• Bius a szomszéd lány

  • Beküldte:
  • Bius a szomszéd lány reagálása

    Kedves Laci ,

    Örülök ,hogy jól érezted magad
    Köszönöm szépen a Beszidet :)

    Ha van kedved és időd várlak szeretettel

    Puszi Bius :)

  • Egyeztetés:

    Levélváltás és VTR-es időpont foglalás történt. Később telefonon is megerősítettem érkezési szándékomat.
  • Megközelítés:

    KOcsival érkeztem, a helyszín a rendőrpalota közelében van egy zöld környezetű lakótelepen. Hétköznap és nyár lévén könnyű volt parkolót találni. Itt természetesen fizetős.
    BKV-val is egyszerűen megközelíthető, hiszen a villamos a közelben cirkál.
  • Helyszín:

    A lakás renbden tartott, igaz, hogy csak a nagybszobában és a fürdőben jártam. A lakást házőrző is védi, aki az együttlét nagy részében a konyhában tartózkodott (később előkerült)
    A szobaában található a masszázspad és az ágy is. Alapvetően ezen a két bútoron töltöttem az időt.
  • Lány külseje:

    Bius retusálatlan, arcos képekkel hirdet, úgyhogy nem ért meglepetés. A fehér fogadóruhájához felkapott magassarkú sokat dobott sudár termetén. Ez, illetve a masszázsruha (?) később lekerült. Fehérnemű gyanán egy világoskék body-t viselt.
    Nagyon szépn nagy érdeklődő szemei vannak, ez nekem nagyon bejött.
  • Erotikus masszázs:

    Egy kicsit rosszul sikerült belépő után kis beszélgetéssel indítottunk, majd elvonultam zuhanyozni. Visszatértemkor levetközött body-ra, majd mondta, hogy a masszázs közben ezt még szeretné megán tudni. Egy kellemes nyelves csókkal nyomatékosította, hogy lesz itt még ez-az a későbbiekben.
    A masszázspadra felfeküdve kaptam egy kókuszolajos, gyengéd, de alapos masszázs, majd kérésemre az ágyon még egy határozottabb nyak és vállmasszázs is. Alapvetően ezért jöttem, nagyon kellemesen elcsacsogtunk eközben, recepteeket cseréltünk, meg ilyesmikről volt szó. Teljesen felfrissített a szeánsz első fele.
  • Levezetés:

    Ha már az ágyon voltunk, jelezte, hogy most már ő is megszabadulna a semmiség ruhájától, ebben segítettem nek. Nagyon kellemes nyelves csókokat kaptam és adtam. Mivel masszírozni nem tudok, ezért végigcsókoltam a testét, a szájától haladtam lefeleé, aztán magakatdam az ölénél...
    Nagyon jól reagált a franciás kényeztetésre, csiklója a kényért ágaskodott, ahogy tőlem tellett meg is adtam neki. Idővel visszetértem a szájához, ekkor már ő is kézzel izgatott, aminek volt is hatása. Kicsit így simogattuk egymást folyamatosan csőzözés mellett, akkor mág nagyon nedves volt.
    Eljött az idő, hogy Bius is megmutassa mit tud. Lingam masszázs mellett döntöttem, amit nagyon ügyesen csinált. Végül kis franciás segítséggel lett végem.
    Picit még pihegtünk és beszélgettünk, majd elvonultam lecsutakolni magam.
  • Elszámolás:

    Előre rendeztük a Bius oldalén is feltűntetett csokorszámot.
  • Összkép:

    Bisu egy nagyon kedves, fiatal, csinos leányzó. A magassága ne rémísszen el senkit. Kis oldódó beszélgetés után teljesen nyitottá válik. Én nagyon jól éreztem magam a két órás randinkon.
Happy Massage