• Dóri

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    1 nappal a találkozó előtt telefonon egyeztettünk időpontot másnap reggelre. Már az első pillanatban magával ragadott Dóri kedvessége és pozitív, kellemesen csicsergő hangja.
  • Megközelítés:

    Kocsival érkeztem, a környéken elég kevés a szabad parkoló így érdemes 5-10 perccel korábban érkezni. Nekem pont szerencsém volt a háztól kb 2 perc sétányira megállni
  • Helyszín:

    Panel lakás majdnem legteteje ahova lifttel könnyű a feljutás. Belülről teljes kifogástalan a lakás, higiénia is maximális. Egy pici negatívum hogy klíma nincs így hiába a nyitott ablak amikor kint 30+ fok van elég gyorsan bent is annyi lesz.
  • Lány külseje:

    Dori egy nagyon formás pici lány, tökéletesen kerek popsival, puncija felett egy apró sexy csík díszeleg
  • Action:

    Egy sexi fekete egyberuciban fogadott amin több volt az átlátszó rész mint az anyag így már az első pillanattól meg tudtam csodálni gyönyörű alakját Gyorsan elszaladtam tusolni, amíg én zuhanyoztam ő fogat mosott majd cseréltünk. Utána be a hálóba ami szépen elő volt készítve. Felmásztunk az ágyra és elkezdtük simogatni egymást. Én a nyakát csókolgattam és a hátát cirógattam néha rámalkolva a csodás popóra. Nagyokat sóhajtozott főleg amikor rátértem a bimbók kényeztetésére melyek egyből égnek álltak. Ez után következett egy csodás 69. Imádtam a punciját kényeztetni, a kisajkaival játszottam sokat miközben ő nagyon lágyan kényeztette a farkam. Amikor éreztem hogy kellően nedves elkezdem óvatosan újazni. Eszméletlen milyen szűk puncija van már alig vártam hogy beleüljön a farkamba. Kértem is hogy csücsüljön bele nekem háttal szép lassan belegugolt, isteni érzés volt ahogy lassan tövig csúszott belém és éreztem hogy teljesen körülölel és szorítja a farkam. Majd elkezdett lovagolni. Először csak lassan majd egyre gyorsabban járt a csípője, imádtam érezni, hogy minden egyes csípő ringással fel le jár az így is lüktető makkomon. Ennek a mámornak nem tudtam sokáig ellenállni és hatalmasat élveztem a puncijába. Nagyra értékeltem hogy nem ugrott le egyből hanem hagyta hogy kiélvezzem puncija kellemes melegségét.
  • Elszámolás:

    Végén rendeztem, még kevesebb is lett mint amit előzetesen egyeztettünk mert kicsit hamarabb távoztam.
  • Összkép:

    Nagyon figyelmes és kedves lány Dóri, rendkívül jól kapcsolódik bármilyen témához egy beszélgetésbe. Teste tökéletes. Remélem lesz még alkalmam legközelebb más pózokban is Dórit kényeztetni. Nagy piros pont a csoki volt ☺️
Happy Massage