• Hollyh

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Hollyh reagálása

    Nagyon köszönöm! Élmény volt!🥰❤️

  • Egyeztetés:

    Nem találok szavakat hogy megfogalmazzam, de igyekszem.
    Nézegetem az oldalt, és hirtelen láttam az ő képet, egyből döntöttem hogy hozzá szeretnék menni, mivel rég óta is szerettem volna menni masszázsra, így hát rá írtam viveren, de a biztonság kedvéért írtam neki az oldalon is.
    Mindendkét csatornát aktívan figyeli, ki jelzi az adatlapján hogy elérhető e, és egyből is válaszolt.
    Szávai szépen voltak fogalmazva, szinte éreztem a fülemben hogy kimondja, nem mint ha írta volna.
    Jeleztem felé hogy mikor szeretnék menni, és könnyen ment az egyeztetés, leírta a címet és hogy hova kell menni, végig éreztem mint ha rég óta ismerem őt.
    És kedvesen köszönöt a beszélgetés végén, őszintén mondva éreztem a puszit az arcomon.
  • Megközelítés:

    Nem volt nehéz oda találni, BKV-val is lehet menni, de én autóval mentem.
    Parkolás fizetős, de nagyon is megéri, sok szabad hely van, az út volnal ellenére is könnyen jutottam el odáig nem éreztem a dugót.
    A címet amit adott nagyon pontos volt nem kellet sokat keresni, a ház előtt pont volt bőven parkoló hely.
  • Helyszín:

    A ház nem rég építették, nagyon szép modern és a környezet is olyan lélek lazító volt.
    Ahogyan a lépcsőházban mentem, mint ha haza mentem volna oly érzésem volt nem éreztem azt hogy idegen helyen volnék.
    A lakása nagyon szép, tágas modern, az ajtóba vele együtt rám várt 3 kutyus, nagyon örültek nekem mint ha én lennék a gazdi, amitől szintén nem éreztem az idegen helyet, hanem inkább haza értem hosszú útból a szeretteimhez.
    A szóba nagyon szép volt, tisztaság mindenhol, illatos fényes és klímás is volt olyan melegben ahogyan be léptem mint ha mennyországba kerültem volna.
    Kicsit beszélgetünk, utána kértem hogy szeretnék menni mosakodni gyorsan, elkisert a fürdőbe, megmutatta mi hol van, kérdezte szükségem van még valamire, és hogy vigyen be valami inni a szobába, oly volt az egész mint ha tényleg a barátnőmmel lettem volna akivel friss kapcsolatban vagyunk.
  • Lány külseje:

    Ruhában fogadott a szómszedok miatt, amit nagyon pozitív, amitől szintén barátnő feeling volt.
    A gyönyörű haja a vállát takarta, ami még csodássabbá tette őt, az egybe ruhája nagyon tükrözte az arcának a szépséget, a sminkje egyszerű de nagyon szép volt, nem tudtam mire figyelni annyira szép hogy órákig tudtam volna nézni, a szemétől kezdve a lábáig.

    A képek sajnos csak töredékét tükrözi azt amit valójában láttam, kellemes csalódás ért amikor láttam.
    Nem volt csont vékony, sem a nőiesen telt alkat, olyan modell alkata volt inkább ami oda volt.
  • Erotikus masszázs:

    Fürdés után bementem a szobába, fotelba ültem, utánám jött be hozott innivalót, ittunk nagyon sokat beszélgetünk kérdezte milyen volt a napom, ami nagyon jól esett hogy látszott is rajta hogy tényleg érdeklődik nem csak játszotta.
    Utána kérte hogy fekudjek a hasamra, és kérdezte olaj vagy krém.
    Én olajat szeretem jobban mert az csúszik és nem szívódik a testbe gyorsan így nem kell mindig kenni, kis olajat öntött a kezére kicsit felmelegitette utána lassan a hátamra került a keze, medencémtől fel felé haladva a vállaim irányában halad, gerinc mentén csigolyaról, csigolyára haladt szépen kitudta emelni az izmokat, ízületeket, minden csomót feloldott szépen kidolgozta őket olyan érzésem volt mintha el élveztem volna ahogy masszirozta, tudtam tőle lazulni a kedves gyengéd szavaival a lelkemet masszírozza miközben a kezeivel a testemet.
    A vallaim, és a nyakamat oly kényelmes lazító mozdulatokkal érintette, megfogalmazhatattlan érzés sajnos nem tudtam úgy le írni hogy valóban tükrözze vissza azt amit át éltem.
  • Levezetés:

    Nála, nem csak a testemet masszirozta mint említettem korábban, ha nem a lelkemet is.
    Hátamra fordított kezeivel a vállamat elölről masszírozta, lefelé haladva a mellimet, a hasamat sem kímélte amitől nagyon fura leírhatatlan érzésem volt, amitől jobban is vigyázbán ált.
    Kedvesen lassan elkezdte masszírozni körülötte, néha a Zacs. Mire végül hosszú előjáték után kezében vette az irányítást, kellemesen markolta, figyelt az arcomra hogy mikor mit érzek, úgy állította a szorosságot, a tempót ahogyan rajtam lasztodot hogy jól esik, két kezével csinálta egyszerre felválta, vannak olyan filmek ahol drukolsz hogy ne érjen véget az a jelenlét, annak éreztem magamt akkor, mintha kívülről láttam volna magamat miközben csinálta, több részletet nem osztok arról hogy mit hogyan történt, mert én úgy gondolom hogy az embertől függ nem biztos hogy ugyan azt szeretjük, de felejthetetlen élményben volt részem, a találkozástól kezdve a csúcsig jutva.
  • Elszámolás:

    Nem hozta szoba a témát, sem az elején sem a végén.
    Nagyon korrekt volt, az adatlapjan felvan tüntetve, illetve üzentben is leírta amikor beszéltünk.
    Megvolt köztünk a bizalom pont ami valójában így is volt.
  • Összkép:

    A testem eltavozott tőle de a lelkem ott maradt, feljhettlenn élmény volt a beszélgetés a masszázs a kutyossakl való találkozás.
    Érzéki gyengéd lány, de élet vidám vigyázni kell a mosolyával mert szíveket rabol el vele.❤️
    Csak rá tudok gondolni, szintén érzem az illatát magamon most is.

    Köszönöm neked azt az élményét.
Happy Massage