• Tera

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már korábban kinéztem magamnak Terát, és most úgy alakult, hogy tudok idősz szakítani egy rendevúra.
    Először az oldalon levelztünk, melyet VTR foglalással fixáltunk. Természetesn telefonon is beszéltünk, megerősítve az érkezési szándékomat.
  • Megközelítés:

    Mivel a búvóhely a belvárosban található, meg sem próbáltam kocsival megközelíteni. A parkolás katasztródális.
    BKV-val viszont tökéletesen elérhető a helyszín, egy nagykörúttal párhuzamos utca. Diszkréciós okokból a szembe oldal házszámát kaptam meg Terától, de mivel volt már szerecsém itt randevúzni ez nem ért meglepetésként.
  • Helyszín:

    A kapukód telefonon történő megkapása után indultam meg a lakás irányába. Negyedik emelet, lift van, egyértelmű útbaigazítást kaptam alkalmi partneremről.
    Az ajótban várt, mikor felétrem, egy fekete csipkés semmiségben. Kérte, hogy a cipőt vegyem le az előtérben, majd az egyik kisszobába invitált.
    Ahogy az egész lakás, a fürdő is szépen, monder stílusban van felújítva. A tisztálkodáshoz többéle szájvít és tudfürdő is rendelkezére áll.
  • Lány külseje:

    Mint említettem egy fekete csipke semmiségben, alatt rózsaszín fehérnemüben fogadott.
    Tera egy jó alakú, szép arcú nő. A képein van itt-ott retus, de az összképet ez nem befolyásolja.
  • Action:

    Ez az a pont, ami nem lesz túl beszédes.
    A szobába belépve lepakoltam a kistáskát, majd az ajándék és a virágcsokor átadása után beszélgettünk egy kicsit, hogy mind a ketten megfelelően oldódjunk.
    Lassan levetkőztem, majd elvonultam zuhanyozni, majd Tera is kiszaladt rendezni a terepet.
    Lassan keztünk el egymással foglalkozni, óvatos csókok, hol szájra, hol mellre, majd rátért az orális kényesztetésemre. Rövidesen kérte, hogy csináljuk kölcsönösen, ami neki is a kedvére volt.
    Kis 69 után gumit keresett, felruházott, majd nyeregbe pattani. Hát ez valami fenomenális volt! Nagyon jól kavart közben, hol rámhajolt csókot lopni, hol én hajoltam feljebb a kebleihez vagy a csókjáért. Magam is megleődtem, hogy mennyire élvezi. Kértem forduljunk misszionáriusba, kérésemnek eleget is tett. Ebben a gyakorlatban ért el először a vég, majdnem egyszerre repültünk el Terával.
    Ezután cseverésztünk kicsit, mert mind a ketten kifulladtunk az első körtől. Mivel nekem több idő kell két menet között közel fél óráig cseverészünk erről-arról.
    De végül nekikezdünk egy másoknak, hol franciásan, hol kézzel izgatott. Végül a markában ért a vég, ott és akkor ez tökéletese volt.
    Picit pihenő és folyadékpótlás után ismét felkerestem a zuhanyzót. Lassú öltözés, forró ölelés és búcsúcsók után távoztam.
  • Elszámolás:

    A VTR-ben megadott csokorral készültem. Természetesen előre adtam át egy általa kedvelt édesség kíséretében.
  • Összkép:

    Tera nagyon kedves nő és az ágyban is nagyon aktív, ha megfelelően fel tudja csigázni az ember fia.
Happy Massage