• Lilien

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A szomszédos oldalon találtam a hirdetést. Mind a fotók mind a lehetőségek szemrevalók voltak, így felhívtam. Egyből sikerült elérnem, kedvesen informált, gyorsan egyeztettük, hogy minden úgy van ahogy az oldalon is szerepel, ő is épp ráért amikor nekem jó lett volna. Még kért megerősítő SMS-t a tali előtt. Minden könnyen és olajozottan ment.
  • Megközelítés:

    Fehérvári út, de nem a Kondorosi, az Allééhoz közelebbi vége, kb 10-15 perc séta . Van villamos, és teli parkolók ahogy láttam (gyanítom a környékbeli irodák miatt éjjel nappal teli vannak). Nekem BKVval könnyen gyorsan ment. Új építésű tömb, viszont két bejárat is van egy házszámra, persze a másik elől csörögtem, de azt a 30-50 métert azért meg tudtam tenni, nem volt gond a bejutással.
  • Helyszín:

    A lakás is rendben van, tisztaság, rend, és nincs teljes elsötétítés. A fürdő tágas, zuhanykabinnal, jópár tusfürdő szájvíz, tiszta száraz törölközővel. A szoba elég célszerű: egy szép nagy matrac, szék kis puff a cuccoknak.
  • Lány külseje:

    Belépve egy kis fekete tangában, melltartóban várt. A kora azért inkább 20as évei mint 19 szerintem, de a képeknek megfelelő kellemes formás lány fogadott. Már itt is nehéz volt leenni a szemeim a telt keblekről, illetve hátulról is igen formás. Arcra pedig a kedves szomszédlány típus csókolnivaló vastag formás ajkakkal. Formás lábak, simogatnivaló popsi, nincs hiba ebben.
  • Erotikus masszázs:

    Masszázsról nem igazán fogok tudni beszélni, mert az végül nem történt. Zuhany után a szobában már meztelenül várt, ami igencsak kedvemre való volt. Kölcsönös simogatás és ismerkedés vette kezdetét. A csók az mint kiderült szájrapuszi, de ha kértem nem fukarkodott vele. Én kezdtem bebarangolni a testét csókolgatva a két csodás keblét, hasát, combokat, élvezni amit csak kínált ez a puha finom test. Viszont ő elég passzívan viselte ténykedésemet: én éltem a lehetőséggel, ő pedig hagyta. Leértem a puncihoz is, azt is nyaltam faltam több kevesebb sikerrel. Végig olyan érzésem volt, hogy amikor már mintha élvezte volna neki, akkor összekapta magát, hogy ezt azért mégse. Én azért hosszasan kiélveztem a helyzetet, és imádtam a melleket, puncit és simogattam a puha bőrét, formás popsiját, combjait.
  • Levezetés:

    Amikor már kiélveztem a ezt a helyzetet jeleztem, hogy most ő vegyen engem kezelésbe. Itt megint látszott, hogy tud ez a lány ha akar, amikor rám nézett miközben a szájába vett, és szopni kezdett, ott megint elhittem egy pillanatra. Persze ez nem tartott sokáig, amiben az is közrejátszott, hogy szinte egy perc alatt eldurrantam, a végén szépen hagyott a szájában lenyugodni, ügyes volt, itt sajnos saját hibából maradtam ki a jóból. Ezután kis pihegés, odafeküdt mellém, én simogattam. Nemsokára jelezte, hogy időnk vége felé járunk, úgyhogy indultam tusolni. Viszont öltözködés közben a telefonomra nézve vettem észre, hogy maradt még bőven időnk, erre mondta is, hogy igen, ő is most vette észre, hogy elnézte az órát, ha gondolom kérek egy masszázs még? Talán kissé gyorsan nemet mondtam, de kicsit úgy hangzott mint a "köszönjük, mindenképp értesítjük" és az eddigieket figyelembe véve inkább nem raboltam tovább az időnket.
  • Elszámolás:

    A telefonban megbeszéltek szerint jártam el a helyszínen, abban nem volt változás, csakhát...
  • Összkép:

    Úgy fest, hogy nem voltam neki szimpatikus, mert mások igencsak elégedettek voltak a látogatásukkal, de akkor jobban jártam volna, ha az elején elküld, mert ezzel a passzivitással (meg a végén a véletlen kavarodás az idővel) ez nem lett egy felejthetetlen randi...Kár érte, mert amúgy csinos lány, de ha csak ennyit ad bele, ennyire nincs meg az illúzió, akkor ebből hosszú távon nem sok minden lesz - persze lehet, hogy tényleg csak velem volt baja, akkor meg így jártam (még ha nem is örülök neki).
Happy Massage