• Berry26

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon próbáltam, sokszor.... Elég nehéz elérni. Többször visszacsörgött, de akkor meg én nem értem rá. Végül próba, szerencse alapon délben rápróbáltam, és felvette. Kedves, fátyolos hang, fél óra múlva mehettem is.
  • Megközelítés:

    Corvin negyed közelében, a parkolás szerencse kérdése. BKV-val is könnyű megközelíteni, legalábbis úgy gondolom.
  • Helyszín:

    Félmodern társasház kicsi lakása. Nem különösebben szép, de célnak megfelel. Pár tusfürdő van a zuhanyzóban. A szobát elfoglalja az ágy, de mi másért megy az ember fia oda.
  • Lány külseje:

    A korban nem vagyok biztos, de kedves a hölgy. Egy hálós szettben fogadott, bugyi nélkül, amit megtudtam hamar, mert megmutatta. A cicik nem kicsit, de picit gravitálnak, amit meg is említett.
  • Action:

    Beérkezéskor a fent említett ruhában fogadott. Bevonultunk a szobába, miközben tettem le a dolgaimat a szekrényre, már bontotta is ki a nadrágom. Tiszta a faszod? Kérdezte, és meg is ellenőrizte. Mivel olvastam beszámolókat, készültem, és tisztán érkeztem. Mikor meggyőződött róla, egyből bekapta. A francia tudása meggyőző, pillanatok alatt keményre varázsolt. Kénytelen voltam úgy vetkőzni, hogy közben rendszeresen torokra vett. Kis idő múlva javasolta, hogy feküdjek az ágyra, úgy folytattuk. Kérdezte, hogy kérek-e gumit, de annyira fel voltam húzva, hogy inkább a szájában fejeztem be.

    Javasolt egy masszázst, elfogadtam. Ügyes kezei vannak, tanulta is. Hamarosan visszafordultam, és elkezdte a főnök munkába állítását. Volt munka benne, mert 5 perc után nem szokott menni, de dolgozott becsületesen. Javasolta, hogy álljak fel, úgy az arcára vehetem. Végül sikerült egy 80%-os eredmény, kértem gumit. Megdugtam minden pózban, ami eszembe jutott, majd szóltam, hogy szopjon megint. Egy olyan 10 percig fogtam a fejét és dugtam a torkát. meglepően sokáig bírta levegő nélkül... A nyálát a padlóra folyatta, vett két gyors levegőt, és tolhattam megint. Kellemes volt...

    A meleg miatt és ki tudja miért, de éreztem, hogy ebből nem lesz befejezés, mondtam, hogy mára ennyi, köszi.

    Zuhany, öltözés és tipli.
  • Elszámolás:

    Az elején letettem, bár ne kérte, a végén se nézte meg. A budapesti átlag alatt, megéri.
  • Összkép:

    Kellemes volt. Aki barátnős feeling-et keres, ne ide jöjjön. Ha torokbaszós, nyavajgás nélküi szexet, akkor igen!
Happy Massage