• Happy Pamela

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nos. Hogy kerültem a Happy szalonba, miközben a kölcsönös francia nagy híve vagyok? Mert masszírozni is nagyon szeretek. Amolyan szenvedély. Ha rosszalkodom, akkor is minden lányt meg szoktam masszírozni is. Ám ha a lánnyal van lehetőség a Kf-re, akkor ez a masszírozás max. 20-25 perc, mert az idő haladtával csak arra tudok gondolni, mikor hajolhatok végre az ölébe. De néha igényem van egy hosszabb masszázst nyújtani, de képtelen vagyok elhúzni, ha van Kf-re lehetőség. Régen ismertem egy lányt, akihez masszírozni jártam. Még a bugyit sem vette le, de fantasztikus együtt töltött idő volt mindig. Azonban ő sok hónapja nem hirdet. Most megint nagy kedvem támadt egy ilyen típusú programra, így a Happy szalon szabályrendszere magától értetődő választás volt. Pamela portfólióját már régebben is többször megcsodáltam, van meztelen csuszka, és amióta szőke fotói is fent vannak, tudtam, biztos meg akarom egyszer majd masszírozni. Pont kapóra jött a alkalom, így felhívtam. Naná, hogy nem ért rá éppen, így mással beszéltem. Egy nagyon kedves és segítőkész lány vette fel, s biztosított, vele is mindent meg tudok beszélni. Rákérdeztem, hogy hosszabb, általam nyújtott masszázsról lehet-e szó. Itt azért jött egy 5-10 mp-es szünet, de végül annyit mondott, ha úriember maradok, akkor szerinte igen, de beszéljem meg Pamelával is majd. :) Biztosítottam, mindig úriember maradok, és minden szabályt be szoktam tartani, így beírattam magam a kiválasztott időpontra, 1,5 óra hosszú programra. Szóval röviden, :) így kerültem oda.
  • Megközelítés:

    Maga szalon remekül elérhető kocsival és tömegközlekedéssel is. Parkoló mindig van. Hazaérős csúcsidő körül jártam arra, de vagy 30 üres parkoló biztos volt. A troli majd' a ház előtt áll meg, és a metró is csak 4-5 perc séta. Illetve most a metrópótló.
  • Helyszín:

    Igazi szalon. Patyolat minden, szinte ciki érzés utcai cipőben belépni. :) A szoba hangulatos volt. Egy tatami, pár Buddha, és a plafonról lelógó kis díszkalitka egy kis madárral. Nem kell megijedni, nem igazi madár. Szerintem stílusos szoba. A fürdő tökéletes.
  • Lány külseje:

    Pamela, amint az a fotókon is látszik, egy nagyon szép lány. Most feltűzve volt a haja, de tudom, a nők haja, és a masszázsolaj, nem barátok. Magas, csinosan vékony. Eleinte, mint két idegen, nem túl sokat beszélgettünk, de a végére kidumáltuk magunkat, feloldódtunk. Jót lehet vele beszélgetni a masszírozás(ok) közben.
  • Erotikus masszázs:

    A fürdőlátogatásom után Pamela egy piros melltartó-női alsó kombóban jött be a szobába. A kis selyemköntösben is szép volt, amiben fogadott, de ez a ruházata azért nagy sóhajt váltott ki belőlem. :) Szándékosan nem bugyit írtam, mert ez a "dolog" annál igényesebb és elegánsabb volt.
    Velem kezdtünk. Hasra kért Pamela, és olajat csorgatott a hátamra, majd lassú, gyengéd, de mégis elég erővel kezdett masszírozni. A saját stílusomat éreztem ki a kezeiből. Deréktól indult, majd hát, lapocka, aztán oldalt, majd vissza. Majd újra körbe, és így tovább. Néha túl "szaladt" a derekamon, és a popsim, combom is bekerült a körbe. Nem nagy erővel nyomta az izmaim, de éreztem a stimulációt. Olyan volt, mint aki ki akarja zavarni a stresszt belőlem, és ezzel sikerrel is járt egyébként. Nagyon jól esett, kifejezetten élveztem! Egy mozdulatnál véletlen hozzáértem a combjához. Elnézést kérve, elvettem a kezem. Bár ki nem nevetett, de jót mosolygott, s közölte, a legérzékenyebb pontját leszámítva, simogathatom. Itt éreztem a pillanatot, hogy rákérdezzek, én is masszírozhatnám-e majd, és elég hosszan szeretném. Abszolút benne volt, gondolom nem első ilyen kérés volt már felé. Rögtön át is szervezte a programot, hogy elég időm legyen őt masszírozni. Kb. 20 perc után cseréltünk. De azért, ha már szabad olyat, a tenyerem a combján felejtettem addig is.
    Átadta az olajat és levette a felsőt. Huh, ez azért hatott. Aztán hasra feküdt, és következhettem én. Még megkérdeztem, az alsója pántjainak nembaj-e az olaj. Annyit mondott, hogy nem, de azért inkább leveszi. Itt volt egy kisebb infarktusom. :) A tenyerembe vettem jó sok olajat, és a derekától kezdve elindult rajta a kezem. Kb. azonos útvonalon, ahogy ő is csinálta és kb. ugyan olyan erővel. Pár perc után ellazult, és még jólesően sóhajtott is, majd megdicsérte a technikám, s ez egy szakembertől kivált jól esett. Hogy hogyan masszírozok, az itt most mindegy. Igazán itt oldódtunk fel, és elkezdtünk beszélgetni. Nem a világot váltottuk meg, de jól eső beszélgetés volt mindenféléről, míg a kezem a bokájától a nyakáig, karjait sem kihagyva, köre-körbe bejárta ezt a gyönyörű leányzót. Órát nem láttam, de nem is kerestem. Saccra 20 perc után kértem, forduljon meg. Előbb vettem egy mély levegőt azért. Hogy is fogalmazott a lány a telefonban? "Van meztelen csúszka, de a meztelenség csak az esztétikai élvezetért van..." No, esztétikai élvezet volt részemről, és ez látszódhatott rajtam, mert egy édes mosollyal nyugtázta a hatását. Azon azért, úgy láttam, meglepődött, hogy nem rontottam a melleire. Has indulok mindig, ha előröl masszírozok, és a mellek között egy kézzel érem el a kulcscsontok vonalát. Csak sok perccel később érintettem meg a melleit, amikor a masszázs odaért. Én így tanultam, így szeretem. A csevej tovább folyt, és a tenyerem meg a szemem tovább élvezkedett, bokától a combjain át a hasáig, a mellein, a karjain.. Úgy további 25 perc múlva éreztük, kb. egyszerre, hogy a masszázs így kerek. Pamela felült, megköszönte a ténykedésem. Azt gondoltam, ennyi, lejárt az idő, jól osztottam be, cihelődjünk. Hát jó nagyot tévedtem, megcsalt az időérzékem.
  • Levezetés:

    Az eredeti terveim szerint ez a rovat majdnem üres lett volna, nem készültem arra, hogy levezetés is lesz. Nem ez volt a tervem. De Pamela, a masszíroztatása után, nem kelt fel, csak lassan átfordult ülve, a tatami szélére, magához húzta az olajat, majd intett a szemével (hogy ezt a képzavart alkalmazzam), hogy feküdjek most én le. Még rá is kérdeztem, hogy tényleg? Csak bólogatott. Figyelmeztettem, hogy elég vacak napom volt, így nem biztos, hogy sikerrel jár. Erre kaptam egy édesen elnéző mosolyt, amolyan "majd meglátjuk" félét, és csak annyit mondott, bízzam rá ezt, és engedjem el magam. Úgy tettem. Tudni kell, hogy a masszázsom közbeni csevegésben előkerült, hogy mit szeretek. Mármint ha engem kényeztetnek. A végtelen lágy, alig-alig érintéseket szeretem, kicsit úgy, mintha nem az lenne a cél, hogy elélvezzek, hanem csak annyi, hogy maradjak állva. Most nyert igazán értelmet, amit erre mondott Pamela, hogy szerencsém van vele. Mert ő pont ilyen. És akármilyen hihetetlen, életemben csak a harmadik lány, aki ezt érti. Kis olajjal kezdett, majd alig érezhetően megérintett. S bár alig éreztem, a velőmig hatolt. Végtelen türelmes és érzéki, lassú mozdulatokkal indított, s maradt is ez a stílus végig. Éreztem, ezt rendkívüli lesz. Néha a golyókhoz is nyúlt, máskor a körmeivel a mellbimbómat érintette, és közben az arcán ott volt az a tudat, hogy meg fog őrjíteni. A kezem a combját fogta, imádom a combokat, tán már említettem. Közben a másik keze nagyon lassan mozgott. Vagy 10 percig folyamatosan emelte a szintemet. Egyre nehezebb volt lélegezni. Többször éreztem: most! De nem, még mindig nem. Lassan már vergődtem, de nem akartam, hogy elélvezek, és Pamela sem. :) Teljesen megőrjített. Legalábbis akkor még azt hittem, mert ami azután jött....! Végül elengedett, és elég látványosan adtam át magam az érzésnek. De Pamela nem állt meg. Még finomabban érintett, folytatta, mintha mi sem történt volna. Azt éreztem, nem süllyedek. Kb. alig fél perc múlva újabb robbanás... Volt már olyan, hogy túlizgatással volt hamar második orgazmusom is, de az a hamar kb 3-4 perc. Nem fél perc! És nem volt vége. Még mindig járt a keze, de iszonyú lassan, érzékien, és aztán megint bumm. Egyszer régen, egy tantráról szóló könyvben olvastam a férfi multiorgazmusról. Emlékszem, jót mosolyogtam ezen a hülyeségen, és oltári nagy kamunak gondoltam. Hát, úgy látszik, tévedtem egy nagyot. Végül ott tartottam, hogy folyamatosan orgazmusban voltam és néha kicsit jobban. Nem tudom hány volt és tök lényegtelen is... Pamela kezei nem engedtek, csak hajtottak tovább és tovább. ŐRÜLET volt! Aztán elengedett végül, mert az időnk is lejárt. Azt se tudtam, mit mondjak, csak próbáltam lélegezni.
  • Elszámolás:

    A szalon tiszteletdíjai nyilvánosak, így könnyű tudni mindent, de telefonban is tájékoztatnak. Igyekeztem tusolás után diszkréten rendezni.
  • Összkép:

    Amiért mentem, hogy egy jó hosszút masszírozzak, azt maradéktalanul megkaptam, sőt. Őrületesen jó, és szép élmény volt Pamelát masszírozni. Ahogy a testén siklott tenyerem, az valami felemelő, és izgalmas volt.. A "nemes bosszúján" pedig, még most sem tudok napirendre térni. Nem hittem a férfiak multiorgazmusában. Egy nagy kamu, azt gondoltam. De ez elképesztő volt. Két őrült jó élményt kaptam, pedig csak egyért mentem. Köszönöm mindkettőt!
Happy Massage