• Bius a szomszéd lány

  • Beküldte:
  • Bius a szomszéd lány reagálása

    Kedves Levente !

    Egész hétvégén rám gondoltál...........

    Örülök ,hogy meglátogattál
    szerintem a jó dolgokon nem érdemes sokáig gondolkodni
    mint például egy svéd masszázs :)
    Valóban nálam nincs semmi titok csak a Szomszéd lány feeling
    Köszönöm szépen ,hogy rászántál egy kis időt és írtál beszit
    Várlak szeretettel máskor is
    Puszi Bius :)

  • Egyeztetés:

    Egész hétvégén azt terveztem hogy meglátogatom Biust, így hétfőn reggel 9.33-kor hívtam is az oldalon megadott telefonszámot, amelyet egyből fel is vett. Az általam javasolt, délután 16.00 órai találkozás megfelelő is volt a számomra. 1,5 órás együttlétet kértem, amelynek nem volt akadálya.
  • Megközelítés:

    1 villamossal mentem, a Népfürdő megállótól 3-4 perc séta. A kocsival érkezőknek van (ebben az időszakban) a ház előtt szabad parkoló (ha jól láttam fizetős)
  • Helyszín:

    2. Emeleti lakás. Tiszta rendezett előszoba, fürdőszoba és masszázs helység várja a vendégeket. A fürdőben volt lehetőség választani pár tusfürdőből. Bőven elegendő a kínálat. A masszázs szobában van masszázs ágy, ágy a kényeztetési résznek, fotel a ruháknak. Egy kedves rajz, bekeretezve a falon. Hangulat világítás és gyertyák tették izgalmasabbá és kellemesebbé a másfél órát.
  • Lány külseje:

    A külső teljesen megfelel a képeknek. Szép, közepesen hosszú barna haj, magas, vékony testalkat. Semmi meglepetés nem, éri az embert, minden ahogy a hirdetésben szerepel. Fekete magassarkú cipőben fogadott, fehér nadrág, fehér póló volt rajta amikor megérkeztem. Ezen ruházat alatt egy izgalmas vörös bady volt. Amit a későbbi beszélgetésből megtudtam a Nyugatival szemben lévő erotika shopban vásárolt.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs szobában kaptam törölközőt, a tusolás után javasolta hogy kezdjük a masszázs résszel és utána térjünk rá a kényeztetésre. Természetesen elfogadtam javaslatát. Ekkor megvált a fehér ruházattól és a piros bady-ban maradt, illetve még egy papucsot vett fel. Lassan a labfejemnél kezdett el masszírozni. Mindenekelőtt megbeszéltük, hogy sima masszázs krémmel kapom a masszírozast. Szépen lassan finom mozdulatokkal haladt felfelé. A combomnál már óvatos benyulasokat is tapasztaltam, bár ez lehet hogy véletlen műve volt. Jött a hátam majd karom. Ekkor szólt hogy fordulhatok. Újra láb, illetve kar rész következett. A karomat úgy masszírozta, hogy a kezfejemet beszorította a combján közé. Nagyon finoman, szinte észrevétlenül lehetett simogatni a combja közét. A masszázs során végig beszélgettünk, nyaralásról, utazási szokásokról, masszázs technikákról.
  • Levezetés:

    A masszázs rész végeztével javasolta hogy kényelmi szempontok miatt menjünk át az ágyra. Teljesen igaza volt. Ekkor a piros bady is lekerült a segítségemmel és a csodálatosan szép teste tárult elem. Rögtön a cicije lett a kedvencem. Hatalmas csók csatába kezdtünk. Néha a szám áttévedt a nyakára és a cicikre, majd vissza egymás szájába. Hasára fordult, így formás popsija vált felfedezhetővé, csókolhatová, simogathatová. Kezemmel finoman cirogattam valamennyi elérhető részt és csókoltam ahol értem. Pár perc múlva felajánlotta hogy megfordul, hát ennek senki sem tudott volna nemet mondani. Mostmár szemből tárult elém egész test. Csókok és simogatás következett a részemről egyre jobban közeledve a legszentebb testrészéhez, amely ekkor már nagyon várta hogy a nyelvemmel hódítsam meg. Lassan, hosszan és egyre hevesebben használtam nyelvemet és kezemet. Kellemes hangokat adva jelezte hogy semmi sincs ellenére. Majd megkért hogy helyezem magam kényelemben mert most Ő következik. Ráült a combomra majd elmerült a legérzékenyebb részem kényeztetésében, lassan haladt, de egyre nagyobb részeket tüntetett el a szájában. Közben folyamatosan szemkontaktus volt közöttünk. Felkúszott, hogy csókolozzunk, közben újra megdicsértem a cicijeit. Ekkor kérte hogy adják rá csókot, de mind a kettőre. Majd visszatért a lábaim közé. Éreztem hogy közeledik a végem, kérdeztem hogy hol fejezhetem be a csodálatos együttlétet. Javasolta a melleit, ennek természetesen nem tudtam ellenállni, így ott lett végem. Még pár perc csókolózás következett levezetés képen. Majd irány a tusoló. Mikor visszaérkeztem még meztelenül felszolgált a számomra egy pohár vizet. Ezt pár csókkal köszöntem meg.
  • Elszámolás:

    A hirdetésben szereplő másfél órás együttlétért járó rózsaszálakat elbucsuzás előtt adtam át számára.
  • Összkép:

    A legszuperebb és legtökéletesebb alkalom volt, amely ebben a kategóriában lehet. Minden pillanat izgalmas és élvezetes volt. Maximálisan elégedett és kielégült érzésekkel távoztam.
Happy Massage