• Amina

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonos kisasszonnyal történt. Délelőtt telefonáltam, azonnal felvette. Jelezte, hogy estére van még szabad időpont, ami kellemesen meglepett, hiszen az utóbbi idők fergeteges beszámolói alapján azt gondoltam, Amina karácsonyig be van már táblázva. Lecsaptam hát a 23 órai időpontra.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, és szombat este lévén, könnyen leparkoltam egy közeli utcában. A cím egy jó hangulatú sétálóutca végén található. Kávézók, pizzériák mellett elhaladva közelítettem meg a házat, és menet közben természetesen tiszteletemet tettem Bud Spencer szobránál.
  • Helyszín:

    Új építésű társasház sokadik emelete. Telefonos kisasszony engedett be, előtér ízléses, lift korszerű. A lakás teljesen megfelel az igényeimnek, akár holnap beköltöznék. A fürdőben történhetett valami, legutóbbi látogatásom óta eltűnt a zuhanyfüggöny, de ez nem zavart a használat során. Szájvíz, kis pohárban kikészítve, ropogós törölköző, jó pár tusfürdő.

    Masszázs szoba a célnak megfelelően berendezve: matrac, fotel, szobainas a ruháknak, légkondi, tükrök.
  • Lány külseje:

    Belépéskor Amina fogadott. Hiányoztam? - kérdezte rögtön. Válasz helyett hatalmasan megöleltem, és megtapiztam a fenekét.

    - Hogy tetszenek az új képeim?
    - Nagyon, három napja azokra húzogatom a farkamat.
    - Perverz állat vagy.
    - Téged nem lehet felülmúlni.
    - Ez mondjuk igaz.

    Így incselkedtünk hát egymással.

    Amina gyönyörű nő. Arcának ellenállhatatlan bájt adnak keleti vonásai. Szemei igézőek, dumája frenetikus. Feneke ruganyos és tömör, mint egy jól megtömött jógapárna. Puncija elsőre visszahúzódó, de később gátlástalanul megnyílik, akár a gazdája. Első osztályú, na.
  • Erotikus masszázs:

    Az is volt, de inkább haladnék időrendben. Röviden annyit, hogy Amina képzett masszőr, többféle lehetőség közül lehet nála választani.
  • Levezetés:

    Zuhanyzás után elhelyezkedtem a matracon, és vártam, hogy Amina visszatérjen. Azt hiszem, egy energiaitalt hozott nekem.

    A matrac szélén örömmel fedeztem fel az új képek egykén látható vibrátort. Megvizsgáltam, valóságos műszaki csoda, az alján pedig kis rügyként ágazik el a csikló csiklandozó. Mérete impozáns, oda is próbáltam ágyékomhoz, és irigykedve bámultam tükörképemet.

    Amina hamarosan visszatért. Gyorsan megszabadult ruháitól, hozzám simult, de hamarosan megfogta az imént említett eszközt. Masszázsról lévén szó, behatolás nem lehetséges, még kibernetikusan sem, ezért csak a csiklópiszkátort kapcsolta be, mindjárt turbó fokozatra. Egyébként mondta is, hogy egy ekkora dorongot nem tudna betolni. Egy szó mint száz, hanyatt dobta magát, és azt a kis gamós izét a klitoriszához illesztette. Én ámulva néztem a jelenetet, aztán észbe kaptam, és karamella színű bimbóit kezdtem szopogatni. Amina hamarosan sóhajtozni kezdett, és jelezte, hogy most már bekapná a farkamat.

    És hát itt történt a baj. Tudni kell, hogy az elmúlt napokban tényleg Amina új képeire és beszámolóira kéjelegtem otthon, vigyázva, hogy a magot azért benntartsam. Gondoltam, azt személyesen adom át. Nem szoktam ilyesmit csinálni, és ez az avatatlanul művelt tantrikus fekete mágia nem várt gyümölcsöt hozott. Amina nyelve éppen csak megérintett a makkomat, s én éreztem, itt baj lesz. Visszavonultam. Újabb érintés. Nagy baj lesz. Visszavonultam, újabb nyallintás, és már nem tudtam átgondolni, itt mi lesz. Heréim olyat emelkedtek, mintha Christiano Ronaldo tökön rúgott volna. Éreztem, buggyannak kifelé a nedvek, még annyi időm volt, hogy ülő helyzetbe emeljem Aminát, magam pedig eléje térdeljek. Éppen csak be tudtam tolni a szájába a farkamat, és megindult a legnagyobb ondó tornádó, amit valaha megéltem. Amina próbálta befogadni, de esélye sem volt. Mintha egy farsangi fánkba egy egész csupor baracklekvárt próbálnánk beletölteni. Győzött a fizika, győzött a túlnyomás, Amina szája kipukkadt, és a faszom elszabadult, mint a rosszul rögzített kerti locsolócső. Szürreális volt. Amina profi módon, sportszerűen fogadta ezt a biológia katasztrófát, de láthatóan kisebb sokkot kapott. - Mióta tartogatod ezt? - Úgy másfél hete. Kiszaladt a fürdőbe.

    Midőn visszatért, már újra a humoránál volt. Dorgáló hangon sorolta, honnan kellet letakarítania a gecit: melléről, arcáról, csípőjéről, hajáról. Amúgy látta, hogy totál készen vagyok, ezért tüstént masszírozni kezdett. Erősen átgyúrat a vádlikat, a hátamat. Mivel mondta, hogy van egy csomó a vállában, cseréltünk. Mindig is szerettem masszírozni. Helyet foglaltam parádés fenekén, és instrukciói alapján átgyúrtam a kritikus területet. Időként vágyakozva pillantottam a lábam között fityegő kis bőrdarabra, ami 20 perce még a faszom volt, de hiába. Függelékem súlyos kómába zuhant. Beláttam, nem lesz második élvezés.
  • Elszámolás:

    A két lehetséges extrát vettem igénybe: csók és szájba élvezés. Ha jól emlékszem, mindkettő 3000 Ft.
  • Összkép:

    Sokat akart a szarka, de nem bírta a farka.

    Mindazonáltal, ez fantasztikus élmény volt. Amina végig csodálatos hangulatot teremtett, a váratlan eseményt nagyon profin kezelte. A szüneteket intelligens beszélgetéssel töltötte ki, és persze ami a legfontosabb, kapcsolódtunk egymáshoz. Vissza fogok térni hozzá, ez biztos.

    Ja, hazafelé a kocsiban persze már újra meredeztem :-)
Happy Massage