• Lara

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Lara reagálása

    Szia Kedves ! Nagyon köszönöm az élménybeszámolót .. isteni volt veled is minden érintésed a mennybe vitt ❤️. Millió csók :) visszavárlak Nagyoon :) Lara

  • Egyeztetés:

    Kicsit dél előtt hívtam, hogy időpontot egyeztessek. Elsőre sajnos úgy nézett ki, aznap már nem tud fogadni, de percek múlva diszkréten vissza csörgött, hogy helyet szorított nekem.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel mentem és annak ellenére, hogy szeretek eltévedni ezúttal könnyen rátaláltam a címre.
  • Helyszín:

    Új építésű modern ház, egy modern tágas lakással. Szoba konyha egybe nyitva, légkondival felszerelve. Lara nagy meglepetésemre mesélte, hogy ért a tapétázáshoz, festéshez és egyéb munkákhoz és mit tervez majd még a lakáson alakítani.
  • Lány külseje:

    A külső nem kicsit lehengerlő, egy gyönyörű és párját ritkító nő, feszes selymes bőrrel, kerek kemény popsival és mellekkel, karcsú formás lábakkal, mosolygós arccal, minden része egy tünemény. Nem külső tulajdonság, de mindenképp sokat ad az összképhez a bájos elragadó hangja és stílusa és a pörgős jókedvű habitusa.
  • Action:

    Megérkezésemkor innivalókkal kínált, pezsgő tea, a teát el is fogadtam. Először kicsit megijedtem, mert olyan pörgősnek láttam, hogy talán rosszul érkeztem, főleg mert kedvesen ő szorított be engem a napjába, de közölte, hogy nem kell ettől tartanom. Mint kiderült ő ilyen, továbbá kedves és mosolygós. Törölközőt kaptam, majd elmentem tusolni. Nem sokkal hogy kiléptem a fürdőből, még néhány mondat és el is kezdődött. Simogatással és érzéki csókcsatával nyitottunk, majd egy hosszabb franciával kezdett kényeztetni. Gyengéden és finoman csinálta egyszerűen nagyszerű volt. Közben a fenekét és a combjait simogattam. Ismét kiemelném milyen selymes és feszes minden porcikája. A francia után újabb csókok, majd lefelé haladva minden porcikáját végig kóstoltam. Én szintén egy franciával álltam neki, hogy viszonozzam a kényeztetést. Ekkor sajnos megéreztem, hogy később bajba leszek. Hisz el kezdte kommentálni. Valami vadítóan beszél! Elképesztő! A francia után vissza franciába, ismét ő kezdett el kényeztetni, de már máshogy, egy sokkal szenvedélyesebb erélyesebb franciát kaptam, nem hittem volna, hogy az előzőt fokozni tudja, de sikerült. Közben néha néha a szemembe pillantott mint egy dögös kiéhezett vadmacska. Itt már egyre biztosabb lettem benne, hogy lehet nem bírom majd azt amit szoktam. Gumit kértem és átmentünk kutyusba. A gyönyörű feszes feneke elém került teljes pompájában. Itt megindult az újabb komment áradat "Ragadd meg a derekam!" "Paskold a fenekem! Azt imádom!" és egyéb mondatok amiket az etikett miatt inkább nem írnék ki, de eufemizmussal élve is roppant vágykeltőek voltak. Sajnos itt a félelmem be is vált. Próbáltam én, tényleg próbáltam valami hervasztóra gondolni, hogy kicsit jobban kitoljam a teljesítményem határát és kicsit méltóságteljesebben fejezhessem be a küzdelmet az ágyban, de azon mondatok mellett egyszerűen nem lehet. Bárhogy is próbál az ember másra gondolni... az a kedves és egyszerre dögös hang, az a beszéd az a bíztatás.... sajnos hamar végem lett. Közöltem Laraval, hogy sajnos igen korán elmentem, mire rám szólt "Ne csináld ezt velem!" Gyerünk folytasd!" "Dugjál még!". Én némi új erőt véve magamon megragadtam a derekát és ismét neki indultam. Lara természetesen ezután sem hagyta abba... mondta.... és csak mondta... majd "Igen! Elmentem!" mondattal jelezte nekem a zárást. Nem is emlékszem milyen rég készített ki engem ennyire egy nő. Elképesztő volt! Páratlan! A kis találkánk végét egy kiadós és igen jó beszélgetéssel zártuk le. Itt aposztrofáltam, hogy nem csupán egy szexistennővel van dolgom, hanem egy roppant okos beszélgetőpartnerrel is. Egyszerűen testileg és mentálisan is kielégített :)
  • Elszámolás:

    Nem kértem semmi extrát. Egyszerűen egy sima barátnő feelinges szexre indultam, aminek egy vadabb és izgatóbb formályát meg is kaptam. Az elképzelésem is csak egy váltott kölcsönös francia volt egy kutyus meg egy misszi. Itt viszont hibáztam, hisz nem a misszionáriussal kezdtük, hanem a kutyussal, pedig előbbivel lett volna esélyem kicsit elcsendesíteni azokat a csókolni való ajkakat. Ezt a hibát már legközelebb nem követem el :)
  • Összkép:

    Egyszerűen kielégülten távoztam testileg és lelkileg is tőle. Csodálatos, elragadó és szexuálisan túlfűtött pörgős nő. Gyönyörű és azok a mondatok. Csak amíg írtam és visszaemlékeztem a tegnapi történtekre is majdnem a végletekig felizgatott. Esetek többségébe nem vagyok visszajárós vendég, elég ritkán fordul elő, de itt már az ajtón való kilépéskor is azon morfondíroztam mikor jöjjek majd vissza. Ez gondolom mindent elmond ;)
Happy Massage