• Luna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Barátnőjét hívtam, ő a nekem megfelelő időpontban nem ért rá, de ajánlotta Lunát. Megnéztem az adatlapját, felhivtam, szimpatikus volt, így be is jelentkeztem. Fél óra múlva már ott is voltam.
  • Megközelítés:

    Kondorosi lakópark, parkolás az uszodanal mindig könnyű, ingyenes. Villamos a sarkon tesz le.
  • Helyszín:

    Lakás tiszta, rendezett, van több tusfürdő, nagy törölköző, szajviz, műanyag pohár. Szobában ablak bukora nyitva, nincs elsotetitve. Klíma sajnos a szobában nincs, csak ventilátor. Masszázs franciaagyon történik.
  • Lány külseje:

    Fehérneműben fogadott, mire a furdobol visszatértem, mar lekurult róla. Nagyon vékony, magas lány, színes haj, kedves arc, de sajnos nem az esetem, kicsit mást vártam. Viszont szimpatikus, közvetlen és kedves volt, ezért maradtam. A kora szerintem valamivel több, mint a megadott. Kicsit noiesebb stílusra számítottam, de nála ez egyértelműen munka, nincs semmi sallang, meg szexizés. Az intim rész gyakorlatilag természetesen van hagyva, ez nem probléma, csak meglepett.
  • Erotikus masszázs:

    Hátat, feneket és lábát maszirozott. Egyértelműen nem tanulta, inkább csak simogatás. Az az igazság, hogy a masszázs két dolog miatt lehet jó, az egyik, ha szakszerű, vagy legalábbis lelkes a masszírozás, a másik, ha szexi, incselkedo, kvázi felvezetes jellegű. Itt sajnos egyik sem, végig simogatott, de nem éreztem magam se lelazulva, sem felspannolva.
  • Levezetés:

    Fordulás után kis simogatás még háton fekve is, aztán francia. Na ezt nagyon jól, nagyon különleges technikával csinálja, mélyen is. Ez az a rész, ami miatt megérheti őt meglatogatni. Csókot kérdeztem, mondta, hogy általában nem szokta vállalni, de tehetünk egy próbát. Tettünk egy próbát, de nem volt az igazi, inkább hanyagoltunk. Rakerdeztem a kölcsönösségre, 69-be fordultunk, de hamar rajottem, hogy nem sok értelme van a tenykedesemnek. Itt nincs semmi illúzió, semmi megjatszas. A franciaja viszont tényleg nagyon jó, így hamarosan végem is lett. Ezután kértem még egy nyakmasszazst, még volt 15 percem. Ez az előző pontban leirthoz hasonlóan zajlott. Nagyon szeretnék még pár jó szót írni, de ez a történet tényleg csak ennyi volt, nem az az "úristen alig tudom osszeszedni mi történt" fajta. Zuhany és el.
  • Elszámolás:

    Nem vettem igénybe extrát, kerek csokrot tettem le, a visszajáró nem került szóba.
  • Összkép:

    Lunával alapvetően nincs gond, de azt gondolom, hogy ez a műfaj nem neki való. Nincs szexizés, nincs semmi, tulajdonképpen simogatás, aztán francia, minden illúziót mellőzve. Semmiképp nem ellene szól, mert amúgy szimpatikus lánynak tűnt, a végén beszélgettünk pár szót. De nekem ez így kevés, ennél többért megy az ember ilyen helyre.
Happy Massage