• Fanni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon üzenetben,SMS.-ben, telefonon próbáltam elérni. Visszahívott és megbeszéltük a randi idejét.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, találtam parkolót a ház közelében, fizetős övezet! A GPS is odatalál, de a Lurdi ház is a közelben van...
  • Helyszín:

    A lakás, fürdőben is minden van ami kell! OK! Kis garzon, előszoba amiből nyílik a fürdő, szoba konyha pulttal asztal szék, és egy nagy francia ágy.
  • Lány külseje:

    A képeken Ő van, ha van is retus az nem szépít és nem ront a valóságon! A lakáshoz érve nyílt az ajtó, és beléptem a"sötétségbe", nekem a kinti fényviszonyok miatt annak tűnt.... Viszont a hölgy körvonalait így is láttam, és tetszett a látvány! Azt hiszem egy fekete köntös és alatta fehérneműben fogadott. Tisztáztuk mennyi időre jöttem, és elkezdtem levetkőzni, közben megkérdezte megfelel e nekem és nem zavarnak e a tetkók? Biztosítottam róla,hogy megfelel az elképzeléseimnek a külső sőt! Majd megmutattam neki a tetkómat, így ez a kérdése is megválaszolódott... Majd az ajándékot a pultra téve,elmentem meglátogatni a fürdőt.
  • Action:

    A fürdőből kiérve az ágy mellett állva várt, átöleltem és csókolódzni kezdtünk (igazi nyelves csókok voltak) közben simogattam ahol értem. Közösen megszabadítottuk a még rajta lévő ruháktól fehérneműktől,és folytattuk az ismerkedést állva, ha nincs kiírva hogy a cicik szilikonok észre sem veszem szépek, nagyok és a bimbók érzékenyek, tapintásra sem éreztem a szilikont!. Majd az ágyra dőltünk, csókok (dicséretet kaptam, hogy"jól csókolok" biztosítottam róla, hogy neki sem kell plusz órákat vennie..) majd a ciciknél elidőztem és utána lefelé vettem az irány a puncihoz, szép borotvált és jóízű volt. Nyalakodni kezdtem nem kis ideig, közben neki is többször jól esett, én úgy éreztem el is ment.... Majd fordultunk és ő mutatta be a francia tudását, amiből nyugodtan doktorálhatna! Nagyon jó a franciája, hol csak a makkot hol a rudat nyalogatta majd mélyen bekapta és úgy szopogatta, hol oldalról hol szemből és a golyszikat sem hagyta ki. Sajnos nem voltam a toppon és kedvesem megdolgozott a sikerért, de nem adta fel én meg a folyamatosan mennyben jártam... Kitartása elnyerte gyümölcsét és nagyot élveztem a pofijába, még folytatta amíg le nem nyugodtam majd kaptam törlőkendőt és ő kiment a fürdőbe rendbe szedni magát. Miután én is visszatértem a fellegekből a valóságba, rákérdeztem az időre ami sajnos letelt... Gyors fürdés öltözés majd búcsúcsókok közepette távozás.
  • Elszámolás:

    Nincsenek extrái, de nekem nem is kellettek...Talán az ujjazás hiányzott, de azt nem is vállalja! (megvoltam nélküle...) Az "ajándékot" a pultra tettem érkezéskor végig ott is maradt. Nem kaptam felhatalmazást a csokor méretét illetően, ezért azt nem publikálom...
  • Összkép:

    Régen nézegettem már a hirdetését, de most minden összejött a talihoz! Nagyon kedves és odaadó hölgyet ismertem meg Fanniban! Aranyos, helyes, és odaadó. Arányos test, gyönyörű cicik és a hozzám állása csillagos 5-ös! Biztos megyek még hozzá, mert folytatni kell amire nem jutott idő! (Megjegyzem nem is lettem volna képes folytatni,annyira jól esett!)
Happy Massage