• Asli

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Aznap reggel próbáltam hívni sikerrel. Rugalmas volt, pár óra múlva már nála is voltam.
  • Megközelítés:

    Elég jól megközelíthető bármivel, még hajóval is. Szerintem még helikopter is le tudna szállni a közelben. Én most autóval mentem, kis keresgélés után volt parkolóhely.
  • Helyszín:

    A célnak kialakított lakás, sok "kezelővel". Mivel nem csúcsidőben mentem nem találkoztam mással. A fürdőben megtaláltam mindent amire szükségem volt, alapvetően tisztaság volt mindenhol. A szoba az ágy méretéhez képest kicsi volt, vagy az ágy volt nagy a szobába. Ennek köszönhetően az ágyon kényelmesen elfértünk.
  • Lány külseje:

    A képeken Asli szerepel, nem kétséges. Nem tudom miért én a képek alapján egy kreol bőrű hölgyet vártam. Aslinak szép, puha fehér bőre van. Fehérneműben fogadott, aminek a színére nem emlékszem, de nem fehér volt. Szép volt, csinos volt.
  • Action:

    Érkezésem után szobába be, ruha le, törülköző felkap, fürdőbe el.
    Fürdés után felajánlott egy kis masszázs, amit elutasítottam, pontosabban későbbi alkalomra tettük át.
    Egy kis simi után kezdtem el Asli testét csókolgatni, aminek a célállomása a sok öröm forrása, szép zárt puncija. Szeretem az orális kényeztetés minden formáját és külön öröm, ha ezzel alkalmi partnerem is így van. Asli engedett lefetyelni, aminek lett egy kis eredménye, szerintem nem színházi orgazmus. Egyetlen negatívum, hogy sajnos elég borostás volt, ami egy kicsit zavart.
    Ezután Asli mutatta meg ő hogyan műveli a francia nyelvet. Egy szóval csodásan. Hamar kihúzta magát a kisöcsi és annyira tetszett neki, hogy igen hamar kapitulálni szeretett volna, amit nem engedtem neki és büntetésből kapott esőkabátot.
    Mivel vendéglátóm igen kellemes, kerek popsival van megáldva, ezért mindenféleképpen szerettem volna hátulról megcsodálni. Az előzmények tekintetében nem voltam benne biztos, hogy több lehetőségem is lesz, ezért kutyusban kezdtünk neki. A választás nagyon jónak bizonyult. Asli csodás popsija bepucsítva várta közeledésem. Asli segített megtalálni a helyes irányt, majd elkezdtem pumpálni. Finom szűk puncija, csak úgy szívott magába, nem bírtam elszakadni tőle. Más terveim is voltak, de felülírta a nagyon kellemes érzés és a vizuális inger, aminek végül nem tudtam ellenállni.
    Tisztálkodás után kaptam egy masszázst ami inkább olajos simi volt. Arra nagyon jó alkalom, hogy beszélgessünk egy kicsit. Asli egy határozott, kedves, okos hölgy, aki egy kellemes társaságnak bizonyult.
    Az időm vége felé, gyors zuhany, érzékeny búcsú, tipli.
  • Elszámolás:

    A szeánsz végén került sor. Extrát nem kértem, egyszerű volt a matek, korrekt.
  • Összkép:

    Egy kedves, intelligens, nyitott hölgy, akivel nagyon könnyű jól érezni magunkat
Happy Massage