• A Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mivel rendszeresen beszélünk és találkozunk így nekem általában könnyen megy az időpont foglalás.
    Roppant egyszerűen ment, írtam neki majd hamar válaszolt és gyors meg is egyeztünk egy időpontban.
  • Megközelítés:

    A megadott cím pontos, Zugló ismert tömegközlekedési csomópontja, sokféle busz és villamos is jár arra, megálló a háztól 1 percre. Autóval is jól megközelíthető, a parkolás fizetős , erre érdemes odafigyelni. 3-4 perc sétára illik készülni nem mindig van hely a ház előtt,de nekem az utóbbi időben mindig sikerül az élelmiszer bolt előtt parkolni.Valahogy ott mindig van egy üres hely a számomra.
  • Helyszín:

    A lakás teljesen rendben van. Patyolat tisztaság van.
    Fürdő jól felszerelt. Komplet drogéria van benne. Rengeteg tusfürdő választék, köztük az én egyik kedvencem is.
    Zuhanyrózsa külön tetszett hogy led világítás van benne:)
  • Lány külseje:

    Már egy jó párszor le írtam,így sok újat nem tudok már róla írni csak annyit hogy napról napra gyönyörűbb.
    Wanda egy fiatal, nagyon csinos, helyes arcú csaj.
    Pont, amilyet szeretek. Van rajta fognivaló mindenhol: gömbölyű gyönyörű popsi és hatalmas eredeti cicik,amik szeretik ha kényeztetve vannak.
    Képeknek teljesen megfelel. Igaz arckitakarással hirdet de nekem nagyon tetszik a bájos arca. Gyönyörű hosszú fekete haja van, gyönyörű barna szemeiben pedig imádok elveszni. Édes ajkával pedig nagyon sok finom csókot tud adni. Gyönyörű,finom és illatos puncija van amit imádok kényeztetni.
    Ami nem látszik, az a kedvessége, állandó gyönyörű mosolya, illetve valami eszement nagy életszeretet, ami átragad az emberre, míg ott van.
    Ha esetleg valaki izgulna randi előtt, Wanda közvetlensége azonnal feletteti, hogy miért is kéne izgulni.
    Jó pár tetkó van rajta,amik igen ízlésesek de a képeken nem mindegyik látszik, engem ez nem zavar.
    Egy fekete egybe ruhában fogadott ,gyönyörű volt benne.
  • Action:

    Ajtón belépve a már említett fekete ruhában várt. Rögtön elállt a szavam,de annyit azért sikerült kinyögnöm hogy nagyon gyönyörűen néz ki. Majd egy csókot is kaptam.Ezután átadtam a kedvenc édességét aminek tudom hogy nem tud ellenállni.
    Megkínált üdítővel,közben megbeszéltünk pár dolgot,majd a szobában a ruhámtól megszabadulva elmentem gyorsan a fürdőbe.
    Miután végeztem a szobába visszamentünk,és itt szabadult meg a ruhától majd az ágyra feküdt, én pedig mellé és még egy kicsit beszélgettünk.Közben azért a kezeink egymás testét simogatták,majd csókolózni kezdtünk, majd Wanda javasolta hogy szeretne megvizsgálni, én meg mondtam milenne ha én is őt.
    Szóval Wanda a számra ült a puncijával és közben ő pedig a velem egykorút kényeztette.
    Elkezdtem finoman nyalni,közben Wanda is egy eszméletlen franciát adott nekem,amitől hamar harcra kész lettem. Mindketten egyre jobban gyorsítottunk,de én Wandát hamarabb a csúcsra tudtam vinni,majd leszállt rólam de közben tovább folytatta a franciát. Ahogy pörgött a nyelve a velem egykorún és egyre mélyebbre tüntette el , éreztem hogy közel a vég,ezért gyorsan fel álltam az ágyról és az ágy mellé álltam.Wanda meg az ágy szélére ült és itt folytatta a bólogatást.Kicsit ráfogtam a fejére és így diktáltam a tempót neki és mikor éreztem hogy már nincs vissza út akkor kivettem a szájából és az arcára élveztem. Majd a végét pedig a szájába adtam és úgy tisztogatta le,majd elment a fürdőbe rendbe tenni magát.
    Miután végzett lefeküdtünk az ágyra és beszélgettünk,elmonda a jövőbeli terveit amit már azért valamennyire ismertem.

    Majd miután kibeszéltünk magunkat, Wanda javasolta a második kört.
    Egy újabb Wanda stílusú egyedi franciával indított.Elsőnek a a környékkel kezdett el foglalkozni, hiszen tudja már hogy mennyire szeretem mikor a zsákos családot nyalogatja, szívja. Egyszerűen kész vagyok tőle. Majd ezután az ekkor már igencsak életre kelt kisbarátommal kezdett el foglalkozni. Elsőnek az oldalát nyalta le-fel majd úgy döntött hogy itt az ideje el tüntetni. Jelentem teljes sikerrel. Mivel mi már elég jól össze szoktunk így tudja mikor szeretném lassan érezni a száját és a nyelvét vagy épp ha úgy van mikor szeretném hogy minél gyorsabban bólogasson rajtam. Hát most egy komolyabb tempót diktált aminek hatására elég közell lett a vég,de jeleztem hogy húzzunk gyorsan gumit.
    Miután ez megtörtént, kutyus pózt választottuk.Wanda mögé kerültem és óvatosan behatoltam a finom punciba. Eleinte lassabban tempóztam,de mikor már Wanda hangja kezdett megjönni akkor kicsit rá gyorsítottam. Egyre jobban húztam magamra,közben a gyönyörű fenekét néztem ahogy ki-be jár a punciban a farkam.Majd pihenésképp kértem hogy feküdjön hasra és így folytattam. Ráhajoltam és közben a vállára és a nyakára adtam csókokat.Kicsit lassabb tempóra váltottam és így egyre mélyebbre tudtam hatolni.Közben Wanda nyögései egyre jobban korbácsolták bennem a vágyat. Majd felegyenesedtem és szét húztam a fenekát és így néztem ahogy ki-be járok a punciban egy kis ideig.
    Majd újabb póz váltás. Misszibe helyezkedtünk el.Óvatosan újra behatoltam,majd ráhajoltam és egy forró csókra forrt össze a szánk. Közben fokoztam a tempót és így Wanda hangja is egyre jobban megjött.
    Majd mikor éreztem hogy közel a végkifejlett,akkor fel egyenesedtem és Wanda lábait megfogva így fokoztam a tempót méginkább.Végül pedig a lábait a mellkasomra téve egy utolsó gyors tempó után egy hatalmasat élveztem .
    Majd ráhajoltam és adtunk egymásnak egy csókot,miután kipihentünk egymást,szétcsatlakoztunk és jöhetett a rom eltakarítás.
    Még kis időnk maradt ,azt beszélgetéssel töltöttük el.A jövő hetet beszéltük meg hogy reméljük össze tudjuk hozni amit elterveztünk.
  • Elszámolás:

    A bővebb info a héten változott így randi előtt érdemes lekérni vagy telefonon rá kérdezni.
    A rózsákat a végén rendeztem,köztünk ez már rég nem téma.
    Egy extrát vettem igénybe és másfél órás volt a randi.
  • Összkép:

    A héten kiderült hogy ez az utolsó nyara itt.Az egyik szemem sír a másik örül.
    Sír azért ,mert szerintem sokan vannak így akik visszajárós törzsvendégek mint én is, hogy az egyik kedvenc Istennője visszavonul és egy hatalmas űrt fog itt hagyni maga után.
    Örülök pedig azért mert én végig drukkoltam neki hogy amit eltervezett az sikerüljön összehoznia és eltudjon ebből az életből szakadni, ezért is támogottam végig és amíg még van fogom is.
    Ebben a kis időben amíg van még jópár randit szerintem sikerül összehoznunk,de beszámolóm róla ez lesz az utolsó.

    Drága Wandám!
    Köszönöm hogy annó megismerhettelek.Egy nagyon okos, belevaló,csupaszív nem utolsó sorban egy gyönyörű Nőt (a jelzőket napestig lehetne rád sorolni) ismertem meg a személyedben.
    Igaz voltak köztünk nézeteltérések ,(de hol nincs?) de mindig sikerült megbeszélnünk és túllépni rajta.
    Köszönöm a tavalyi Nikivel való páros lehetőséget hogy vállaltad,nem tudok elég hálás lenni miatta.
    Köszönöm ezt a rengeted randit amit kaptam tőled, egytől egyig mind felejthetetlen és istennős volt.
    Köszönöm hogy végig el tudtál viselni.
    Remélem sikerülni fog amit elterveztél én végig drukkolni fogok.
    Millió csók 😘 😘
Happy Massage