• Enikő

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Vasárnap, szabad nap. Nem terveztem senkihez menni csak ránéztem az oldalra és megláttam Enikő 20:00-ig kiírta elérhető. Régóta szerettem volna visszalátogatni,úgyhogy most vagy soha.
    Első hívás 14:00 után valamivel még nem sikerült, újra próbálkozás 16:00 után, na ez már sikeres volt, Enikő felvette elmondtam hogy 19:00-20:00ig mennék (ez volt az utolsó időpont vasárnap), mondta oké. Még tett fel kérdést, voltam-e már nála, röviden csak annyit mondtam igen kb egyszer régen. A kérdésből itélve nem tudta hogy én érkezem hozzá, titokban maradtam. Elmondta hogy mivel közel van már a 19:00 óra tőlem nem kér megerősítést, csak annyit ha valami közbejönne akkor szóljak. Rózsát és a címet megbeszéltük még.
  • Megközelítés:

    Duna Plázáig bkvéztam, Marina part és a Dunához van közelebb az épülete, ott kezdődik a sorszámozás a folyónál, így egy kicsit futósabb lett a sztori a bkv után, de odaértem időben '59-kor hívtam, felvette és megkaptam az emeletet, szobaszámot.
  • Helyszín:

    Elég szépen, tip-top berendezett lakás, akár életvitelszerűen is lakhat itt, erről nem esett szó, feltételezés részemről. Senkivel se találkoztam, még kisállattal sem. Ahol beléptem, előszoba cuccaim és ruhám oda tettem le. Fürdőszoba elhúzható zuhanyfüggöny és többféle tusfürdővel felszerelt, márkánként több is, szájvíz hozzá üvegpohár. Tetthely, volt tükör de ezt nem használtam ki, nem egy nagy kiterjedésű tükör, szoba közepén ágy, jól kitöltötte a szobát az ágy mellett egy szekrény, tetején óvszerek, míg bejött Enikő végignéztem, különböző méretek, a hozzám közelebb esőkön masculan felirat. Az óvszeres szekrényen is óra meg a tükörhöz közel is óra, ezt már szeretem.
  • Lány külseje:

    Szép arcú lány és hosszabb hajjal fogadott mint régebben, akár a csodás hajat is adhatnám címkének, de a gyönyörű arcot választom. Az alakja karcsú, vékony, kecses, mindenképpen formás, volt olyan pózunk ahol mondtam is neki hogy látszik a hasizma. Mikor kinyitotta az ajtót fekete bugyiban és fekete melltartóban fogadott. Lába formás volt, hasa lapos, mellei feszesek. Kellemes parfümillat lengte körül, ez csak az ágyon volt érezhető mikor közel hajoltam. A punci teljesen szőrtelen, kívánatos.
  • Action:

    Az ágyon vártam őt és megérkezett, itt még rajta volt a melltartó és a bugyi. Mondtam barátnősebb együttlétet kérek (régen ezt választottam) és szerintem a legbarátnősebb elemekkel teletűzdelt együttlétet kaptam, ahogy kimondtam a kérést, Enikő már csókolózást is kezdeményezett, és nem vadul hanem lassabban, finomabban, barátnősen a normális csókolózás ismérveivel, azaz a nyelveinket is használtuk a másik szájában, szóval igazi csókolózás van, jó hosszan és nem is csak egyszer. Keze a farkamhoz kalandozott miközben csókolóztunk, majd szétváltunk, keze még izgatott, nem azonnal vett szájba hanem mint egy masszőz felépítette érzéki tempóban haladva, szép lassan adagolta az erotikát. Ennek része volt hogy a melltartótól most vált meg. Olajat folyatott a melleire, majd mellével és mellbimbójával izgatta a farkam, erotikus hozzáérintésekkel. A farkam erotikus simogatását átvezette orálba, most már bekapta és élvezhettem a száját is. A tempó lágyabb, lassabb volt, vadulás és nyálfolyatás nélkül, barátnősen csinálta.
    Ezt utána gumihúzás követte amit dicséretére legyen mondva ő húzott fel, a bugyiját levette még kis síkosító és kezdtünk úgy hogy ő az ágyon én az ágy mellett és hátulról behatoltam kellemesen szűk puncijába. Aztán volt olyan hogy én is felmentem az ágyra, ő alattam itt puszikat adtam nyakára, vállára, a hajhúzástól eltekintettem ha már barátnősen csináltuk. Hanghatások, sóhajok és megerősítő szavak (Jó nekem is, stb) kísérték az aktust, sokan ezektől a reakcióktól elélveznének szerintem. Sürgetés nem volt részéről, addig csinálhattam ameddig bírom. Utána szemből kértem, missziben, itt jegyeztem meg hogy látszik milyen izmos a hasa. Lovaglásra most nem gondoltam, a vég így ért. A gumit én vettem le, nedves törlőkendős tisztogatás, majd megkérdezte megmaszírozzon-e.
    Mutattam a farkamra hogy ezt a részt ha nem probléma ezt igen, elmosolyodott és az lett hogy bújt hozzám csókolózni és közben kezével a farkamat masszírozta, utána 69-be átmentünk mert nagyon szép és kívánatos Enikő puncija, együtt élt az eseményekkel, sóhajok hanghatások. Második gumi, és egy speciális oldalára fordított póz én pedig mögötte, itt most egy póz ment végig az idő miatt és elélvezés benne. Mondom rég csináltam így, mondja igazából ő is, pedig régen erre tanította is a férfiakat. Meg hogy tetszett neki hogy intenzív volt. Gumi le, és nem az hogy elküld egyből tusolni, hanem '49-kor még odabújik hozzám és csókolózást kezdeményez, mintha nem lenne idő, mintha akármeddig maradhatnék. Csókolózunk, majd aztán szólok hogy le fog járni az időm, még megkérdi kérek-e másik törülközőt, extra figyelmes, tusi után pedig nem felejti el az itallal kínálást és az ásványvizet választom, menteset. Virág odaadása. Még beszéljük szép arca van, kb utolsó emlékeim és aztán ajtón ki.
  • Elszámolás:

    Teljesen válságálló, nem igazán változtatott rajta, egy nagyon baráti rózsával kell készülni, lentebb megadom, nekem megérte. Utólag a kezébe adtam. Korrekt lány.
  • Összkép:

    Egy olyan udvarias, vendégbarát megadom a tiszteletet a másiknak hirdető, ami ma már ritkaság. Az elején is, a végén is vízzel kínált, kérdezte kapcsoljon-e zenét, nála a vendég, azaz én voltam a középpontban és mindent megtett hogy jól is érezzem magam. Gondolok itt arra is hogy a második kör végén is bújt oda hozzám és még csókolóztunk. Ezért adom a nagyon jó címkét, ez mindenképp plusz volt. Elég barátnősre vette, igaz én is kértem hogy ezt a feelinget adja, mert régen is ezt kértem. Ez olyan jól sikerült hogy arra gondolok alapból ez megy neki a legkönnyebben, nem egy vad lány, nagyon kedves és barátkozós. Nem irányított, nem is akart, teljesen én irányítottam a tali alatt, legalább is az én kívánságaim teljesültek.
    Nagyon jó-ra adom a címkét a csókolózás miatt, hogy kezdeményezője volt és még a második kör után is folytatta.
Happy Massage