• AMY

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Úton voltam a főváros felé, gondoltam egy kis lazítással kezdem az itt töltendő időmet az elmúlt hetek fáradalmai után, mielőtt másnap tovább állok. Telefon kitartóan csenget majd meglepődve hallom hogy egy bájos sziát hallok, gyorsan megbeszéltük, hogy van e még lehetőség, hogy merre és a honorárium. Rugalmas volt az időpontot illetően és együttműködő. "Mondom a címet, mit ír a GPS?" ... "Remek, várlak." Hamarabb is érkeztem 🤪
  • Megközelítés:

    Autóval érkeztem, hétvégén. Parkolás könnyű volt mellékutcabán. Hétköznap valszeg fizetős. BKV val se lehet tragédia idejutni, van villamos az biztos.
  • Helyszín:

    Többszintes viszonylag modern társasház közeptájt elhelyezkedő emelete. Nagyon diszkréten nyílt az ajtó,majd beléptem és mint gyerekként a Kinder tojásban rejlő meglepetésre várva megpillantottam az elkövetkezendő óracska partnerét. Bájosan, tündérien üdvözölt. Bejött neki, hogy magasabb vagyok🤪 Több helyiséges lakás, diszkrét leválasztott nappali, több szobacska szerintem. Minden tiszta és igényes. Higiéniai szerek arzenálja mind bőr és szájápolás szempontból a fürdőben. Saját szoba, karosszék, szobainas, tatami kellemes zenével és hangulatvilagitassal.
  • Lány külseje:

    Parádé!!! magas, vékony, popsis, cickós, hosszú lábak, kacérkodó és bájos arc, ízlésesen bőrtintával ékesített test, sok tekintetben az egyik exemre emlékeztetett, elnyújtva 180 cm magasra. Látszik, hogy aktívan sportol, de a genetika se a mostoha ellensége. Nekem nagyon bejött. Intelengenciája egyenesen arányos a külsővel. TOP
  • Erotikus masszázs:

    Zuhany után a tetthelyen vártam hason fekve. Relaxalo olajos masszázs az achillestol indult felfelé, vádli, comb, fenék, hát, csukja. A karok, váll kimaradtak, vagy csak már az időbe nem fért bele, ez rejtély marad. Összességében kellemes volt és lazító. A fizikai masszázs tekintetében maradt némi hiányérzet, de nagyon kellemesen beszélgettünk. Először találkoztunk, inkább ismerkedtünk. Az idő meg repült.
  • Levezetés:

    Fuuh, na itt nálam kuszaság volt. Tény, hogy lingamra jelentkeztem be, majd hirtelen mindent is akartam, de az étlapot hamar felülírta a fantáziám.
    Igyekeztem finoman az opciokról érdeklődni, melyet nagyon jól kezelt. Szóval a masszázs után szólt , hogy na megfordulhatok, majd a himtagom kényeztetésére szentelt némi olajat és és a fentmarado időben a figyelmet. Hosszú ujjacskáival eldolgozta a segédanyagot majd szépen munkálkodott az ingereimen. Technikásan, érzékien, hol egy, hol két kézzel, a csatlósokat sem kihagyva elindított a gyönyör fele vezető úton. Közben cirogattam szép hosszú lábait, kérésemre a cicifixtől is megszabadult, melleivel játszadozva a gejzír szépen meg is indult és a kezei között lett végem. Letisztogattuk magunkat, kis beszélgetés, majd irány a zuhany.
  • Elszámolás:

    Bánatomra extrai nincsenek :(. A vége felé a cicisexre, pedig idő nem volt. Kicsit megcsúsztunk az idővel így is, de nem volt probléma. A korai összezavarodasom miatt a 2. zuhany után tettem a komodra.
  • Összkép:

    Talán hosszabb időre kellet volna menjek, ez a találka pont a repülő idős, kellemes kikapcsolódás melyből el tudtam volna még viselni. Remekül éreztem magam és úgy érzem van még miért visszamennem.
Happy Massage