• A Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Elég régi az ismeretségünk, de az élet úgy hozta, idén nem találkoztunk még. Azért telefonon néha beszéltünk, így a kapcsolatunk, ha lazábban is, de megmaradt. Mikor láttam, hogy hamarosan búcsút vesz az oldaltól, írtam neki, majd másnap kora délelőtt felhívtam Őt, mivel láttam, hogy online. Nem sokat variáltunk, hamar megegyeztünk a búcsúrandi időpontjáról. Felhívta a figyelmemet a bővebb infó változásra, mert az előző napon kétszer is újat tett közzé, mivel az első nem mindenkinek volt egyértelmű, többek között nekem sem. Küldtem a VTR-t, amit hamarosan visszaigazolt, s már kezdtem is készülődni, nehogy elkéssek.
  • Megközelítés:

    Az általam már jól ismert helyet kellett megközelíteni, a kerület nagy piacától egy ugrásnyira. A női és férfi uralkodókról elnevezett főútvonalak kereszteződésében található, nem túl régi épület. BKK-val minden irányból elérhető. Autóval közlekedve, mint én is, a közelben találhatók fizetős parkolási lehetőségek, közepes árkategória.
  • Helyszín:

    A kaputelefonos beléptetés után a lift használata ajánlott, kivéve a sportos kollégákat. Amerikai konyhás nappaliba érkezik a látogató. A légkondi jótékony hatása egyből érezhető ebben a hőségben. A játszószobában méretes franciaágy, és a piros szín az uralkodó. A fürdőben kádas zuhany, a villogó zuhanyrózsa, és minden szükséges kozmetikum a megfelelő felkészüléshez.
  • Lány külseje:

    A folyamatosan frissített fotók nem sok mindent bíznak a képzeletre, csak az arca, amit nem láthatunk. Szép arcát ápolt hosszú haja keretezi. Csintalan szemei mindig csillogóak, s a mosoly szinte letörölhetetlen arcáról. Ajkai csókra termettek, de másra is igen aktívan használja. Visszagondolva, talán ez volt az első alkalom, hogy teljesen felöltözve fogadott. A fehérnemű fölött egy testhez simuló, bikavadító színű ruhát viselt. Igaz, keblei erősen kérezkedtek kifelé, így már kicsit köszönthettem őket.
  • Action:

    Az ajtó becsukódott mögöttem, s szorosan átöleltük egymást. Pár üdvözlő csók után átadtam a kedvenc virágszálat, majd kiugrottam a cipőmből. Amíg Wanda a virágot gondozásba vette, beszélgettünk egy kicsit, közben egy kis frissítőt fogyasztottam. Aztán gyorsan megszabadultam a ruházatomtól, s meglátogattam a fürdőt. Mire végeztem, kedvesem már a lepedőt igazgatta az ágyon. Hát erről most lemaradtam, pedig a közös elhelyezés mindig jó bemelegítés volt.

    Az ágy mellett állva szemléltem az utolsó mozdulatokat, majd magamhoz öleltem Őt. Egy csók után hamar lekerül a ruha, s utána a fehérnemű is. Kedvesem hanyatt feküdt, s úgy éreztem, vágyakozva néz rám. Először mellé térdeltem, s csókok közepette simogattam mindenét. Aztán inkább fölé helyezkedtem, a combok közé fészkelve magam. A nyakától indulva a ciciket vettem kezelésbe, talán inkább a számba. Nyelvemmel éreztem a bimbók keményedését, így tovább haladtam. Mikor öléhez értem, combjai kicsit megnyíltak, és pihegése egyre erősödött. Mikor nyelvemet a szirmok közé csúsztattam, valami végigfutott a testén. Felpillantva láttam a még mindig meredező bimbiket. Mélyen végignyaltam a bejáratot, majd a duzzadni kezdő csiklóját finoman körbe csókoltam. Ekkor már fészkelődni kezdett, mint aki nagyon vár valamire. Nyelvem szorgoskodott a kis dudron, Kelyhét szinte az arcomba nyomta, de még nem engedtem el. Újra mélyreható nyelveléssel ellenőriztem a bejáratot, ekkor már hangokat is adott. Aztán visszatértem a csiklóhoz, s egészen finom érintésekkel hamarosan a csúcsra juttattam partneremet. A katarzis után combjaival satuba fogta a fejemet, s szinte könyörgött, most hagyjam békén, mert nagyon érzékeny lett. Én meg sem mozdultam, de nyelvem még hozzá volt tapadva, kérte, azt is vegyem el. Így megkegyelmeztem, s elszakadtam a játszóteremtől. Mondta, neki most pihennie kell.

    Ez úgy történt, hogy én mellé feküdtem, s Ő egy csók után közölte, ellenőriznie kell valamit. A Következő pillanatban már félig háttal nekem, mellettem térdelt, és a segédeket köszöntötte. Jó párszor végignyalogatta golyszikat, ez az üdvözlés igen csak kedvemre való volt. A már merevedő tagom következett. Egy két végignyalintás után már cuppogva vette birtokba férfiasságomat. Közbe nyelve is szorgoskodott, nagyon jól éreztem magam. A mellettem gömbölyödő popsiját simogattam, közbe hálálkodtam jóságáért. Kicsit változtatott a testhelyzetén, így már vizuálisan is átélhettem az élményt. Így már kebleit és a buksiját is tudtam simogatni. Néha rám nézett, s konstatálva a megfelelő hatást, egyre mohóbban és mélyebben engedett ajkai közé. Egy idő után kaptam a parancsot, álljak csak az ágy mellé. Nem kellett kétszer mondania, máris ott álltam duplán. Wandácska az ágy szélére ült, s folytatta a félbehagyott műveletet. Kérésemre lassított kicsit a tempón, de fürge nyelvecskéje ekkor sem pihent. Kezemet a fejére tettem, s néztem ahogy egyre mélyebbre kerülök. Aztán újra sebességet váltott, s ajkai szorítása közben tempósan bólogatott. Úgy éreztem, így ideje korán végem lesz, így játékszerét elvéve az ágyra fektettem. Egyből a puncira vetettem magam. Nyelvemmel finoman ingereltem a csiklóját. Hamar kezdte kapkodni a levegőt, s újra elröppent a kedves. Így én vissza az ágy mellé, s ismét partnerem ajkai között élvezkedtem. Ő is nagyon hamar felhúzott, így kértem a védelem felhelyezését.

    Kérésemre lovacskázni kezdtünk. Mi közben éreztem puncija forróságát és szorítását. mikor rám hajolt, keblei is teljesen hozzám simultak. Nagyon felemelő érzés volt, de sajna éreztem a kezdődő gumifóbiát. Ezt Ő is észlelte, s megint az ágy mellé parancsolt. VV le, s szorgos ajkai hamar életet leheltek a szerszámba. Olyan tempóban és technikával dolgozott rajtam, úgy éreztem mindjárt itt a vég. Még érezni szerettem volna puncija melegét, így felkerült az új eszköz. Kedvesem az ágy széléhez tolatott négykézláb, én pedig mögötte állva tövig nyomtam a harcost. Nekem nagyon jó érzés volt, az Ő hangjait hallva, és a lepedő markolászást nézve neki is kellemes volt. Térdemet kissé berogyasztva, teljesen elmerültem kedvesemben, s tempósan dolgozni kezdtem. Wanda feje az ágyon, popsija magasra kitolva, s folyamatosan gyűrte a lepedőt, mi közben döfködtem Őt, s popsiját markolásztam, paskoltam. Bár mennyire is élveztem ezt a helyzetet is, ismét jött a fóbia. Kedvesem ezt érzékelve egyből megvigasztalt, majd ajkaival befejezi.

    Így felém fordult, s az ajkai közé vette a rakoncátlan szerszámot. Itt valahogy otthonosabban éreztem magam. Azért egy ideig rendesen ápolgatott Angyalkám, mire újra kemény lettem. Innentől nem volt megállás. Elég mélyre engedett, s szinte egy helyben tartva, ajkaival és nyelvével valami olyat művelt ami fantasztikus volt. Mindkét kezem a fejére helyeztem, s kértem, ezt most ne hagyja abba. Így is tett, s hamarosan nagyot robbantam ajkai fogságában. Megvárta, amíg teljesen lenyugodtam, s lassan búcsúzott a lankadó harcostól. A virgoncokat én nem láttam viszont, valahogyan eltüntette. Kis törlés után mellé rogytam az ágyra, s miután megköszöntem törődését, csevegtünk egy kicsit.

    Egy kis felfrissítő zuhany után összeszedtem magam, majd kölcsönös jókívánságokkal zártuk a találkozót
  • Elszámolás:

    A helyszínen erről nem esett szó, mint ahogy eddig sem. A bővebb infóban leírva minden megtalálható. Nincs extra, csak maga az együttlét. Távozás előtt az asztalra helyeztem.
  • Összkép:

    Hála Istennek, sok.sok találkozónk volt az elmúlt években, mindig jól éreztük egymást. Úgy gondoltam, meg kell ejtenem ezt az "utolsó randit", s jól döntöttem. Talán még valamikor találkozunk, de ha mégsem, minden jót kívánok Kedves Wanda! ;)
Happy Massage