• Szófia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt, elég hamar sikerült elérnem, mindenről részletesen tájékoztatott. Nagyon kedves hangú lány
  • Megközelítés:

    A térképen nem pont ott van , de ez nem volt gond . Elhelyezkedés alapján úgy gondolom tömegközlekedéssel is jól megközelíthető.
  • Helyszín:

    Új építésű lakás, ízlésesen berendezve, amerikai konyhás lakás . Fürdő is célnak tökéletesen megfelelő, többféle tisztasági kellékkel ellátva, amit csak el lehet képzelni .
  • Lány külseje:

    Imádni való gazella testű lány . Kedves bájos mosollyal fogadott mikor odaértem , üditővel kínált. Helyes arca van, cuki mosollyal .
  • Action:

    Rövid beszélgetéssel kezdtük. Közben persze simogattuk egymást. Mivel már volt fürödni ezért sajnos egyedül kellet mennem. Így ez a szokásosnál most rövidebb ideig tartott. Aztán kezdődött az ismerkedős simogatás . Nagyon kívánatossá tudta tenni magát. Kifejezetten jól esett az igazi természetes mellek lágy simogatása. Nem sietett , de tökéletes időzítéssel eljutott a kicsi énhez amelyet lágy franciával kényeztetett. Közben moziztam , hogy jár ki be férfiasságom a szájában. Tudta mikor szeretném , hogy ismét teljes valójában mellettem legyen. Simogattuk egymást és elkezdtünk lágyan puszilkodni. Finom nyelve van. Majd én kezdtem kényeztetni szép selymes mellbimbóját, majd el kalandoztam kívánatos illatos kelyhéhez. Lágyan kényeztettem ahogyan ő engem. Könnyű dolgom volt mert aktívan mozgott közben és metakommunikációjából lehetett érezni mi jó neki és mi nem. Egyre gyorsabban mozgott én is igazodtam a tempójához. Jött ez első remegés, mivel éreztem, az aktivitásából, hogy ez még nem teljes kielégülés és folytattam először teljesen lágyan aztán egyre gyorsabb tempóval nyaltam szinte magamba szívtam csiklóját. Ő is egyre aktívabb lett mígnem megfogta a fejemet álljt parancsolva és egy gyönyörű orgazmussal ajándékozott meg. Fölcsúsztam hozzá és csókolgattam. Aranyos volt kért a folytatás előtt egy kis időt. A látvány annyira felhúzott, hogy további izgatásomra nem tartottam igényt gumit kértem, már nagyon akartam érezni. Először misszionárius, majd kutya és végül befejezésként újra misszionárius pózban szeretkeztünk. Nagyon aktív volt tolta mindegyik pozitúrában aktívan a csípőjét ráadásul pont úgy ahogyan én szeretem. Miután végeztünk, mint egy valódi pár teljes test felületünkkel összebújva simogattuk pusziltuk egymást vagy tíz percig. Nem siettetett. De mint mindennek egyszer vége szakadt és én a távozás mezejére léptem. Az ajtóban még megajándékozott egy kedves ajánlattal, amit még máshol nem kaptam. Nagyon jól esett. Biztos vagyok benne, hogy élni fogok a lehetőséggel. Szófia az a lány aki nem csak testi, de mentális kielégülést is tud nyújtani annak aki őt igazi nőként tiszteli meg. Remek választás volt. Puszi és távoztam, de még utána is hosszú ideig vigyorogtam magamban .
  • Elszámolás:

    Elején szerettem volna átadni, de mondta, hogy ráér, érezzem jól magam, végén helyeztem el.
  • Összkép:

    Abszolút a vendég érdekeit tartja szem előtt, arra kíváncsi, hogy neki mi a jó , tökéletes kielégüléssel és mosollyal az arcomon távoztam .
Happy Massage