• Edina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem, néhány nappal korábban. Néhány csörgés után felvette, és kedvesen tájékoztatott a tudnivalókról. Kért, hogy az adott időpont előtt két órával előtt erősítsem meg érkezésem. SMS-ben megtettem, amire válaszban kérte, hogy legyen negyed órával később a randi. Nem volt gond.
  • Megközelítés:

    A pontos címet megkaptam a telefonos időpont-egyeztetés során, így nem volt gond. Az adatlaphoz tartozó térkép nem csal sokat, könnyű odatalálni. Parkolóhely is bőven van a környéken, ott jártamkor akadt néhány szabad is.
  • Helyszín:

    Kívül-belül jól karbantartott régi bérházban található a randi helyszíne. A bejutás diszkrét . Az ágy nagy és kényelmes . A fürdő hibátlan, tusfürdők garmada, előtte száraz kilépő.
  • Lány külseje:

    Azt hiszem, a korábbi beszámolók írói már mindent elmondtak testről, hajról, lábakról, mellekről, fenékről. Minden úgy jó, ahogy van. A bőre puha, érintése finom.
  • Action:

    Érkezésem után puszikkal üdvözölt, megköszönte, hogy vártam rá (ki ne várna egy ilyen lányra), majd a szobába invitált. Felszólított a vetkőzésre, majd egy törölközőt nyomva a kezembe megmutatta a fürdőt. A zuhanyozás után visszatérve egy kék bugyi-melltartó összeállításban várt, majd az ágyra invitált. Egymással szemben térdelve kezdtük az ismerkedést. Finom csókok után a nyakát vettem célba, de ott igen csiklandós, ezért visszatértem az ajkához, s közben persze simogattam a testét. Szorosan magához ölelt, majd megkért, hogy feküdjek hanyatt - így fogott a kényeztetésemhez. Finoman, de határozottan haladt egyre lejjebb, mígnem a szájába kerültem. Kitűnő a franciája, néha majdnem teljesen eltüntette a velem egykorút. Amikor éreztem, hogy közel a vég, helycserét javasoltam. Nyakától a kézbe simuló melleken át haladtam egyre délebbre. Lassan vettem birtokba odalent, finoman feltérképezve minden egyes négyzetcentimétert. A nyelvcsapásokat egyre fokozva juttattam el a csúcsra - szép látvány volt. Miután kifújta magát, ismét fölém kerekedett, és újra francia-tudásáról adott számot. Az ágy mellé álltam, ő elém feküdt, s így folytatta tovább a kényeztetésemet, miközben én simogattam, ahol csak értem. Így is lett végem. A jól eső fáradtság, és a kellemes beszélgetés miatt nem erőltettem a második menetet, de ígéretet tettem, hogy legközelebb arra is sort kerítünk. Egy gyors zuhany után felöltöztem, és két búcsú puszi után elköszöntem.
  • Elszámolás:

    Telefonban megbeszéltek alapján , érkezéskor rendeztem .
  • Összkép:

    Nagyon kedves, csinos, odaadó lányt ismertem meg Edinában , akivel beszélgetni is legalább annyira jól esett, mint szerelmeskedni. Előbb-utóbb biztosan visszatérek még hozzá.
Happy Massage