• Lia

  • Beküldte:
  • Lia reagálása

    Köszönöm szépen a kedves,szép szavakat,örülök,hogy jól érezted magad..és tényleg minden szóról szóra így történt.Respect..:)
    Ui.:Isteni volt..:)Köszönöm szépen!

  • Egyeztetés:

    Két nappal a tervezett találkozó előtt hívtam fel Liát telefonon, hogy biztosan legyen helyem nála. Első hívásra fel is vette és megbeszéltük a főbb pontokat. Extrákat akkor még nem kértem, azokat inkább személyesen megbeszéltük meg. Az 1 órás programot választottam. Lia megadta a címet és elég volt csak akkor hívni őt, ha már ott vagyok.
  • Megközelítés:

    Two days later (két nappal később). Szép környéken található Lia lakása, amit én BKK-val közelítettem meg, azzal leszállás után 3 perc alatt oda is ér az ember, pontosabban oda érne, csak én tovább mentem 100 m-rel, mert a google gps-t elfújta a szél...
  • Helyszín:

    Lia lakása egy új építésű lakóingatlan n+1. emeletén helyezkedik el, ami nagyon modern, szépen berendezett és tiszta. Sok féle tusfürdő és szájviz is rendelkezésre áll. Higiénia mindenhol. Kellemes félhomály volt és hűs hőmérséklet a lakásban, ami nagyon felfrissítő ilyen meleg időben.
  • Lány külseje:

    Kifejezetten szép arcú, dús ajkú, hosszú és selymes fekete hajú nő Lia. Gyönyörű nagy és kellemes tapintású mellei vannak, bőre finom, popsija feszes és formás, lábai hosszúak és kecsesek. Röviden egy fantasztikus nő. Ráadásul, kedves és sok mindenről el lehet vele beszélgetni. Méltó partnere lehet bármelyik úriembernek. Szexi fekete fehérneműben és harisnyában fogadott, ami pazar látványt nyújtott. 10/10.
  • Erotikus masszázs:

    Megérkeztem és átadtam ajándékomat Lianak, aminek örült. Utána megkinalt vízzel, ami jól esett és kicsit beszéltünk, majd irány a zuhany. Zuhany után az ágyra invitált és kezdetét vette a masszázs. Szakszerű mozdulatokkal operált rajtam, melyek jól is estek a beállt izmaimnak. A krém, amit használt is kellemes volt. Masszázs közben beszélgettünk, ami lelkileg is jól esett. Lia egy nagyon intelligens nő. A masszázs teljes testes volt és alapos.
  • Levezetés:

    Masszázs után előről is bekent és elkezdett csúszkálni rajtam a meztelen csodás testével. Mellkasomtól egészen férfiasságomig, melyet melleivel közbe is fogott. Fantasztikus élmény volt. Extraként a natúr franciát és a kölcsönös franciát választottam. Technikája egyszerűen csúcs. Finoman használja nyelvét, közben kezével gyengéden körbe öleli a férfiasságom. Utána én jöttem a kényeztetésben. Lia háton feküdt és én pusziltam testét fentről lefelé szép finoman és lassan. Finom puha és jó illatú bőre van. Ápolt mindenhol és finom ízt tapasztaltam nyelvemmel oda lent is. Liának is jól esett, amit a nyelvemmel műveltem és ezért meg is dicsért (aminek én nagyon is örülök). Ezt követően megint én jöttem és Lia mindent beleadva először száját használta, majd kezével fejezett be. Fantasztikus élmény volt. Törölgetés után mentem zuhanyozni, mert már lejárt az idő, és nem akartam visszaélni Lia idejével és vendéglátásával sem.
  • Elszámolás:

    Teljesen megérte a nyújtott szolgáltatásért cserébe.
  • Összkép:

    Lia már korábban is felkeltette érdeklődésemet, de akkor más volt a csillagok állása az én részemről. Mosollyal az arcomon távoztam tőle. Jó döntés volt őt meglátogatni és ajánlom őt az úriembereknek. Köszönöm Lia a találozásunkat és még annyi, hogy remélem ízlett a sushi...
Happy Massage