• Berry26

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam pénteken és szombat reggelre egyeztettünk időpontot. Az egyeztetéssel semmi gond nem volt, a telefonban nagyon kellemes, készséges volt.
  • Megközelítés:

    A cím egyértelmű. Szerintem az utcában csak nagy szerencsével lehet parkolni. Én parkolás terén parázós vagyok, ezért a közeli plázában parkoltam le és onnan 6p alatt besétáltam a helyszínre.
  • Leírás:

    Pénteken megbeszéltünk egy időpontot szombat 9-re. Kérte, hogy egy fél órával előtte még erősítsem meg. A teljes biztonság kedvéért 8-kor küldtem egy megerősítő sms-t, majd hívtam telefonon 8:27-kor, 8:30-kor, 8:37-kor, 8:48-kor, 8:58-kor (ekkor már a ház előtt állva), 9:01-kor, 9:06-kor, 9:15-kor. Az utolsó hívás után még megírtam szó szerint az alábbi sms-t (9:16-kor) és eljöttem: "Berry, tegnap megbeszeltuk ma 9re. 8kor megerositettem sms-ben es azota folyamatosan hivlak, nem vagy elerheto. En most hazamegyek es tobbet nem kereslek."
    Pár percre rá eszembe jutott, hogy néhány hónapja volt egy hasonló köröm vele, ezért még egy sms-t küldtem 9:23-kor: "Meg annyit teszek hozza, hogy velem ezt masodjara (de utoljara) csinaltad meg".
    Biztos vagyok benne, hogy a hölgynek rengeteg visszajárója van és az én hiányomat nem fogja megérezni. Ezt csak azért mondom, hogy nehogy azt higyje az olvasó, hogy azt képzelem, hogy én most jól bosszút álltam, hogy nem megyek többet, szó sincs erről. Inkább arról van szó, hogy ritkán van időm eljutni lányokhoz, és amikor összejön, akkor az egy értékes alkalom és nagyon rosszul esik, ha nem jön össze, így csak magamat védem azzal, hogy többet nem próbálkozok. Akármilyen csinos/ügyes valaki, ha kettőből kétszer ver át, akkor ott többször nem próbálkozom.
Happy Massage