• Hannácska

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, amikor itt az oldalon villogott, hogy elérhető. Felvette és két órával később már nála is voltam.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, még vidékiként is egyszerú megtalálni. Parkolót a közelben találtam. Vannak szabad helyek.
  • Helyszín:

    Klasszik panelház, maga a lakás felújítva, teljesen korrekt. Fürdő tiszta, minden rendelkezésre áll ami a fürdéshez kell.
    Egy negatívumot tudok említeni, az ágy már kicsit el van fáradva, nem bírja az extrém igénybevételt 😂
  • Lány külseje:

    Csalódás kizárt. A fotóknak teljesen megfelel, ami nem jön le a fotókról az kedvessége. Fantasztikus mellei és markolni való popsija van. Kérésemre a.képein is látható fekete combfixes szettben fogadott.
  • Action:

    Először jártam nála, kis izgalom is volt bennem, ami fokozódott miután bemutatkoztunk. Szobában levetkőztem, majd fürdő használata után vissza szobába és állva kezdtünk ölelkezni, csókolózni. Megszabadított a törölközőtől én pedig melltartótól és bugyitól. Így folytattuk pár percig majd ágyra feküdtünk és elkezdtem nyalni fincsi punciját, ezután cseréltünk ő következett. Olyan jól szopott, hogy le kellett állítanom, mert dugni is szerettem volna. Gumi húzás után lovaglásba kezdett, váltakozó tempóban, tekerte csípőjét, hol rám borulva csókolózva, hol felegyenesedve lovagolt amikor melleit tudtam markolászni. Ebben a pózban is lett végem, ami nagy szó mert nem sűrűn tudok punciban elmenni.
    Tisztálkodás után kaptam egy lazító masszázst, közben beszélgetrünk. Jelezte
    Jelezte ha második kört is szeretnék akkor ugorjak el egy gyors kukac tusira.
    Miután visszatértem, franciázni kezdett, majd gumihúzás és missziben kezdtünk, közben csókolózva. Muszály volt kutyusban is szexelni kicsit mert az a látvány leírhatatlan, amikor markolom popsiját és közben lendületesen dugom. Lehasalt úgyis szexeltünk. Rákérdeztem kebelszexre, nem volt ellenére, megjárattam kukacot mellei között is.
    Végén 69-be fordultunk és ebben a pozícióban is ért a vég Hannácska ajkai közt. Második körben aktívan kivettem e részem a történtekből mint az első körben.
  • Elszámolás:

    Előre történt, mivel először találkoztunk. Átlagos rózsaszál az extra a csók volt ami nekem megérte.
  • Összkép:

    Hannácska egy nagyon kedves, vonzó lány aki mindent megtesz, hogy jól érezze magát a partnere. Aki a barátnőfeelinget keresi sok csókolózással és szereti a kicsit teltebb lányokat annak Hannácska tökéletes választás.
Happy Massage