• Viki masszázs VIP

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az aktuális kiírásában láttam, hogy mikor lesz elérhető és egyből hívtam is amint az óra megfelelő időpontot jelzett. Viki egyből felvette, és mint mindig kedvesen üdvözölt, mint régi ismerőst. Rövid párbeszéd után rákérdeztem egy több nappal későbbi időpontra. Szerencsére még szabad volt így le is tudtuk fixálni. Érdemes több nappal előre tervezni, én így szoktam eljárni.
  • Megközelítés:

    A környék tömegközlekedéssel jól megközelíthető, a parkolásról nem tudok nyilatkozni. A címet könnyű beazonosítani, az épületen belül a lakást is egyszerű megtalálni. Csendes nyugodt környék.
  • Helyszín:

    A lakás ahol fogadja vendégeit Viki nagyon hangulatos, ízlésesen berendezett. Már az előtérben érzi az ember, hogy más világba érkezett. Mindenhol rend és tisztaság. A masszázs szoba nagy részét egy tatami foglalja el, ezen történik a kezelés. Ezen kívül van még egy szék és egy komód ahová pakolhatunk. A fürdőszobában egy függönyös kádban lehet tisztálkodni. Számos tusfürdő, szájvíz áll rendelkezésre. Textíliák terén is rendben van minden, jár egy nagy puha törölköző és egy száraz kilépő.
  • Lány külseje:

    Viki egy igazi természetes szépség. Sokat sportol és ez meg is látszik rajta, nagyon szép alakja van. Ez talán a képek alapján is leszűrhető. A bőre nagyon kellemes, selymes tapintású. Ami viszont a képek alapján neheze képzelhető el az az arca. A kitakarás csak a diszkréció miatt lett alkalmazva. Vikinek nagyon szép kedves, mindig mosolygós arca van. Ránéz az emberre is és az egyből felderül. A mosoly nemcsak megjátszott, Viki mindig vidám, jókedvű. Ezúttal egy vidám kis nyári ruhában fogadott. Nem volt kihívó az öltözék, de az utcán biztos megnéztem volna benne ha szembe jön.
  • Erotikus masszázs:

    Elkezdtem előkészülni a zuhanyzáshoz. Viki sem hezitált sokat, amint elkezdtem ledobálni a ruháimtól ő is így tett. Azért azt még megkérdezte, hogy esetleg kérek-e kávét. Kértem, így amikor visszatértem a zuhanyzásból egy gyönyörű meztelen nő várt kávéval, vízzel és némi rágcsálnivalóval. Tökéletes. A kávét és a vizet felhörpintve elterültem a tatamin, a fejem és a két lábfejem is felhelyeztem a kikészített páránkra és vártam a kezelést. Viki gyorsan a derekamra helyezett egy törölköző és ezzel kezdetét vette a masszázs. Én a krém nélküli, „hajtogatós-ropogtatós” masszázs szoktam kérni. Viki miután körbedögönyözte a derekamat át is tért erre a vonalra. A lábfejemnél kezdte és szisztematikusan végig haladt a testrészeimen. Kivételesen időben érkeztem, nem éreztem sehol fájdalmat, ennek ellenére Viki kitapogatott pár problémás helyett. Azokat a pontokat találta meg, amelyek egyébként szoktak fájni is. Ezzel megelőző művelettel a fájdalom remélhetőleg még nem jön egy darabig. A lábujjaim és a nyakam is ki lett ropogtatva. A végső műveletekhez már hátra kellett fordulnom. A törölköző még ebben a helyzetbe is maradt a derekamon, a pozíció a kezem kezeléshez kellett. A hasznossága mellett elég izgató is volt a helyzet, mivel Viki a combjaira feszített ki a kézfejem és úgy masszírozta. Ezen kívül is voltak olyan részek a normál masszázs során amelyek nem hagytak hidegen. Például amikor a helyezkedés közben Viki combjai hozzáértek a kezemhez, vagy amikor oldalra fordulva meg pillantottam Vikit meztelenül. Vagy amikor a nyakam forgatta és ehhez fölém hajolt. A masszázs nem csendben zajlott, végig beszélgettünk mindenféle témáról . Viki kiváló beszélgető partner is.
  • Levezetés:

    Miután minden izmom a helyére került elkezdődött a program még erotikusabb része. Ennek első lépéseként lekerült a deréktájékomat fedő törölköző. Viki lazított a kézszorításán és immár finom kör-körös simogatásba kezdett. A simogatás pályája nem is kört, hanem inkább egy spirált írt le. A lábszáramtól és a mellkasomtól indult és egyre inkább kezdett a deréktájra szűkülni a simogatás. Nagyon finom volt az érintés, már attól bizsergés éreztem, hogy Viki a lábamhoz és a mellkasomhoz ér. Pedig az érintések elérték az ágyékom környéki felületeket is. Első körben csak a kézzel érintette Viki a péniszemet és környékét, majd a nyelvével és szájával is. Közben mellém heveredett és a széttárt combjait felém fordította. Elég konkrét ráutaló magatartással hívta fel a figyelmem arra , hogy én is használhatom a kezem simogatásra. Éltem is lehetőséggel, a kezemet bejárta a hátát, a combjait, a melleit és a punciját is. Ahogy az orális kényeztetésem és a kezem felfedező munkájának köszönhetően egyre forrósodott a hangulat Viki és is egyre inkább emelkedni kezdett. Első körben négykézlábra állt, a fenekét felém fordítva, így már azt is elérhettem a kezemmel. Majd a combjaival átemelkedett a fejem felett és így eljutottunk a klasszikus 69-es pozícióba. Ebben a helyzetben már én is bevettem az érintésekhez a nyelvem. Itt nem csak érzékek jutottak a csúcsra hanem én is. Ehhez Vikitől nagyon kellemes kézi segítséget kaptam. Kis tisztogatás után, még beszélgettünk kicsit, majd elmentem zuhanyozni és a távoztam.
  • Elszámolás:

    Már ismertem az ajándék mértékét, de azért biztos ami biztos az egyeztetés során rákérdeztem. A helyszínen már nem került szóba, érkezésemkor a pontosan összeállított csomagot szó nélkül diszkrétem elhelyeztem az erre szolgáló ládikóban. Nekem maximálisan megérte.
  • Összkép:

    Ismét megmutatkozott Viki több danos masszázstudása. Hazaérve próbaként meg-meg mozgattam még a nyakam és a végtagjaim és érezhetően könnyebben mozogtak mint a Viki meglátogatása előtti reggelen. Sikeres volt a kezelés. A mosolyizmaim is ellazultak, amikor felidézem magamban a találkozó nem a szigorúan masszázs részét. Ilyen egy igazi lelazulós nap.
Happy Massage