• A Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk és mivel pontosan tudja már hogy mire van szükségem csak az időpontot kellett megbeszéljük. Szerencsém volt, egy órán belül nyitotta az ajtót meztelenül!
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, Zugló egy központi kereszteződésében rendel. A ház előtt szinte lehetetlen parkolni, de 150 méteren belül megoldható.
  • Helyszín:

    A lakás patent, tiszta, tágas, megközelítése diszkrét, a legjobb amit el lehet képzelni egy ilyen kalandhoz.
  • Lány külseje:

    Na a külső... nézőpont kérdése! Csinos, az nem kétséges! Mostanában viszont fogyózik ami van akinek tetszhet én jobban szerettem a régit. Viszont még mindig jó popsi, markolászható mellek, szexi pofi, mi kellhet még? Olyan csaj aki után az utcán is megfordul az ember fia...
  • Action:

    Ő már felkészülten várt ezért csak nekem volt szükségem kivágtani a fürdőszobába! Ennek a menyecskének a szájára nagyon kell vigyázni! Nem csak beszélgetni szeret vele! Álltam a zuhany alatt és amint észrevette hogy lecsapattam a habot a farkamról máris rábukott és veszett szopásba kezdett! Valószínűleg idegesen hatna rá ha már nem tettre készen lépek ki a fürdőből ezért van már ott ez az őrületes előjáték! Na ezzel nem volt gond, a szerszám hamarosan be-be kukucskált fél szemével a torkába! Pajszer nem volt nálam de lassan lefejtettem magamról ezt a "piócát" és boldogan mint Fülig Jimmy fénykorában, elindultam a szoba felé!
    Itt is hamar űrhajósnak éreztem magam! Súlytalanul lebegve dokkolódtam a szájához. Őrület ahogy szopni tud! Amikor úgy gondolnám hogy ugratom egy kicsit és rátolom a tarkóját... na attól mintha még jobban megvadulna és tolja rá a torkát a farkamra! Elég rég ismerem de még nem jöttem rá hogy szopni imád jobban vagy csak azt élvezi hogy én őrülök meg! Ezeket a bitang jó szopásokat mindig igyekszem meghálálni azzal hogy a farkamat és az ujjamat felváltva használva az égig emelem! Erre mindig vevő nem volt ez másképp most sem, imádom nézni ahogy a párnát a fejére húzva örjöngve élvezi! Persze mocsok módon letéptem a fejéről a párnát és kéjjel néztem ahogy szétfeszül mindenhol. Ezután újra szopást kértem és hatalmasat élveztem a kitátott szájába!
  • Elszámolás:

    Ár érték arányban a legjobbak között van azt hiszem...
  • Összkép:

    Amit vállal azt a korrek módon sőt még azon is jóval túl megcsinálja. Még sosem távoztam hiányérzettel tőle! Nekem az a legfontosabb, sosem érzem hogy muszájból csinálja! Mindig lelkes és tényleg olyan mintha a barátnőmhöz mennék!
Happy Massage