• Panni

  • Beküldte:
  • Panni reagálása

    Kedves kispista001 :)
    Köszönöm, hogy leírtad a véleményed.
    Nagyon jól éreztem magam veled :)
    Szívesen látlak máskor is.
    Csók :)

  • Egyeztetés:

    VTR-en keresztül egyeztettük az időpontot, visszakérdezett, hogy az általam javasolt időpontnál esetleg korábban tudunk-e találkozni, de sajnos a munka miatt részemről nem volt kivitelezhető. Szerencsére megoldotta, hogy jó legyen neki is így abszolút alkalmazkodó és rugalmas volt.
  • Megközelítés:

    Puskás Ferenc stadion metró megállótól 3-4 perc séta távolságra található. BKV-val abszolút könnyen megközleíthethtő sokféle módon, parkolásról nem tudok nyilatkozni. Cím amit megadott egyértelmű és pontos volt.
  • Helyszín:

    Régi típusú pesti körgangos ház, lift van így könnyű a feljutás a legfelső szintre. A lakás szépen felújított és igényes. Rend és tisztaság volt mindenhol, a szobában kellemes hűvös volt a légkondi miatt ami ilyen nyári hűségben aranyat ér. Szoba szép tágas, ruhákat is kényelmesen le lehet pakolni, a tett helyszíne egy hatalmas és kényelmes franciaágy. Fürdőszobában szintén patika rend és tisztaság volt, tusfürdők egész sorából lehet válogatni illetve ami nálam mindig plusz pont hogy szájvíz is volt.
  • Lány külseje:

    Panni egy szép arcú lány az arc kitakarás egyértelműen csaka diszkréció miatt van. Megérkezéskor egy nagyon szép body-ban és magassarkúban fogadott. Hatalmas mellei vannak, popsija kerek és formás. Nyilván mivel természetes nagy mellei vannak, így mindenhol van rajta mit fogni, de nekem nagyon bejön ez a nő típus. Kedvencem ennyértelműen a hatalmas mellei voltak.
  • Action:

    Megérkezéskor telefonon hívtam a ház előtt, egyből felvette és tájékoztatott a bejutásról. Amikor felérkeztem a lakás elé nyitotta az ajtót és kedvesen üdvözölt. Elsőre kicsit megilletődöttnek tűnt, de ez később szerencsére megszűnt és mindketten feloldódtunk. A szobába invitált itt kicsit beszélgettünk, majd törcsit kaptam és elment felfrissíteni magamat. Visszaérkezésem után pár másodpercet vártam rá, majd amikor megjött elkezdtük egymás testének felfedezését. Először finom puszikkal indítottunk, majd elkezdtünk hevesen csókolózni, és az ágyon folytattuk. Ruháitól megszabadítva én kezdtem el kényeztetni ami hallhatóan és láthatóan nem volt ellenére majd utána ő kezdett el franciázni. Franciája nagyon jó, valódi mélytorok. A francia közben jeleztem, hogy jöhet a gumi, mert szeretném magamévá tenni, először nyeregbe ült és heves vágtába kezdett, utána szemből támadtam majd végül hátulról csodáltam meg Fanni isteni popsiját és így is lett végem. Az akció végeztével hagyott lenyugodni és vízzel kínált amit el is fogadtam. Második menetet éreztem hogy nem menne, így masszázst kértem, ami nagyon kellemes volt. Az óra végefelé még beszélgettünk egy kellemeset majd időm végeztével felöltöztem és az asztalra helyeztem az ajándékot, az ajtóban búcsúzóul még kaptam egy nagyon finom csókot.
  • Elszámolás:

    A randi végén a kis asztaléra helyeztem az ajándékot. Extrát nem kértem, elég bőséges az alap program is Pannival. Abszolút pozitív volt számomra, hogy nem előre rendeztük annak ellenére, hogy először jártam nála.
  • Összkép:

    Nagyon pozitív élményekkel távoztam Pannitól, biztos hogy visszamegek még hozzá.
Happy Massage