• Szófia

  • Beküldte:
  • Szófia reagálása

    Köszönöm a kedves szavakat! Szeretettel várlak legközelebb is!:)

  • Egyeztetés:

    VTR-en délelőtt jelentkeztem egy délelőtti időpontra. Hamar és kedvesen visszajelzett, hogy megfelel.
  • Megközelítés:

    Parkolás rosszul néz ki. Tömegközlekedés is elég rossz. Új építésben lévő lakópark a 11 kerben. A címet pontosan megkaptam, de a hely ismeretlensége, újsága miatt nem volt egyszerű oda találni, pár percet késtem is miatta, amit vtren kommunikálunk.
  • Helyszín:

    Vadiúj lakópark, vadiúj lakása. Szerencsére alacsony emeleten, gyorsan diszkréten a lakáshoz lehet jutni, számozás egyértelmű. Fürdőszoba rendkívül jó , zuhany "szobát" (kabint) otthonra is elfogadná, egy kisebb kamra méretű hely a zuhany ahol fej feletti zuhanyzó is van. Tusfürdők a földön, törölközőt elérni a kabin ajtajából. Száraz, tiszta. Déli időpontnak hála nem volt forgalom kettesben voltunk, ezért komfortos volt minden.
  • Lány külseje:

    Szófia egy gyönyörű, fiatal teremtés. A képeknek tökéletesen megfelel, karcsú, izmos, feszes minden négyzetcentije. Szép ápolt bőre van, a haja hátközép hosszú, egyenes, selymes. Alakja szép, nem állnak ki csontjai, mégis hihetetlenül könnyű, a megadott kilók reálisak.
  • Action:

    Megérkezésem után bevezetett a szobába ahol ledobtam a cuccom rögtön és elmentem a zuhanyba. Zuhany után egymás testének csókolgatásával indítottuk állva az előjátékot. Hamar az ágyra húzott, amire én feltérdeltem. Ebben a pózban maradtam, mikor ő az én franciás kényeztetésemhez helyezkedett. Irányítás és felszólítás nélkül nagyon kellemes franciázásba kezdett. Szerszámom átlagnál picit nagyobb, ezért a mélytorkozási kisérletek kicsi pornós öklendezős hangokba torkolltak, ami nagyon beindított érzésre és hangahatásra is. A kölcsönösség jegyében én is bevetettem magam, Szofi a hátára feküdt és én kezdtem gyengéden kényeztetni, kézzel simogattam egész testét, majd nyelvemmel finom punciját, után csiklóra a fókusz és végül ujjal besegítve sikerült eljuttatnom gyönyörű testét egy orgazmusig. Gumi fel, hátulról kezdtük, ahol gyönyörködhettem formás popsijában. Előrébb tolva csípőjét, majd jobban pucsítós pózba hátrahúzva. Amikor kezdtem túlzottan élvezni pozit váltottunk misszibe. Gyönyörű lábacskáit a nyakamba vettem, úgy toltam őtemesen magamat alá, bokáját csókolgattam közben, mely kényeztetéseket hangjával értékelte. Egyá pár perc után reverse cowgirlbe váltottunk, ahol ismét gyönyörködhettem ahogy formás hátsója pattog farkamon, majd kértem, hogy dőljön hátra, csípőjét könnyedssége miatt kezeimmel tudtam tartani, és egyre gyorsuló tempóban tudtam alulról belédöfni lüktető tagomat. Itt annyira beindított a dolog, hogy lábait összefogtam és ugy toltam befele vadul magam, ami miatt ki is csusszantam, de Szofi gyorsan és profin visszairányított aminek hála pár további döfés után hatamlamasat tudtam élvezni benne. Remegő lábakkal mentem ki a szobából, a zuhany felé, ahol a nappaliban egy kolléganő volt. Az összefutás náluk előfordul. Nórával még egy másik helyen volt lehetőségem találkozni, és meg is ismert.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt, telefonban/vtr-ben leírtaknak megfelelt. Elején odaadtam.
  • Összkép:

    Sokkal jobb volt, mint amire számítottam, alak tökéletes, és technika nagy élvezetet nyújtott nekem.
Happy Massage