• Zsuzska

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A beszi oldalon találtam Zsuzska hirdetését. Egy ideig inaktív volt a drága ,de most, hogy újra itt kényeztet minket, felfigyeltem a gyors egymásutánban kapott dícséretekre, főleg egy bizonyos konyha asztalon történt akcióra. Meg is indult a fantáziám.
    Ezért , mikor hívható volt, gyorsan felhívtam, megbeszéltük amit kell, és hamarosan már az ajtóban álltam.
  • Megközelítés:

    A telefonban kapott cím alapján két ismert terünk között ,a körút mentén leljük fel Zsuzska kéjkuckóját.
    BKK közlekedés kiváló, autóval kicsit macerásabb a csekély parkolási lehetőség miatt ,ami persze fizetős.
  • Helyszín:

    Régi építésű ,körfolyosós bérház nem túl magas emeletén találjuk csábítónkat.
    A kis garzon rendelőnek van fenntartva ,szép tiszta, rendezett . Kis előszobába lépünk, van itt egy asztal, székek, hűtő(ez fontos!!),innen nyílik a felújított fürdő, ellátva minden szükséges jóval, úgymint kádas tusolás, millió tusfürdő, kilépő, szájvizek, kispoharak, egyéb aprószentek.
    Baszobában fotel ,ruhainas, földön matrac a tornához, tükrök, gyertyák stb. Na, ez a helyiség nem volt most igénybe véve.
    Minden szuper egy jó kis randihoz.
  • Lány külseje:

    Zsuzska egy vonzó megjelenésű 40 + -os csaj.
    Nincs nagy meglepetés ,mert arcos fotókkal hirdet .Arányos testalkatú, vörös hajú lány, szemei kékek ,arca mosolygós, kedves, ajkai csókolni valók .
    Testének kívánatos díszei a sebész által megformált, ruganyos mellek, izgalomra gyorsan kihegyesedő mellbimbói
    Popsija feszes, selymes combjai közt lapuló puncija simára borotvált, kellemes illatú.
    Úgy tetőtől-talpig egy igazi, vagány bomba csajról van szó, aki mindig jókedvű, és nem fél kimondani a véleményét, mivel piszok jó beszélőkéje van.
  • Action:

    Pontosan érkeztem,és bebocsájtást nyertem a kuckóba.
    Volt egy rövid beszélgetés, közben ledobtam a ruhám, elsiettem tusolni, egyebek.
    Mikor visszatértem az előtérbe, Zsuzska már éppen a picike tangát húzta le magáról.
    A melegre való tekintettel kihoztunk a szobából egy párnát,kinyitottam a hűtőajtót, és mire Zsuzska feleszmélt,már a nyitott hűtő előtt térdelt a párnán, és épp a farkammal igyekezett közelebbi ismeretséget kötni.
    Alaposan végigcsókolta a felkínált kolbászt,majd elmarkoltam a zacsit,és Zsuzska szájához tartottam. Ő rögtön vette az adást,és lelkesen cuppogni kezdett a golyókon, miközben farkammal az arcát legyezgettem.
    Majd elkapta a farkamat,és szépen a szájába vette. Alaposan és lelkesen kényeztette a velem egykorút,hogy már a szemeim szikráztak a gyönyörtől. Nem akartam ideje korán (f)elsülni, ezért gyorsan elvettem tőle tagomat,és Zsuzskát a hűtő elé húzott székre ültettem.
    Megcsókoltam szorgos ajkát,majd gyorsan kivettem a fagyasztóból egy jégkockát,és aljas módon a mellbimbójához nyomtam. Erre halkan felsikkantott,majd még jobban nyomta mellét, kemény bimbóit a jégkockához.
    Alaposan körbe nyaltam isteni melleit, majd a puncihoz értem a nyelvemmel. Itt már éreztem,hogy beindult a nedvesedés,ezért mélyen a résbe nyaltam.
    Ki-be húzgáltam a nyelvem, majd lassan megduzzadó csiklóját is gondozásba vettem,felváltva nyelvvel,és jégkockával,ami szerencsére Zsuzska tetszését is elnyerte,hiába, na,őrült meleg volt.

    Aztán lassan ideje volt másik fokozatba kapcsolni,ezért farkamra gumi került, leültem a székre,Zsuzska felém fordulva az ölembe ült,lassan befogadó puncijába engedte türelmetlen hímtagomat.
    Majd kéjesen mozogni kezdett farkamon,ami nagyon kellemes érzés volt,főleg úgy,hogy közben a nyitott hűtő is kifejtette jótékony hatását.
    Zsuzska lelkesen vágtázott lován,közben popsiját,melleit igyekeztem simogatni , majd kis idő múlva engedelmesen telitöltöttem a gumit.
    Zsuzska rám borult,picit pihegtünk,majd leszállt rólam, letisztogattuk egymást,majd közösen letusoltunk,mintegy utójáték gyanánt .
    Aztán ittunk egy üdítőt,kifejeztem Zsuzskának az iránta érzett hálámat és leléptem.
  • Elszámolás:

    Tiszteletdíj megtudható az oldalon,bővebb infóból,vagy telefonon.
    A kapott élményért ez egy csekély honorárium,amit a szeánsz végén adtam át Zsuzskának, ezúton is köszönöm a megelőlegezett bizalmat!
  • Összkép:

    Nem csalódtam Zsuzskában,az előttem írók nem véletlenül dícsérik áldásos tevékenységét.
    Zsuzska egy kiváló szexpartner, benne van a finom játékokban,és nem csak a szobában,de a konyhában is nagyon jól mozog!
    Mindenképpen visszatérős kategória.
Happy Massage