• Enikő

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Online volt, felhívtam, pár csörgés után felvette és köszönés, bemutatkozás után nemcsak a tudnivalókat beszéltük át, hanem pár kellemes szót is váltottunk. Nagyon kedves, értelmes lánynak tűnt és pár mondat után feltűnt a választékos szóhasználat, a kerek, összefüggő mondatok és az egészséges, érett gondolkodásmód. Nagyon szimpatikus volt még a kissé félénknek tűnő hangja, bár később kiderült, csak telefonban tűnt ilyennek.
  • Megközelítés:

    A Marina-part a megközelítendő terület, minden térkép és GPS ismeri az utcát, így autóval is pofon egyszerű megközelíteni, de ha valaki tömegközlekedne és gyalogol egy kicsit a 3-mas metrótól, vagy a Váci úton járó buszoktól, szintén könnyen odatalál. Javaslom, mindenki számoljon egy 10-15perc időtartalékot! Autósók a parkolásra, tömegközlekedők a megállótól gyaloglásra. A parkolás fizetős, de nem magas a díj.
  • Helyszín:

    Úgy 8-10 éve épült modern társasházban egy kifogástalan kis kétszobás lakás a tetthely. Rend, tisztaság, kellemes környezet, teljes bútorzat jellemzi. A fürdő kifogástalan, kád és zuhanyfüggöny, kb. 12-15 féle márkás tusfürdő, a 3 féle választható szájvízhez friss, kristálytiszta üvegpohárka odakészítve és az egészet a nagy, puha, minőségi törölköző koronázza meg. Enikő nagyon ad a higiéniára és ügyel az apró részletekre. Van egy kis ülőalkalmatosság vetkőzni, szobainas a ruháknak, de vállfát is felajánl ingnek. Az akciószobában hatalmas franciaágy, selyem lepedővel és párnahuzatokkal. Pont megfelelő hangulatvilágítás, de kérésre lehet világosabb is. Az ággyal szemben tükör. Abszolút full service!
  • Lány külseje:

    Saját készítésű, retusálatlan képeken láthatjuk őt, minden fotó és minden adat egyezik a valósággal, semmi átverés, szépítés. Az alakja olyan, mint egy topmodellnek, aki most van a legjobb formájában és épp fehérneműbemutatón várja, hogy szólítsák a kifutóra. Cérnavékony, de formásan vékony, nem a tipikus lecsúszott drogos vagy anorexiás vékonyság ez. Észbontóan gyönyörű kerek kis mellei vannak pici, érzékeny bimbókkal. Nyálcsorgató, imádnivaló. A popsija egy kezemben elfér, szuper formás az is és a vékony alkatához csodásan illő kecses, nőies kézfejek és csinos lábak társulnak. Az arca is nagyon szép. Értelmes, tiszta tekintettel néz az emberre szép szemeivel, finom vonásaival. Keskenyebb arcformája és sejtelmes, kissé huncut mosolya nekem kifejezetten tetszik. Szép vörös haja van, ami kiengedve és felkötve is gyönyörű. Fehér franciabugyi-melltartó szettben fogadott, előző nap volt kicsit szolizni, hát azt hittem padlót fogok a látványtól.
    Hogy ne csak csöpögős ömlengés legyen az írományom, megemlítem az erre érzékenyeknek, hogy három, szinte jelentéktelen apró kis tetoválása és 3 kicsike anyajegye van.
  • Action:

    Belépés, üdvözlés, cipő le, kézmosás. Itallal és édességgel kínált, majd kis csevej közben megszabadultam a ruháimtól. Kiderült, hogy van sok közös témánk, majd amikor közelebb jött és kicsit simogatni, cirógatni kezdtem és megéreztem, hogy szempilláktól dél felé egyetlen szőrszál sincs rajta, mondtam, hogy nem bírom tovább tartani magam, muszáj azonnal zuhanyozni egyet és kezdeni! Eljött velem a fürdőbe, beszélgettünk amíg fürödtem, majd bevetettük magunkat a hálóba. Rafináltan előre terelt az ajtóban, majd mikor megfordultam, épp akkor lépett be ő is és azonnal átkarolt és egy olyan szenvedélyes, finom, valódi nyelves csókot kaptam, hogy forogni kezdett velem a szoba. Szép lassan letepertük egymást az ágyra, ahol vízszintes helyzetünknek hála, kicsit a végtagjaink is összegabalyodhattak és a kezeink is elkalandozhattak. Kibogoztam magam az öleléséből és megindultam le a mélybe, mert a tükörsima, csodálatos kis puncus nagyon izgatta a fantáziám. Makulátlan tisztaság, semmi kellemetlen borosta, jó illat várt lent. Jól fogadta, szerencsére jók a visszajelzései, így nem volt nehéz ráérezni hogyan esik jó neki és szájjal-ujjal rövid idő alatt sikerült eljuttatni őt, ahova mindenki szeret eljutni. Nekem is nagyon tetszett, minden másodpercét élveztem!

    Kicsit pihegett, helyreállt a légzése és óvatosan, de jól érthetően a hátamra fordított, majd lassan elkezdte a farkam puszilgatni. Mint egy kényeztető barátnő, lágyan, óvatosan és fokozatosan jutott el a végéig, majd bevette a szájába és finoman szopogatni kezdett. Fantasztikusan eltalálta mire vágytam, aminek az lett a vége, hogy finoman oda kellett nyúlnom és picit irányítani, mert különben könnyen a finom szájacskájába lőttem volna. Enikőnél nem túl gazdag az étlap és minden pornóutánzás távol áll tőle, ő a csendes, szenvedélyes barátnő/szerető. Nem vállal bármit, de amit vállal azt 100%-on! Imádtam nézni, hogy a hosszúkás kecses ujjai nem érik át az ezredes urat, ahogy a tövénél fogva tartja, miközben a vége a szájában és zárt szájjal a nyelvét pörgetve rajta innentől tulajdonképp játszhatott volna egy macska-egér harcot is velem. Gyengédebb, barátnős-szeretgetős francia Level 100.

    Szinte egyszerre néztünk egymásra és mondtuk ugyanazt: húzzuk azt a nyavalyás esőkabátot! Meglepetésemre ekkor kotorászni kezdett, nem értettem mit csinál, majd elővett valami fekete dobozkát és kacéran kacsintva csak annyit mondott, neked van king-size gumim. Ahhh... istennőm! És itt egy kicsit hadd térjek ki a gumira, ami sok beszámolóból kimarad. Enikő nem a duplavastag, minden érzést megölő és a farokban minden keringést leállító olcsó, XS-es, büdös gumikat használja. Jó minőségű, tényleg vékony, több méretben is elérhető példányokkal dolgozik és inkább síkosítja a csurom nedvesre nyalt punciját is, így nem szakad ki, de mégis intenzív, természetes az érzés és nem olyan, mintha az ember egy vizes zokniba nyomkodná a farkát.
    Szóval felkerült az eszköz, egyedi technikával tekeri fel, két kézzel, alaposan, majd pici zselé és óvatosan félig beleereszkedett. Hagytam, hadd igazgassa el magát és pár perc múlva már mehetett beljebb is, aztán végre gyorsítani kezdett a tempón, megjött a hangja is és végre teljesen belém ült. Isteni volt, ahogy izgatta magát, rám borult és nyögdécselve lihegett a fülembe, miközben zakatoltunk. Eléggé egymásra találtunk, nekem is bejött a tempó, amit diktált. Nem akart egy perc alatt kivégezni és kirakni, hanem egyértelműen élvezkedett ő is.

    Kis idő után lassított, lefordítottam oldalra és átfordultunk misszibe. Mosolyogva nyúlt oldalra és húzta maga alá az egyik párnát, aztán már emelte is a lábait, hogy jól hozzáférjek. Óvatosan behelyeztem, ráhajoltam és miközben egymást átölelve csókolózni kezdtünk, szép lassan toltam előre, amíg meg nem érzetem, hogy itt a vége. Ő fogta a fenekem és finoman elkezdte adni a ritmust, én őt követve pumpálni kezdtem, ő pedig kicsit mozgatta a csípőjét és folyamatosan sóhajtozott, nyögdécselt és kéjes hangon bíztatott. Egyre emeltük a tempót és egyre jobban eltaláltuk egymás ritmusát, éreztem, hogy itt hiba nem lesz a képletben. Így is lett, Enikő simán elélvezett és kicsit lassított, én meg cirógattam, míg kipiheni magát. Legnagyobb meglepetésemre nem a nőktől ilyenkor megszokott szavakat hallottam, hogy „Jaj várj most érzékeny lettem ott lent!”, hanem kis türelmet kért és megkérdezte átfordulunk-e kutyusba még egy kicsit? Ohh naná!
    Megfordult, én mögé térdeltem és újra összecsatlakoztunk. Olyan nedves volt, hogy attól féltem nem fogok érezni különösebbet már, de mint kiderült tévedtem. Enikő tolta hátra magát, a csodás puncika nagyon finom volt, ismét kéjeseket nyögött és ekkor bátorkodtam előre nyúlni, rámarkolni a lófarokba kötött hajára. A legcsodálatosabb reakció következett: még segített is benne, tetszett neki. Persze csak finoman húztam, annyira, hogy élvezetes legyen még és nem büntetés, így kicsit odafigyelve a kéj maximális volt és rövid de kemény csattogós dugás után éreztem, hogy egyre jobban szorít, egyre gyorsabban veszi a levegőt így megörültem, hogy talán sikerül együtt bevégezni, ezért el is engedtem magam én is, hogy egyszerre érjen el egy óriási élvezés bennünket. Hatalmas volt, mindketten megremegtünk és kis ideig lihegtünk még mire szétcsatlakoztunk és elheveredtünk. Kis simogatós levezetés után, takarítás, tisztogatás közben megvitattuk, hogy mennyire jól sikerült minden és mennyire ráéreztünk egymásra. Barátnős szex Level 100000!!!
  • Elszámolás:

    Öltözködés után még innivalót töltött nekem, az ajándékát nem is hozta szóba, így gondoltam az a korrekt ha én szólok. Viccesen a bárpult elé álltam és azt mondtam – kisasszony, kérném a számlát! Annyi amennyit a telefonban említett, én a pultra helyeztem egy pohár alá. Nincs semmi extra, nincs variálás, nincs „ja elfelejtettem”, nincs „nem úgy értettem”, nincs „nem kérdezted”. Szerény és egyenes lány, sokkal magasabb színvonalat nyújt, mint sok más lehúzós pillangó manapság, akik ajándék/érték arányban sokat ígérnek de nagy nullát nyújtanak.
  • Összkép:

    Minden túlzás nélkül mondhatom, hogy az egyik legkorrektebb tündér, aki elérhető. Csodaszép, kedves, okos, értelmes. Én sosem vagyok lekezelő a nőkkel, normálisan és empátiával állok hozzájuk, amit a legtöbben megéreznek és alaposan meg is hálálnak. Talán Enikőnél is ez volt, talán Ő csak alapból ilyen, nem tudom; de ezt a szenvedélyt és ilyen összhangot a privát kapcsolataim során is csak ritkán tapasztaltam meg. Ha az ember tisztelettudóan viselkedik, kedves vele, odafigyel a reakcióira, igazi Afroditévé változik és a halkszavú szerény kis modellből előbújik a szenvedélyesen vonagló szexistennő és olyat ad, ami örökre beleég az emlékeinkbe.
Happy Massage