• LOTTI

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk , könnyű volt elérni elsőre felvette. A telefonban mindent elmondott részletesen, már telefonon nagyon szimpatikus volt a hangja .
  • Megközelítés:

    A Mechwart ligetnél található a cím villamos megálló kb 5 percre van ,én taxival mentem de a parkolás is megoldható a közelben. A cím elég egyértelmű volt , telefonon hívtam és azonnal megkaptam az útbaigazítást melyik emelet melyik ajtót keressem.
  • Helyszín:

    A lakás rendezett és tiszta volt ,elég jól felszerelve. A fürdőszoba is rendben bár a zuhanynál vigyázni kell ,hogy ne folyjon ki lent a víz mert kicsit hanyag volt a kivitelező, ettől eltekintve a fürdő is rendben, sok tusfürdő , tiszta törülköző ,dezodor, szájvíz minden megtalálható. A tetthelyen egy nagy matrac és egy nagy tükör ami eléggé sokat hozzátesz az élményhez. Összességében rendben volt minden.
  • Lány külseje:

    Lotti a képeknél még jobban néz ki élőben, szép barna szemek, szép cicik, és hátulról is tökéletes. Nincs tetkója de ez számomra nem releváns ,a haja össze volt fogva ez nekem nagyon bejött meg ami még különösen az a szeplős szép arca .
  • Action:

    Megérkezésemkor Lotti beinvitált ,először kicsit meglepődött de kb azonnal megvolt a szimpátia meg a kémia köztünk. Én is kicsit izgatott voltam de elég hamar feloldódtam. Ha jól emlékszem Tanga+ Melltartó volt rajta de én kb csak azt figyeltem alatta mi lehet :D . Odaadtam neki az ajándékom is amivel pont eltaláltam az ízlését szerencsére.
    Ez után leültetett ,beszélgettünk kicsit , megkérdezte kapcsoljon-e légkondit ,abszolút figyelmes volt és közvetlen. Kaptam egy törülközőt és a fürdő felé vettem az irányt. A gyors zuhanykör után visszatértem lefeküdtem és kaptam egy kegyetlen jó natúr franciát.
    Közben a szemembe néz és figyeli a reakciót ,hát valami eszméletlen volt .Utána én is kértem ,hogy viszonozhassam ,Lotti odalent is gyönyörű és ápolt volt . A hanghatásokból ítélve ő is élvezte a dolgot ,ez után kértem gumit és missziben kezdtük. Nagyon izgató volt közben végig tartja a szemkontaktust. Váltogatva a tempót így csináltuk egy ideig ,majd kutyusban folytattuk .Na itt a látvány nagyon ott volt a tükörben ahogy visszanézett rám többször majdnem elmentem de még bírtam .Ezt követően Lovaglásra váltottunk ,ebben is nagyon ügyes ,egy párszor rám is szorított azzal is majdnem kivégzett .Ez után kértem ,hogy feküdjön hasra és hátulról támadtam be :D. Így folytattuk még percekig és utána így is lett végem. Hagyott egy kicsit lenyugodni utána kaptam törlőkendőt és letisztogattam magam .Felajánlott egy kis frissítőt amit persze elfogadtam mert elég hosszú menet volt. Ez után kaptam egy masszázst is ami szintén nagyon jól esett .Én is megpróbáltam viszonozni és állítása szerint jó kezem van így gondolom sikerült. Ez után még kicsit beszélgettünk majd elmentem letusolni és elbúcsúztunk.
  • Elszámolás:

    Amiket az adatlapon vállal az alapban vannak ,teljesen korrekt , ár érték arányban is 5 csillagos.
  • Összkép:

    Összességében nagyon pozitív élmény volt ,Lotti egy kedves intelligens lány és nem mellesleg nagyon dögös. Jó beszélgetőpartner , jó a humora is és van egy elég erős vonzó kisugárzása. Ha tehetem biztos visszamegyek még ,Köszönöm Lotti :D
Happy Massage