• Tia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en kerestem meg pár nappal korábban. Rögtön elfogadta, bár korábban még nem találkoztunk. Annyit jelzett csak, hogy azért előtte esetleg szóban is beszéljünk. Mivel szándékomban állt mindenképpen telefonálni is - csak kihasználva a VTR lehetőségét inkább nem is próbálkozom addig telefonon, amíg nem tudom, hogy jó-e az időpont - így természetesen megerősítettem, hogy hívni fogom és megadtam a számomat is.
  • Megközelítés:

    A térkép, és főképp a VTR alapján pontosan behatárolható. Mondhatni méteres pontossággal, így sem az útvonaltervezéssel, sem az odatalálással nem volt gond. Időre sikerült érkeznem, sőt valamivel korábban is, amit próbáltam ugyan jelezni, de akkor éppen nem értem el őt, így kivártam az időmet. BKV szempontból is jó a helyszín. Lévén koradélután mentem, így a forgalom se nagyon volt vészes.
  • Helyszín:

    Tippjeim szerint ez egy késő-szocializmus kori társasház, de a kerület státuszához igazodva korrektül karbantartva. A lakás pedig szinte vadiújnak tűnő, szépen felújított. Nekem talán egyedül a fürdő lógott lefelé ki az amúgy egységesen ízléses és korrekt színvonalból, de kis beruházással szerintem az is tökéletesíthető. Tusfürdő választék elégséges, szájvíz is akad. A körítések (törcsi, kispohár, kilépő) teljesen rendben vannak.
  • Lány külseje:

    Inkább a másik típusú szolgáltatást preferálom, de Tia képei, adatai és nem utolsósorban beszámolóinak minősítése mondhatni "elcsábított". A képek és az általam olvasott beszik (inkább időrend szerint olvastam újabbakat, nem a legjobb értékelésűeket csak) alapján magas elvárásokkal érkeztem. Igazából azt kell mondjam, hogy nem csalódtam. Tia magas! Mármint úgy értem, hogy én olyan középtermetű vagyok és azért a kiírtak alapján magamnál kissé alacsonyabbnak tippeltem, de bevallom összesen talán 1-2 centi döntött az én javamra. Arca, hangja kedves, bizalomgerjesztő, közvetlen. Én a kiírt kornak megfelelőnek láttam őt, úgyhogy igazából ez is pipa. Szóval az adatok stimmelnek, de - egyáltalán nem elégedetlenkedve - az összbenyomás alapján én azért kicsit másmilyenek találtam Tiát, mint a képek alapján sejtettem. Ez nem az ő hibája, egyszerűen az én fantáziám dolgozott talán más irányba.
  • Action:

    Érkezés, bemutatkozás, kis csevej, kölcsönös szimpátia felmérése és egyeztetése után vetkőzés, cuccaim elhelyezése az erre szolgáló kis ülőalkalmatosságon, majd megkapom a törcsimet és irány a zuhany. Ez még a mostanában enyhülő idő előtti meleg napokban volt, úgyhogy a szobában található ventillátor és a nyitott ablak gondoskodtak róla, hogy a klíma kellemes legyen. A fent bemutatott zuhanyban abszolvált tisztálkodási kört követően kicsit előre dolgoztam a farkamon és a szobába visszatérve az immár meztelen Tia gyakorlatilag kérés nélkül szájába vett és kellemes, barátnős szopásba kezdett. Nagyon kellemes, nem kivégzésre pályázó módszerrel dolgozott, egyedül talán csak a szemkontaktust hiányoltam a ténykédéséből. Lévén viszont, hogy valóban magas, így az ágy mellett állás nem nyújtott kifejezetten jó optikai látványt számomra, hiszen gyakorlatilag csak a feje tetejét láttam, ahogy bólogat rajtam. Ezért felkéreckedtem az ágyra, és egy sokkal ideálisabb pozícióból illesztettem farkam finom szájába. Továbbra is nagy lelkesedéssel és finoman dolgozott. Kellemes érzés volt, de gondoltam ha már - szokásomtól eltérően - szexpartnerhez jöttem, akkor be is kéreckedem. Nem mentegetőzésképpen mondom, de első találkozásokkor én viszonylag ritkán próbálkozom nyalással. Egyrészt nincs túl nagy önbizalmam a technikámat illetően, másrészt ilyenkor egy kicsit inkább azt várom, hogy a partnerem "bizonyítson", így igazából a petting kölcsönösségét én egy kis simogatással letudtam. Felhelyeztük közösen a gumit, majd minimális síkosítás után klasszikus szemből támadó pózban hatoltam be. Tia puncija esztétikailag is szép látvány, nemkülönben pedig kislányosan szoros. Lassan és egész sekély lökésekkel indítottam, majd rövid átmenet után teljes hosszamban hatoltam belé. Melleinek ringása, kislányosan lesütött szeme és halk sóhajtásai ezt a fajta érintkezést is kifejezetten barátnős hangulatúvá varázsolták. Végignéztem rajta, nyakába csókoltam és igazából rájöttem, hogy én jól érzem magam vele. Picit azért még lökdöstem, de semmi extra faxnit nem terveztem immár az intim együttlétünkbe, ezért szépen el is sültem a gumiban.
    Lehúztam a gumit, mialatt ő papírtörlőt kerített és megtörölgettük magunkat. Kellemes érzésekkel feltöltődve kimentem ismét a fürdőbe és letisztogattam kicsit magamat.
    Visszatérésem után felajánlotta, hogy megmasszíroz, amit örömmel fogadtam és azonmód lefeküdtem hasra az ágyra. Mellém telepedett és egy erősnek mondható, hátat és derekat érintő gyúrást kezdett. Közben beszélgettünk az élet dolgairól. Kellemes beszélgetőpartner, és igazán szimpatikus a személyisége is. A hozzáállásunk is hasonló sok dologhoz, így szinte bármi került is szóba, mindig egyetértettünk.
    Egy kis idő múlva megkérdeztem, hogy számíthatok-e esetleg még egy kis kényeztetésre. "Persze!", hangzott a kedves válasz. Tapasztalatokkal felvértezve immár rögtön az ágyra álltam, Tia pedig elém térdelt és finoman szopni kezdte a farkam. Néha kicsit irányítottam a tempót és a mélységet, amit teljesen rugalmasan fogadott. Nem terveztem torkondugni, mert már az első kör alapján is éreztem, hogy ő inkább olyan barátnős típus és szó ami szó, talán pont emiatt, én most nem is szerettem volna mást, mint még egy barátnős szopást. Finoman csinálta, egy ponton pedig átvettem az irányítást és kis kézi rásegítés után a szájába élveztem. Lenyugvásig tartott a szájában, majd törlőkendőbe továbbította spermámat. Papírtörlővel megint rendbe szedtem magam, majd megköszönve a kellemes élményeket felöltöztem, elbúcsúztunk és távoztam. Valahol 54-55 perc környékén lehetett a bruttó idő, amit kaputól kapuig eltöltöttem.
  • Elszámolás:

    Igazából csak a felöltözés közben jutott eszembe, hogy bizony sem a lepakoláskor, sem a levetkőzéskor nem adtam oda az ajándékot. Mármint hogy nem is tettem ki. De Tia szóba se hozta az egészet, úgyhogy azt kell mondjam az ő hozzáállása maximálisan korrekt. Bár feledékeny vagyok, de végül azért nem sodortam magam kínos helyzetbe. Az ajándék elhelyezését követően sem foglalkozott vele, hanem kikísért, elbúcsúztatott.
  • Összkép:

    Mint írtam, én inkább a masszázs jellegű szolgáltatást szoktam általában "keresni", de Tia régóta be volt téve a kedvencek közé és ezért sem bántam meg, hogy meglátogattam. Személyiségét illetően egy nagyon kedves, aranyos, értelmes lány. Jól éreztem magam vele és sem akkor, sem azóta nem volt olyan érzésem, hogy inkább máshoz kellett volna mennem, vagy hogy nem kaptam meg valamit, amit az ajándékért cserébe elvártam volna. Már egy ideje amolyan "elvszerűen" nem járok vissza senkihez, de még az sem kizárt, hogy Tia esetében kivételt fogok tenni. Köszönöm az élményt, Tia! Jól éreztem magam.
Happy Massage