• Hannácska

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nem mindig sikerül elsőre elérni, de ez érthető.harmadik próbálkozásra sikerült nekem is. Szokott módon, ahogy a hirdetésben áll, viszonylag hamar tud fogadni.
  • Megközelítés:

    Közelben minden tömegközlekedés mód elérhető, illetve ingyenes parkoló is van dögivel. Iránymutatása egyértelmű, házszámot nehéz eltéveszteni akkora számokkal van felfestve.
  • Helyszín:

    Lakás klasszik panel, de állapota teljesen jó. A lakás kicsit szűkös, de a célnek teljesen jó, nem ingatlanosdit mentem játszani. A fürdő minden jóval felszerelt, nem tudok olyat mondani ami még kéne. A tetthely egy kisebb szoba, egy szék a ruháknak és a francia ágy fér el, de nem is kell több.
  • Lány külseje:

    Nem először találkoztunk, így tudtam ki fog várni, de, ha első alkalom lett volna se ért volna meglepetés. Nagyon csinos, igényes akár csak a képeken. Szokásos viseletében fogadott, fekete fehérnemű plusz fürdőköpeny, de lényegtelen, úgyis hamar lekerül és az áll neki a legjobban.
  • Action:

    Instrukciók alapján hamar felértem, nyílik az ajtó, szokásos körök (lázmérés), majd be a szobába. Rövid csevegés, majd el a fürdőbe. Mikor visszaértem Hannácska is kiugrott egy pillanatra, addig én az ágyon eldőltem. Mikor visszatért mellém térdelt, és miközben beszélgettünk elkezdte masszirozni a kicsi ént, majd franciába kezdett. Nagyon kellemesen csinálja, sok nyállan változatosan. Az egyetlen hiba, hogy nehéz sokáig bírni, de az is az enyém, nem az övé. Mikor éreztem közel a vég kértem üljön fel és én elé álltam és így eresztettem bele az adagot a szájába. Nem kapkodott hagyott lenyugodni. Kiugrott a fürdőbe addig én próbáltam magamhoz térni. Mikor visszatért mellém feküd és beszélgettünk hétköznapi témákról. Hannácska említette, hogy elkezdett edzeni, ami látszik is rajta, még formásabb lett. Lassan elkezdtük a második kört, szintén franciával, majd próbálkoztunk kis misszivel, de a gumitól nem éreztem jól magam, így inkább visszatértünk a franciához. Most kicsit jobban bírtam, de ezzel az élménnyel nem lehet betelni. A vége megint szájba ment, kis pihi majd zuhany és búcsú.
  • Elszámolás:

    Nem vettem igénybe extrát, az alap program nekem tökéletes, elején leraktam a szekrényre.
  • Összkép:

    Hannácska nagyon profi, nem fog semmi meglepétés érni. Egy kellemes órát kaptam az átlagnál egy fokkal magasabb csokorért, de ez pariban van a szolgáltatással.
Happy Massage