• Nati

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt, elsőre felvette.
  • Megközelítés:

    Megközelítés egyszerű, gps odavisz, parkolóhely mindig van a környéken.
  • Helyszín:

    "Tiszta udvar, rendes ház", pont eléggé felszerelt, új építésű lakás. Minden rendben, a fürdőszoba kifogástalan, a tetthely szobái rendezettek.
  • Lány külseje:

    Nati gyönyörű, 170 cm körüli lány, ugyanakkor a képeken vékonyabb, mint valójában mostanság. Nőies alkatnak mondanám, személy szerint a túl telt lányokat nem szeretem, de ő pont jó volt, ahogy volt. Mivel voltam nála már egyszer korábban, így tudtam, hova érkezem. A külső nem minden, az élményt nagyon feldobja a kedvesség és a sok mosolygás, amiből most sem volt hiány. Nagyon szerettem az összhatást :)
  • Erotikus masszázs:

    Másfél órára mentem, de ebbe masszázs ma sem fért bele, csak részemről, az sem sok, de azt hiszem, így is mindketten jól éreztük magunkat.
  • Levezetés:

    A kötelező fürdés kör után siettem vissza a szobába, majd a lehető leghamarabb magamhoz öleltem. Kezeimmel és számmal elkezdtem felfedezni a testét és csókját. Ez elég izgi rész volt, el is voltunk ezzel egy ideig. Öleltem hátulról, majd az ágy szélén még mindig hátulról az ölembe ültettem, majd öleltem előlről, így végül rámült, miközben markolásztam, símogattam, csókolgattam (ja, eddigre már a ruhától megszabadultunk).

    Ez elég jó szórakozás volt egy jó ideig, de aztán valaki elindult a lábaim közé és megkezdődött az első kényeztetés. Ez többfajta nyalakodás volt mélytorkos elemekkel, pont olyan erősen és lágyan, ahogy szeretem. Közben lehetőségem volt további felfedezni a testet, markolászni, símogatni stb. Azért ez elég jó kivégzés volt elsőre, utána kicsit pihentünk. "Na jöhet a masszázs" jött a kérdés, én meg mondtam, lehet persze, megmaszírozlak :) Így krémmel maszíroztam először a hátat, majd a csodás popsikat, majd a lábakat, combokat, és amit a csodás combok között találtam... Ezután megfordultunk, folytattam a simogatást, majd elindultam csókos-felfedező túrára abba a völgybe, amit mi férfiak mindig szeretünk felfedezni. A nyelves játékot egy idő után finom újjazás és simogatás váltotta, illetve néha visszatértem a szájjal-szeretős műfajra. Amikor megmásztuk a megmászandó hegyet, megint kis pihenés következett, de nem sok, mert őszintén eléggé felizgatott az előző program.

    Így eljött a második kényeztetés, amit "csúszka masszázs extra"-ként tudnék jellemezni. Ennek végén rajtam háttal ülve, lovagolva és csúszkálva ért a vég, ez is elég szexi volt :) Na itt hosszabb szünet következett, szerintem majd fél órát beszélgettünk.

    Ugyanakkor mégiscsak volt még idő, meg ott ültünk meztelenül, ezért gondoltam, léphetnénk tovább. A beszélgetés végén kértem már egy simogató kezet meg én is kezdtem újra cirógatni, simogatni. Ebből aztán egyszer csak úgy fordultunk, hogy ő feküdt az ágyon háton, én meg fölé térdelve adtam neki lehetőséget az újabb nyalakódós franciás kivégzésre. Előbb sok csókot, puszit, nyalást kaptam a szerszám körül is (semmi fontos részt nem kihagyva), aztán miközben ténykedett rajtam alul, én simogattam másik oldalt felülről nem kihagyva a csodálatos popsik simogatását sem. Közben kicsit oldalvást is fordultunk, mélyebbre mehessen ami szeretne mélyebbre menni. A fantasztikus lány és a fantasztikus póz megtette hatását, így hát elért a gyönyőr harmadszor is. Hááát, itt már kiterültem az ágyon végül. 5 perc kielégült pihizés után elindultam a füdő felém, mert a másfél óra sajnos a végéhez közeledett. Összességében csodálatos élmény volt, köszönöm, Nati :)
  • Elszámolás:

    Az alap kényeztetéseken felül sok, már-már fejben tarthatatlan extra lehetőség van, amit én általában egymás után el is szoktam használni. Ez lehet mélytorok, nfvsz, kölcsönösség stb. Persze mindhez fontos a kölcsönös szimpátia is, de szerintem ez nálunk rendben volt :)
  • Összkép:

    Nati csodálatonsan kedves, szexi teremtés, akivel jó és izgató együtt tölteni az időt, szerintem ez a fenti sorokból kiderült. Borzasztó odaadó, végig azt éreztem igazán szeretné, hogy jól érezzen magam és minden úgy történjen, ahogy szeretném. Ajánlani tudom jó szívvel, de vigyázzatok rá.
Happy Massage