• Amina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ma Én napot tartottam. Felkeltem reggel és eldöntöttem, hogy több lányt is meglátogatok. Kilnckor, elsőnek Aminát hívtam, aki azonnal felvette. Később kiderült, hogy nem ő volt, de a barátnője készségesen tájékoztatott mindenről. Tízre kaptam időpontot. Minden flottul ment. Az érkezés viszont viccesre sikeredett: 10kor pontban hívtam, ám még egy kis türelmet kért a másik fél. Mint kiderült azért mert Amina még nincs ott. Az ajtó előtt vártam, közben mellél érkezett egy makktárs. Rögtön vágtam, hogy hobbipajtik vagyunk. Innen is pacsi! Ő is oda várt. Erre egyszer csak befutott Amina. Mindkettőnket Ő engedett be. Kérdezte hanyadik. Mindketten x. Hanyas ajtó? Mindketten ugyanaz. Pacsi!
  • Megközelítés:

    Pontos címet kaptam. Corvin negyed. Mindennel is megközelíthető. Én speciel bkv-val mentem. 4-6 pont addig közlekedett ma. Kocsival tuti a plázában parkoltam volna.
  • Helyszín:

    Corvin. Minden pöpec. Ezt nem szeretném ragozni. Aki még nem volt az egyszer menjen el egy Corvin hölgyhöz, aki meg már volt, az tudja milyen prémium helyszín várja. Szalonban több hölgy. Fürdő rendben, több tusfürdő stb. Baszobában tatami vagy mi a fasznak hívják. Mivel csúszott pár percet közösen fürödtünk. Már itt megpuszilta a farkam. Húzott végig, cserfes, csacsogós.
  • Lány külseje:

    Ahogy ő mondta: az egyetlen félvér kínai-magyar lány. És valóban egy gyönyörű egzotikum. Szép arc, igéző szemek, bomba test. Alacsony, huncut lány, popsija markolnivaló. Cicik pont jók, természetesek. Bejött.
  • Erotikus masszázs:

    Az nem volt. Erotikával kezdtünk abban maradva, hogy majd a végén megmaszíroz, de erre miután kivégzett, nem volt igényem. Felajánlotta többször is mivel az időnk még nem járt le, de siettem. Végig nagyon korrekt volt.
  • Levezetés:

    Hát ezt nem tudom szavakba önteni. Mint mondtam már a fürdőben húzott, puszilta a farkam, de miután bementünk a szobába, szétszedett. Végig incselkedett, szexsztorikat mesélt és hogy hogyan szeret masztizni. A múltkor két lány nyalt ki" ilyeneket tolt miközben mélytorkos elemekkel, vegig a szemembe nezve szopott, vagy eppen lingamozott. Kurva jo volt. Picit nyalakodtam meg ujjaztam is (kozben insrualt), de aztán visszarertunk az en kenyeztetesemre. Kurva nagyot elveztem a szajaba. Kozben vegig mocskosul beszelt, huzott, cicazott velem. 10/10
  • Elszámolás:

    Mivel az elejen volt egy kis fennakadas mar az elejen mondta hogy az extrakat (csok, nfvsz) elengedi. Vegul csak az egyiket fogadtam el, bar volt csok is, az minimalis volt. Vegig hihetetlenul korrekt volt, ennel mereszebb kompenzaciot is igert, ezt megtartom magamnak. Kivancsi leszek ra.
  • Összkép:

    Tokeletes illuzio. Ezt igy tudnam osszefoglalni. Mindenkepp menjen aki megteheti. Igazi kuriozum. Az ajtoban vagy meg haromszor ramarkolt a brére, még ott is incselkedett, huzott, cicazott.
  • Webi megjegyzése:

    Beszámolód túl rövid, ezért alapból nem kaptál prémium napokat.
    A beszámolóról a vendégek szavaznak, és a szavazás ha eléri a ponthatárt további prémium napokat írunk jóvá.
Happy Massage