• Zsantill

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Zsantil vagy itt VTR-en vagy telefonon érhető el. Én mindkét csatornát igénybe vettem. Többször is próbáltunk egyeztetni telefonon és VTR-en is, azonban vagy Neki, vagy nekem nem volt megfelelő az időpont az esetek eddigi részében. Most viszont már előző nap letutiztuk a talit! Tudtam, hogy arra lesz dolgom a környékén és ezért mertem vállalni a randit a régóta bakancslistás hölggyel, a már telefonban is izgató hangű és stílusú Zsantillal.
  • Megközelítés:

    Tökéletes. Stefánia úton a Stadionnál. Autó, troli, villamos, metró, bicikli, stb. Azaz ízlés és irány kérdése csak Zsantil becserkészése. Én az autót választottam. Parkoló természetesen fizetős, de bőségesen van a ház előtt is!. Perfekt!
  • Helyszín:

    Földszinti szépen, igényesen felújított és felturbózott lakás a ház földszintjén szinte rögtön a bejáratnál. Tágas fürdőszoba, szépen felszerelve, egy épített üvegajtós zuhannyal és bőséges tusfürdő választékkal, szájvízzel, amihez igényesen, üvegpohárka dukál(!) (és most jöhet a higiénikusok nyavalygása, de szerintem különleges a stampedlis pohárka erre a funkcióra)! A szoba pont jó méret, az ágy tökéletesen nagy és magas. A tükrök jó helyeken és nagy méretben vannak felszerelve. Ruhákat egy fotelbe lehet lepakolni. Sejtelmes fényekkel megvilágított kéjbarlang a cselekmények fő színtere a babaszoba.
  • Lány külseje:

    Nagyon tökéletes MILF kategóriás szőke hajú, magas (pláne igényes, kedvencem magas sarkú, alakkiemelő cipellőben) szépség. A melleire is nagyon büszke lehet, ugyanis szép formásak és nagyok. Jó munkát végzett az alkotó. Zsantil olyan melltartóban várt már az ajtóban és ugye a már említett tűsarkúban, alig semmiben, ami valójában nem fedte a melleit, csak keretezte azokat... Tökéletes bőrű, nagyon ápolt NŐ!
  • Action:

    Tökéletesen "felépített" ívű, azonban egyáltalán nem művi együttlétre került sor Zsantillal (ami azóta ismétlésre is került, ha lehet még tökéletesebben, de itt és most a Zsantil-szüzességem várva-várt elvesztése a téma és nem a Zsantil repetám).:-)
    Szóval az ajtón benyitást követő letaglózó látványú, nem szégyenlő ismerkedés indítása után olyan gyorsan fürödtem, amilyen gyorsan még talán soha, de természetesen alaposan megmosakodtam, különösen a legérzékenyebb ponton.;-)
    Zsantil szobájában találkoztunk újra és szinte azonnal lekerült a törölköző rólam, majd elkezdtük egymást ölelgetni, csókolgatni. Szinte nem tudtam betelni azzal a fantasztikus testtel, amit Zsantil birtokol. A popsija mesés tapintású, a mellei jól kényeztethetőek, az ölelkezés egy ilyen kedves, magas NŐvel ritka kellemes élmény, pláne, ha tudja az ember, hogy ez még csak a kezdet és mi lesz itt még a randi következő fázisaiban...
    Például egy odaadó, szenvedélyes francia lecke! Lefeleltettem Zsantilt, mert önállóan jelentkezett, hogy bizony lefetyelni, őőő azaz lefelelni, őőőő azaz szopni (sic!) szeretne nekem. Igazán kedves Tőle, hogy gondolatolvasó... Leültem a relatív magas (külön jó pont!) ágyának szélére, amikor is Zsantil máris előttem térdelt szájában a farkammal...én meg csak simogattam a buksiját (selymes szép hosszú, lófarokba fogott szőke haj) , élveztem a látványt a mögötte lévő tükörben, ahol a tangás (spegetti) popsiját is mutogatta nekem...:-)))
    Kéjes élvezetet okozott ez a szopás, de megszántam a földön térdelő partnernőmet és jeleztem Neki, hogy jöjjön velem Ő is fel az ágyra. Jött is, természetesen...ekkor én levettem Róla a bugyikáját, Ő pedig fent hagyta a tűsarkait, ami szintén külön jó pont! Viszonossági alapon felfedeztem az ölét...értsd elkezdtem a punciját nyalni... Igazán finom MILF punci, ami nyalásra jól reagál!:-) Élveztem és Zsantil buksi simijét, biztatását, nyögdécselését is.
    Egyre jobban bemelegedtünk a szexbe, miután kölcsönösen egyre jobban megismertük egymást.
    Következő fejezet egy újabb szopással indult úgy, hogy én lusta férfiban az ágyon feküdtem, Zsantil pedig a lábaim között és gyönyörűen szopta a farkamat úgy, hogy az ágy mögött található tükörben mutogatta nekem a nyíladozó csupasz punciját. Mennyei. Kis idő után felajánlottam, hogy matekozzunk is és forduljon nyugodtan rám én pedig nyalom Őt alul, amíg Ő szopik tovább nekem.:-)) Így is lett!:-))) Nyaltam, faltam a csodás mennyország kapuját! Zsantil pedig akkor és úgy szopott, amikor és ahogy az nekem a legjobb volt! Én meg kezeimmel a popsiját húztam szét és nyelvemmel, arcommal a puncijában torkoskodtam a kéjnedvében fürdőzve...
    Éreztem, hogy - ugyan életem végéig élvezkednék így, de örökké semmi sem tart, pláne az én aktivitásom ilyen földöntúli ingerek közepette - közeledik a vége az én ívemnek...és gumihúzást javasoltam...
    Zsantil azonnal szájjal tekerte rám a kaucsukot, ahogyan a legnagyobb kéjnők szokták tenni! Zsantil közéjük tartozik!
    Egy ilyen NŐt meg kell lovagoltatni, ezért máris bele ült a kőkeményre szopott farkamba és vágtába kezdett, miközben csókolóztunk, én a melleit Ő a nyakamat és a szájunk is találkozott nyelves csókok közepette, de lassítanom kellett, mert tudtam, hogy még ezt is lehet fokozni és az ágy végében található tükörben végig mozizott kutyázást ki nem hagytam volna, ki tudja lesz-e holnap....szerencsére azóta már tudom, hogy lett, nem meg happy end is...
    Szóval javasoltam, hogy pucsítson arccal a tükör felé és én hátulról betolom Neki. Betoltam...nem kicsit, hanem nagyon,de természetesen óvatosan, maximálisan figyelve Zsantil érzéseire is! Isteni érzés volt hátulról dugni egy tökéletes testű, igényes és odaadó, a szexet átélni képes szép NŐt és mindezt Vele együtt mozizni a tükörben. Húztam a vállainál fogva, ráborulva öleltem a melleit és csókoltam a nyakát, miközben dugtam a szűk, de nedves punciját. Zsantil nyögdécselt, de ezek az élvezet hangjai voltak. Az élvezettel én sem várhattam sokáig, mert már annyira fel voltam ajzva, hogy el kellett engednem, amit Zsantilnak hoztam...szinte önkívületi állapotban élveztem el, azaz Zsantilba (a gyerekeket a gumiba terelve) bele, miközben lüktettem, együtt lüktettünk Zsantil B+-elt, de ezt én nagy dícséretnek vettem, mert az őszinte élvezetének volt speciális megnyilvánulása, amikor a szúk punciját feszegette a lüktető erektől ütemesen duzzadó farkam... Mindezt a tükörben nézve...Csúcs ez az érzés! Ezúton is köszönöm Zsantil a természetességedet, az őszinteségedet, a kedvességedet, az odaadásodat, a szenvedélyedet...köszönlek Téged olyannak, amilyen vagy!

    A történetünk íve tehát a zenitre ért, ami után kedves törölgetést, értelmes beszélgetéssel fűszerezett masszírozást követően egy újabb fürdéssel és öltözés közben, az ajtóban állva tovább beszélgetve ért véget. Zsantil olyan információkat is megosztott velem, amit ilyen relációban az első alkalommal nem szoktak. Megtisztelve éreztem magam! Köszönöm a bizalmat!
  • Elszámolás:

    Hmmm...hogy az elején-e, vagy a végén??? Hááát ha agyon ütnek sem tudnám megmondani, ugyanis Zsantil ezt rám bízta...és talán az első alkalom miatt az elején tettem le a kis asztalkára a kölcsönös bizalom felépítése jegyében. A második alkalommal szerintem már a végén helyeztem el a "csokromat" Zsantil "vázájába"...ami nekem egyébként eltérő kérés hiányában alapeset, azaz "pay as you go"... és nem "in advance"...
    Mértéket is kellene itt megjelenítenem...bár szerintem van bővebb infó is...Negyedszázad. Amihez különösen kiváló ár-érték arány párosul!
  • Összkép:

    Engem annyira meggyőzött már nem is csak az első alkalommal, hanem a telefonon keresztül (ahol annyira könnyed, laza és szerény, ugyanakkor őszinte és őszintén érdeklődő, meghallgató tud lenni, mint az ember párja, barátnője sem sokszor, vagy legtöbbször) , hogy azóta újra voltam Nála és még tervezem, hogy többször is felkeresem hivatalában! Zsantil egy művészNŐ! Egy szexművész, egy szextündér, akit óvni, védeni, őrizni kell, hogy minél tovább maradhasson ilyen természetesen kellemes PARTNER.
Happy Massage