár. :(
    Mara a türcsi elvétele után kis lágy zenét tett be és próbált megfelelő helyzetbe igazítani engem. Nem volt könnyű dolga. A masszázst a lábamnál kezdte, de előtte egy párnácskát rakott alá, hogy kicsit könnyebb legyen neki is.
    Háát kicsit óvatosban kezdte a dolgot és figyelte a reakcióimat. Egész program alatt figyelt rám és ellenőrizte, hogy nem okoz e nekem fájdalmat. Ez nagyon jól esett. Mivel a fájdalom küszöböm egy kicsit feljebb van mint az átlag, így észrevette, hogy kb bármit megtehet, nem fogok visítozva leugrani az ágyról. Ez amúgy kis rövid beszélgetéseink egyikében jeleztem is neki. Sok éves vezetésből kifolyólag a jobb vádlimnál ezt észlelte is és néha teljes testsúlyával belemászott. Jó esett, hogy nem csak kis simi, hanem megdolgozza az izmaimat. Csodálatos keze van, egy igazi ISTENNŐ. Amikor a vádlimat szétszedte és összerakta akkor jött feljebb. A velem egykorú érezte, hogy néha kap egy kis simogatást, de tartotta magát a megbeszéltekhez, ami nem volt könnyű. Irigylem azokat az urakat akik még régebben lehettek Maránál. A fenekemet is jól megdolgozta és a derekamat is. Majd jött feljebb. A hátam masszírozását az elején mondtam, hogy kicsit másképp szeretném egy sérülésből kifolyólag, Néha éreztem, hogy lábújjhegyre helyezkedik és úgy dolgozik rajtam, ezt néha kis mosollyal jutalmaztam ami őt csak jobban felizgattat, hogy nem úgy reagálok ahogy szoktak az emberek.A hátamban talált egy kis alien-t ahogy Ő elnevezte ekkor volt az első amikor kicsit felszisszentem, ekkor okoztam neki szerintem a nap legnagyobb elismerését. Nagyon boldog lett. :) Ezek után jöttek a vállaim és a nyakam, ekkor megint meglepödőtt, hogy keményebb mint a vádlim. Kérte helyezzem bele a fejemet a masszázs asztal fejtartó részébe és úgy lazította ki az összes nyak, váll és környéken lévő izmomat. Végig mosolyogtam, de ekkor már Ő is mosolyra fakadt.Ezt követően még kaptam egy kar és kéz átgyúrást ez már csak a cseresznye volt az egészre. Jó volt kicsit átadni magam neki.
    Kicsit a fejem is kapott egy hátsó dörgölést, fincsi volt.
    Fordulást rendelt el, mivel egyértelmű, hogy erotika mentes, de azért elmondta, hogy mit fog átdolgozni, én csak helyeseltem. A fejem alá adott egy párnácskát, de kicsit kevés volt, mert látnom kellett. Kicsit meglepődött, hogy végig moziztam, ahogy az első oldalamat is megdolgozza. Kérdezte, hogy kérek-e másik párnát, de ez akkor nem volt fontos. Bármilyen helyzetben is lettem volna, hogy tudjam nézni csodás koncentrálós néha mosolygós arcát és lássam azokat a csodaszép szemeket. A lábamat, a pocakomat a mellkasomat és az arcomat is megmasszírozta istennői kezeivel. Amikor a fejemhez jutott megint a fejtartóba kellet raknom a nyakamon lévőt, ekkor fölém hajolt. És meg kellett volna tudnom állítani az időt. Ez egy nagyon tökéletes pillanat volt, és beégett szerintem a memóriám fennmaradásáig az biztos. Kicsit lepergett az idő,már vagy 10-15 perces többletben voltam, amit nagyon kedvesen adott a tudtomra, ha lehetett volna akkor még van 4-5 órára maradtam volna nála (vele), de nem lehetett. Így gyors de nem kapkodós készülődésbe kezdtem. Felajánlotta, hogy még egyszer frissítsem fel magam, de nem akartam sem időt húzni, illetve magamon akartam még érezni a érintését és mindent amit velem csinált. Nem akartam lemosni magamról. Vittem váltó ruhát így könnyebb volt ezt megoldani. Kicsit megtörölgetett, hogy ne nagyon olajosan távozzak. Ismét csodálatos volt az érintése, de láttam rajta, hogy kellett dolgoznia rajtam és ebben illetve a melegbe kicsit elfáradt.
  • Levezetés:

    Mivel erotika mentes a dolog így aki még nem volt Maránál az azt is gondolja, hogy nincs kényeztetés, de Ő a lelkedet is kényeztette és a fáradt beállt izmokat is. Csodálatos volt vele minden pillanat !
  • Elszámolás:

    Az elszámolás a végén történt, jól esett, hogy mindenféle előzetes ismeretség nélkül megbízott bennem.
    Felajánlotta, hogy következőre menjek 2 órára és lehet nála bérletet is igényelni. Ezt olyan aranyosan adta elő, hogy ............. :)
    Kicsit készültem és az adatlápjából és az odaérés előtt beugrottam egy boltba és egy kis csokival megleptem, ami láttán felvillantak azok a csodaszép szemek és olyan boldogság ült ki az arcára ami feletette vele egy kicsit talán, hogy mennyit kellett velem küzdenie.
    Korrekt volt minden az első pillanattól kezdve. Az árak az adatlapján is kint vannak, ennek megfelelően a másfél óráért 20 virágszálat adtam át.
  • Összkép:

    A távozás előtt még a szobában kértem egy öletést, ami elérte a lelkemet is. Elkísért az ajtóig és a cipő felvétel után kaptam még egyet.
    Csoda volt az elejétől a végéig, még vissza kell mennem hozzá. A masszázs tökéletes a többi meg maga a csoda.
    Remélem még sokáig fog minket megajándékozni magával.
Happy Massage