• Blanche

  • Beküldte:
  • Blanche reagálása

    Kedves Winnie!
    Nagyon köszönöm az értékelést és a rengeteg bókot.
    Igen, már egy ideje ismerjük egymást és nagyon örültem, hogy végre ismét össze tudtuk hozni a találkozót 🤗
    Nagyon jól éreztem magam, az erotikus órácska(órácskák) ideje észrevétlenül elrohant és mivel nagyon rég nem találkoztunk, igy észre sem vettem, h mennyi időt töltöttünk el a beszélgetéssel (gondolom jelezted volna, ha sietős dolgod akad a kinti életbe 🤫)
    Köszönöm, hogy megtiszteltél bizalmaddal és, hogy ismét engem "választottál" 🙏
    Bízom a mielőbbi találkozásban, sok csókot küldök Blanche 😘

  • Egyeztetés:

    Nagyon régre nyúlik vissza az ismeretségünk, így könnyen, SMS-ben kérdeztem rá, van-e esetleg időpontja 1,5-2 órára. Az égiek velem voltak, így le is fixáltuk az aznapi randink időpontját. Mivel ezen a helyszínen nem voltam még, elküldte a pontos címet.
  • Megközelítés:

    Autóval érkeztem, lényegében a ház bejáratától 10 m-re tudtam leparkolni, természetesen fizetős övezetben. A környéken már többször jártam más ügyben, eddigiek alapján szinte mindig találni üres parkolót. Nincs túl messze néhány forgalmas útvonal, így a BKV szerelmesei is találhatnak megoldást Blanche meglátogatására.
  • Helyszín:

    Blanche-hoz illő tisztaság, rend uralja a lakást. A két szoba közül a kisebbik volt a randink helyszíne, itt egy franciaágy és egy szekrény, valamint a régebbi lakásból megismert szobainas képezi a berendezést. A fürdőszoba természetesen tiszta, sokféle tisztálkodószerrel ellátott, ahogyan a törölköző is illatosan és szárazon került a kezembe.
  • Lány külseje:

    Nagyon sok fotó áll rendelkezésre a választáshoz, amelyek nagyon jól bemutatják, milyen is Blanche külseje. Sajnos már vagy 1,5 éve nem találkoztam vele, így újra rádöbbentett a személyes találka, milyen csinos, milyen nőies is ő. A korábbiaknál még jobb lett az alakja, már ha ez egyáltalán lehetséges. A tökéletes alakját kiemelő ruhában fogadott, nyilván a hangulatomat ez csak tovább javította :-)
  • Action:

    Megérkezés után az előszobában elkezdtünk beszélgetni, mi történt vele, mióta nem találkoztunk. Egy negyedóra után levetkőztem, elvonultam tisztálkodni, ami előtt még kaptam egy csókot, majd amikor visszatértem, már fehérneműben feküdt az ágyon, ami határozottan felvillanyozott. Melléfeküdtem, simogatni, majd csókolni kezdtük egymást. Mondhatnám, hogy elfelejtettem, milyen jól csókol, de ki tudná ezt feledni? Hosszasan folytattuk a csókolózást, néha a nyakát és a kebleit is kényeztettem a számmal, a hátát és a csípőjét pedig simogattam a kezemmel, magamhoz húztam, és így folytattuk volna talán a végtelenségig is... De Blanche keze a farkam környékét kezdte felfedezni, majd finoman a szájával kezdett kényeztetni. Mi tagadás, szinte a fejembe látott, és tudta, mire vágyom és hogyan szeretném. Hosszasan kényeztetett, amit én is igyekeztem viszonozni. Szerintem élvezte, bár nem tudtam eljuttatni a csúcsra. Én egyre inkább közeledtem a csúcsra, ő kicsit gyorsított, én pedig el is mentem.
    Kis pihenés következett, majd megkérdezte, szeretném-e, hogy megmasszírozzon. Természetesen igen, így egy szakszerű hátmasszázst kaptam, pont olyat, amire vágytam. Baromira jól esett, nagyon rám is fért.
    Szerintem közel 1 óra masszázs után rákérdezett, hogy esetleg egy második körre volna-e kedvem? Azt válaszoltam, amit bármelyikünk ilyen esetben: MI AZ HOGY? :-D
    Újra a kezeivel, majd a szájával elkezdett izgatni, hasonló eredménnyel, mint korábban. Viszont nagyon belé szerettem volna kerülni, így gumit kértem, majd némi síkosító segítségével belé is hatoltam. Nem sokáig kellett mozognom, hogy közel kerüljek az orgazmushoz, ami már gumi nélkül ért, miközben a szájával is izgatta a farkam.
  • Elszámolás:

    Őszintén megmondom, rá sem kérdeztem, változott-e bármi az elszámolás kapcsán, hiszen tudom, nála nem érhet csalódás, bármekkora összeget is mondana, örömmel megadnám, ha csak beszélgetünk is a ránk szabott időben. Hozzáteszem, az eredetileg tervezett 2 óra helyett majdnem 3 óra lett a találkozónk, és nem volt hajlandó a 2 óránál nagyobb összeget elfogadni, mivel "csak" beszélgettünk az utolsó majdnem 1 órában...
  • Összkép:

    Számomra Blanche kiváló partner, jól tudunk beszélgetni, élvezetes vele az együttlét minden perce. Ő az igazi NŐ, aki elegáns, kellemes társaság, szórakoztató, ugyanakkor a szex is parádés.
Happy Massage