• Virág

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam fel, egyből fel is vette. Itt láttam a hirdetését, amire rá is kérdezett. A megbeszélt időpontot az ő kérésére módosítottuk, ami nekem sem jött rosszul, mivel messziről mentem.
  • Megközelítés:

    Marina parton van , autóval sima az út , parkolás szinte a ház elött kivitelezhető .
  • Helyszín:

    Viszonylag új társasház egyik emeleti lakása. A célnak teljesen megfelel, talán még itt is él , nem tudom. Tisztaság az egész lakásban rendben.
  • Lány külseje:

    Szép arcú igazi baba , képeknek teljesen megfelelő alkat formás markolni való mindene. Csábító szemek gyönyörű mosolygós, mintha a barátnőmhöz mentem volna.
  • Action:

    Maximálisan odafigyel rád, kellőképpen kezdeményező, de nem tolakodó, jól egymásra hangolódtunk így jött minden magától. Igazi barátnő , jó beszélgetőpartner.
    Szexi fehérneműben és egy áttetsző ruhácskában fogadott igazi nyelves csókkal és öleléssel. Mivel frissen és illatosan érkeztem, egy gyors kézmosást követően a nappaliban folytattuk a csókolózást és a simogatást, közben a ruhák is lekerültek, és átmentünk az ágyra. Ott feltérdelve puccsitva kínálta fel édes kelyhecskéjét és szép popsilyukát kényeztetésre, elkezdtem finoman nyalakodni, de mivel a szakállam kicsit szúrós volt, így hagytuk, mert mikor már épp jó lett volna neki mindig odaért egy szőrszál. Elterültem az ágyon és neki kezdett az isteni francia leckének, igazi bőnyálas fincsi érzéki nyelvjáték volt mélytorok frenetikus, nagyon érti és tudja is mi a jó, közben van szemkontakt is ami kifejezetten vadító, cuppogott nyelt zacsizott popsizott ahogy kell. Gumit kértem, amit nagyon vadítóan varázsolt fel szájjal, tanítani kéne, majd kis sikosító után nyeregbe pattant, és váltakozó tempóban ügetett rajtam kicsit én is döngettem alulról. Majd váltottunk dogyba, amit nem kellet volna, szép finoman csusszantam be, majd tövig elmerültem és lassan bent köröztem tolta, nagyon szűk élvezetes forró puncija van, aztán lassan gyorsítani kezdtem és akkor hirtelen nagyon mély lett neki de nem nagyon érezte az előjelét . Bocsánatot kértem , és ő is szabadkozott hogy ilyen még sohasem történt, felajánlotta hogy végigvisz franciával ,és ajándék volt az egész. Így egy ki pihi után gumi le majd ismét nekilátott az isteni mélytokosának, nagyon jól csinálta de valahogy nem akart előjönni a puttony tartalma , lehet kicsit visszavetett az a kis malőr, de Virág mindent megtett , sőt még többet is, így kicsit rásegittem és amint éreztem a végem, rácuppant és hatalmasat élveztem a torkára amit el is tüntetett. Mindketten elterültünk, hatalmas munka volt . Kis pihenő után el kezdtem masszírozni , meg is jegyezte hogy ezt most neki kéne ! De nagyon élvezte, és én is finom selymes bőre van és felfedezgettem ösztönösen az erogén zónáit aminek nagyon örült. Ekkor már az órával nem is foglalkoztunk. Közben én is újra harcra kész lettem, és egy kis francia után előröl kezdtünk, ami most már neki is kedvére volt, de sajna már nem voltam toppon így, gumi le és újfent kitett magáért , és az én örömömért mindent , de már sajna nem jött össze és nem rajta múlt.
  • Elszámolás:

    Már a telefonos beszélgetéskor a kérdésemre elmondta, mire készüljek . Ez érkezésemkor sem változott .
  • Összkép:

    Őszintén ajánlom, mert egy igazán lenyűgöző egyéniség ,intelligens, érzéki és nagyon szexi lány
Happy Massage