• Dóri

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már ismerjük egymást, nevemen üdvözölt a telefonban. Hívtam, később visszacsörrentett amikor jó volt neki is, aztán meg tudtunk beszélni egy több nappal későbbi időpontot. Piros napok közbeszóltak így nem lehetett mostazonnal, de kivártam nem gond. Az oldal lehetőségeit nem használja ki. Visszatérésem oka a Dóris ráérős randi, no meg nem járja hogy már egy év is eltelt, hiányzott na. Közben a világ sokat változott, de Dóri megmaradt nekünk ugyanolyannak.
  • Megközelítés:

    Az Aréna pláza és az Örs között rendel valahol félúton, csendes lakóparkban, azon belül is egy panel magas emeletén. Tudom melyik az ablaka és kilógatva száradtak a frissen mosott törülközők. Parkolóhelyek közül még válogathattam is és ingyenes nem csak zöldeknek. Egy troli mögött jöttem, az van.
  • Helyszín:

    Romantikusan lassú lift juttatott fel a másfélszobás lakásba. Célra van berendezve, nem itt lakik, de szép ízléses kuckó. Befűtött mert "hideg" volt, és kikapcsolni is elfelejtettük így forró randi kerekedett. Természetes fényből van bőven, tv-n halk zene csatorna adja a háttérzajt. Kaptam fogast az ingemnek, van hely lepakolni. Fürdő pici, többnyire Dórival közösen használtuk, kád van zuhanyfüggönnyel. Szájvíz pohár nincs de csók híján annyira nem kell, nálam amúgyis van a kocsiban.
  • Lány külseje:

    Egy egyrészes ritkásan szőtt fekete hálós bodyban bújt az ajtó mögé. Semmitse változott: az általam oly kedvelt "kicsi vékony szőkekékszemű" lányok táborát erősíti. Ami a régi vagy másikoldalas képein joban látszik az az alsóhátán a dimples of venus, megköveztek se tudom magyarul. "Két kis gödröcske"? Na szerintem az irtó szexi és nem mindenkinek látszik, a hiedelmem pedig úgy tartja, hogy a nagyon orgazmikus lányok rendelkeznek ilyennel. Szépen kerekedő fenekét nem győztem cirógatni. Szimmetrikus szépvágású puncikájára nagyon figyel, előttem borotválta (nem teljesen, kis pamacs csík a védjegye) alaposan mosta még miután kikászálódtam mellőle a fürdőből akkor is. Cicibimbók jól reagálnak, egy pillanatomban melléfeküdve bújtam és csak játszottam velük, szépen meredeztek. A személyisége egy pörgős, ide oda cikázó, jóértelemben bolondos, teljesen közvetlen, természetes, barátnős leányzó. Arca (ami nem látható) karakteresen szép, a kék szempár gyönyörű. Haját megint elfelejtettem megkérni, hogy engedje ki, majd legközelebb. Életkora szerintem az adatlap frissítés óta nem változott, de nem rugózom ilyeneken, pici, cuki, jócsaj és bírom a társaságát.
  • Action:

    Azt tudni kell, hogy Dórinál hiányzik az étlapról pár dolog mint pl a NF vagy a csók, ezt tiszteletben kell tartani. Akinek ez oké azt viszont nagy lelkesedéssel várja és így is lehet jól érezni magunk. Illetve itt hoszzú időre kell számítani, rapid randi szerintem nem létezik nála. Reggel 8ra érkeztem és csak 9 után kerültünk az ágyba. Sokat jön-megy, tereprendez, beszélgetünk, konyhában csokival üdítővel kínál, teljes vendégvárás van. Ami viszont nem tetszett, hogy a telefonjait is használta többször is. Jól esett volna, ha az illúzió fenntartása végett csak velem foglalkozik és nem a párjával vagy másik vendéggel, dehát nem lehet minden tökéletes. A sajátos időszámításába viszont belefér, így időhúzásnak még így sem mondanám. Elszürcsölt egy teát, fogat mosott, tett-vett, ez olyan Dóris jelenség, nem kell meglepődni, így mennek a dolgok. Szóval nem leszel az ajtóban lekapva, ráhangolódás és készülődés van előtte. Közös fürdés az alap, ott máris lehet ismerkedni egymás testével. Olyan, hogy kínos síri csend itt nem létezik, de egyszer poénból lelassítom a pörgését valami módon, terveim szövögetem.

    Adni számomra fontos, úgyhogy a szeánsz oroszlánrésze azzal telt, hogy az általam hozott szexpárnán végigfektettem és cirógattam masszíroztam hátulról, megfordult és a puncija is kapott törődést bőven: felhúzott lábakkal kínálta fel magát nekem. Meg kell dolgozni a sikerért, de megéri, nagyon igazi az orgazmusa. Nem 5 perc után műnyögés, nem nem. El lehet lenni a lábai közt de hát ilyen szép puncit nyalni egy fő attrakció, nem fogja vissza a hangjait és a visszajelzéseit, mindig mondja miként jó, bíztat. Utána sem tolt el magától persze nagyon visszalassítottam, de ha mégtöbb időnk lett volna megnéztem volna egy másodikat is. "Sajnos" rám került a sor, ne maradjak már ki a jóból. Felültem hát az ágy támlájának, párnákkal kitámasztva.

    Olyan érzékien, olajjal cirógatva állított fel, hogy szerintem a masszázsos múltjából maradt meg ez a technika, nagyon rámérzett. A faszcibálás ellentétét kell itt nála elképzelni. Közben mélyen a szemembe néz és kutatja hogy a legjobb, irányítható is. Mosolyog, semmi jelét nem mutatja annak, hogy szívesebben lenne máshol, ott van velem és csak az élvezésemen szorgoskodik. Vágycsöppöt előhozó, makkon körözgető, körömheggyel finoman oldalt és tövét karmolászó módszereit nagyon csípem. Valamikor letöröltem az olajat és beöltöztetett, hogy a francia tudását is bemutassa. Ezzel a múltkor nem jártunk sikerrel, de most igen, most volt először ilyenben részem és tök jó így is. Hamar átmelegedett a gumi és szája forróságát élvezni nála új élmény volt számomra. Aktust végülis nem kértem (személyes hülyeségem majdkinövöm), előbb-utóbb odáig is eljutunk biztos. Kicsit lastminute volt már, de részéről nincs TP. Viszatértünk a babaolajos délvidék masszázshoz, aminek végeredményeként a kezei közé robbantam, szereti nézni!
  • Elszámolás:

    Elképesztő módon ide még nem ért el az infláció, igazán nagylelkű az ajánlata, a csokor-időráfordítás arányát tekintve. Nem kérte, valamikor elhelyeztem a TV elé. Magamban hüledeztem, mert nem változott egyelőre.
  • Összkép:

    Ott folytattuk, ahol a múltkor abbahagytuk és simán látom még a folytatást előttünk. Dóri egy különlegesség az oldalon, amolyan csemege, egy kis más. Azoknak ajánlom, akik a ráérős, csevegős randikat preferálják és nem kizárólag csak a szexért rohannak fel, hanem a "körítést" is a barátnőfeeling részének tulajdonítják. Tini testű, ügyes kezű, nagyon kommunikatív lány, aki odafigyel az ápoltségra és a környezetére. Vendégcentrikus és kiváltépp bőkezűen bánik az idejével és pont emiatt nehéz felróni neki az esetleges hiányosságokat. Dóri megérdemli és élvezi is a kényeztetést, és meghálálja.
Happy Massage