• Dominika

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Dominika reagálása

    Szia Drága! Köszönöm szépen a pozitív visszajelzésed.😊 Örülök hogy jól érezted magad velem.🤗
    Szeretettel várlak vissza legközelebb is. 😊
    ( Az ajándék számát elírtad de semmi baj😘)
    Csókollak💝

  • Egyeztetés:

    Könnyedén ment. Volt minden, Viber, üzenet és telefon is. Rögtön elér a hangja a lelkedbe, nagyon kellemes.
  • Megközelítés:

    Parkolás könnyű, mindig van hely, tömegközlekedéssel is egyszerű eljutni ide.
  • Helyszín:

    Lakás az tipikus a környéken, nem kell bemutatni, tökéletesen megfelel, újszerű és célnak magasan elégedettek lehetünk vele. Fürdőben van választék, tisztaság van, rend. Szoba mérete kiváló, talán az én igényemnek puhának mondható a matrac de ez emberfüggő nagyon (nem kifeküdt vagy beesett ágyrácsra gondolok :) ).
  • Lány külseje:

    Fiatal lány, mi mást lehetne mondani? Már ezzel önmagával hoz minden jóságot de persze a test mellett az arc is lényeg (főleg nekem, bármilyen bomba a test ha nem fog meg valami az arcában a hölgynek, akkor veszett fejsze nyele már az aktus). Szóval mindig izgulok belépés előtt de amint beléptem óriási kő esett le az emiatt kialakult lelki nyomásomról. Jó helyen voltam! Erre vágyik a férfi ha egy kitakart hirdetésre mégis elmegy.
  • Action:

    Én sem vagyok nyomulós és rá sem lehet ezt mondani de azt sem, hogy nem kezdeményezne. Pont el van találva minden. Kicsit ijesztő is, mert nem barátnő feelinget kaptam, hanem egy órára a barátnőmmel lehettem (érzést). Pár hét eltelt az eset óta de most ahogy elkezdtem felidézni a történteket és a látványt, hát a vérellátás igen csak egy helyre összpontosít...
    Beszélgetéssel kezdtünk ami azért nehéz mert nem szeretne az ember bunkó lenne de kénytelen a férfi szem egyfolytában pásztázni a testét! WAO
    Jött a zuhany és vissza. Kezdésnek az az odajövetel azonnal megadta a hangulatot, háttal odaállt a feszes popsijával elém, odabújt és csók, simogatás kalandozás alakult ki. Megfordult leguggolt és ahogy megkérdezte puszit ugyan adhat-e a kisbarátra, már majdnem ott kikészített. Igazán most is itt lehetne, hogy újra lerendezzük egymást :D
    Mivel ilyen látvány, technika mellett sokáig nem bírom azért nem meríthettem ki a rövid időnket ennyivel, elmentünk az ágyra tevékenykedni. Ezt nem írom le részletesen de nem kell izgulni senkinek. MINDENBEN magas színvonalat hoz. És ott jártamkor valami extra szűk volt szóval az élvezés hátulról az 10/10 minimum!
    Nagyon nyugodtan, szépen vezettük le a szex utáni dolgokat, szeretek masszírozni (tudásom az nincs csak lelkesedés) bámulatos női testet így megkértem ennek a vágyamnak is picit élhessek. Közben azért nem csak felszínes beszélgetés volt sőt hasonló élethelyzeteket ismertünk fel egymásban.
    Régen éreztem ilyen jól magam, totálisan elfeledkeztem hol vagyok. De ő is, mert simán elengedett volna az "ajándákom" átadása nélkül de nem ilyen ember lennék, hogy lelépnék így... Nehéz tőle eljönni, azonnal visszavágyakoztam, bármikor szívesen lennék vele. Ha valakihez visszamennék, az ő lenne!
  • Elszámolás:

    Volt köztünk olyan szellemi összhang, hogy elfeledkezett róka, hogy még nem is adtam át a csokrot. Szóltam mert hát ilyennel nem élünk vissza, jót nevettünk rajta.
  • Összkép:

    Nekem maximálisan ő az a lány akivel kikapcsolódnék bármikor. Ezzel mindent elmondtam. Köszönöm neki még 1x, fantasztikus volt!
Happy Massage