• Panni

  • Beküldte:
  • Panni reagálása

    Kedves braday82 :)
    Köszönöm, hogy leírtad a véleményed.
    Az a mélytorkos francia amit a felnőtt filmekben láthatunk az valóban nagyon csábító, leginkább még időben szeretném azt a szintet elérni, hogy szünet nélkül menjen....
    Persze a forgatásokon is ez szünettel megy.
    Jól éreztem magam és nagyon jót beszélgettünk.
    Puszillak :)

  • Egyeztetés:

    Először itt kerestem, VTR-en, de nem volt jó neki az időpont, aztán egy héttel később telefonon. Másnapra tudott időpontot adni. Kedves hangja van, korrekt módon tájékoztat.
  • Megközelítés:

    A Stadionoktól nem messze, pontos címet adott. Bkvval nagyon könnyű odajutni, a parkolásról nem tudok nyilatkozni. Könnyű odatalálni amúgy.
  • Helyszín:

    A ház régi, de a lakás gyönyörűen felújított, kellemes, tágas. Egyedül fogad. A fürdőben nagy tisztaság, példás minden. A tetthelyen nagy ágy, mellette tükör, ami nagy pluszpont.
  • Lány külseje:

    Alacsony, telt, nagyon formás lány, egy fehér bodyban fogadott. A képeknek teljesen megfelelő, nagy mellek, nagyon-nagyon finom, selymes bőr. Kedves, intelligens, érdeklődő arc.
  • Action:

    Kettő franciát kértem, közte egy masszázzsal, egy órában. Megérkezés, rövid megbeszélés, fürdő, majd action. Engedi magát puszilgatni, mehet tulajdonképpen minden, kicsit engedte, hogy a szájába is belenyúljak, amit én nagyon szeretek.

    A franciához kényelmesen hátradőltem, közben a tükörben lehet mozizni. Nagyon ügyesen franciázik, kérésre tudja intenzívebben és gyengéden is csinálni. A mélység is megvan, a vastagságom miatt a teljes mélytorok nem mindig sikerült, mondjuk az a profi lányok közül is keveseknek. Pózváltás után 69ben kapta be, na úgy már majdnem lement tövig, de nem akartam szegényt megkínozni. Ciciszexnis volt persze, elég jó érzés ekkora mellek között.

    Az első olyan negyed óráig tartott, aztán masszázs (ügyesen csinálja!), beszélgetés, nagyon kedves, értelmes nő, kifejezettem jót beszélgettünk. A második franciánál nem figyeltem eléggé, és elsültem jó hamar, de ez inkább őt dicséri. Aztán fürdés, rendeztük az ajándékot, és távoztam.
  • Elszámolás:

    Extra nem volt, a popó lett volna, azt én nem. Korrekt, ami az adatlapon van, az mehet nála.
  • Összkép:

    Nagyon kedves lány, szuper franciával. A mélytorkot még saját bevallása szerint is gyakorolnia kell, hogy pornós szintű legyen, úgyhogy menjetek hozzá sokan gyakoroltatni. :D Én összességében nagyon jó élményekkel távoztam tőle.
Happy Massage