• Berni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    SMS-ben írtam rá előző héten, konkrét dőpontfoglalós üzenetváltás történt.
  • Megközelítés:

    Hétfő délelőtt aránylag könnyű volt parkolni. BKV praktikusabb, ha nem írtózol a közösségi közlekedéstől.
  • Helyszín:

    Lakás egy szalon, de Berni egyedül rendel. Több helység van, minden tiszta és célszerű. Kellemes hűvös klíma belépéskor a kinti meleg után.
  • Lány külseje:

    Berni egy fehér, elöl végig cipzáras kb csípőig érő falatnyi cuccban fogadott éppenhogy takarta a popsit.Szerencsére combfix nélkül, amit vétek felvenni a hibátlan bőrére, harisnya nélkül is olyan kb mintha rádobtak volna egy filtert. A barna teste erős kontrasztban a fehér mini cuccal, hozzá a még napszívta szőke haj, aztán a mosoly, meg a szempillantások már az első pillanattól beindították a férfi ösztöneimet. A fantáziám elvándorolt csak a kezembe nyomott törölközőnél tértem vissza a valóságba.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs kifogástalan Berninél, de most esélytelen volt hogy élvezzem a foglalkozás ezen részét.
    Ennek ellenére végig feküdtem valahogy.
    Berni ekkor már egy kék kétrészes fehérneműben volt, külön megkértem hogy eszébe ne jusson harisnyát vagy bármi cuccot felvenni az izgató bőrére. A masszázst végig feküdtem,de semmire nem emlékszem belőle, nagyjából a vádli résznél elvesztettem a fonalat, lehet hogy elaludtam.
  • Levezetés:

    A legutóbbi találkánk elég visszafogottra sikeredett, köszönhető annak hogy nem igazán voltam a toppon testileg. Ezt akkor kb az első pillanatban láttam is a tekintetén Berninek. A "hú de szétszednélek" tekintet helyett a "mi a franc történt veled" tekintet fogadott. Na de most tudtam, hogy elég rendesen összekaptam magam és önbizalommal felfegyverkezve ültem fel a masszázspadon, miután Berni a fináléban lehúzta rólam a törölközőt és felébresztett. Elém állt beletúrt a hajamba és hanyagul megkérdezte galériázunk? Majd felsétál előttem lassan elegánsan, egyik kezében az olajjal a szokásos "fejedre vigyázz" figyelmeztetéssel. A galéria egy kis kéjzug, tükrökkel, tatamival egy keskeny asztallal és hangulatfényekkel. Hanyatt dobom magam a matracon, ami friss duplalepedős borítással fedett mint a szállodákban. Berni a lábaimközé térdel és lassan kioldja a melltartóját. Gyönyörű forma, a legizgatóbb látvány tárul elém, közben kiterítve mozdulatlanul fekszem a matracon és hagyom hogy csak történjenek a dolgok.
    Aztán fölém hajol oldalról beletúr megint a hajamba majd ad egy finom lassú csókot a homlokomra az arcomra, majd megharapja fülcimpám aztán véginyalja a nyakam hosszan, eközben a farkam már a bőrèt simítja. Aztán az orrával le a mellkasomon egész a hasamig, minden egyes mozdulata egy mini orgazmus. Miután feltérdel, az asztalról levesz egy kis poharat és belekortyol, nem tudom mi történik gondolom meleg van és bekészített magának egy kis innivalót. Aztán fölémhajol és a szájából elkezdi lassan ráfolyatni a farkamra. Mint később kiderült egy másik típusú, nem a masszázshoz használt kókuszolaj volt, amit használt. Innentől a farkam kap egy olyan kényeztetést, amiben még soha nem volt része.
    A golyóktól kezdi a simításokat, végig a farkamon néha közel hajol hozzá, mintha érintené a szája. Berni nem rejti véka alá, hogy a méretes kemény, egészséges szerszámokkal szeret foglalkozni és ennek hangot is ad. Dicséri a fülembe, miközben a kezével gyengéden aztán erősen rámarkolva dolgozik a brén. Aztán finoman lefordítom magam alá hasra és hátulról finoman viszonzom a gyengédséget, amit eddig kaptam. Izgató, ahogy a hátán kirajzolódnak a finom izmok, a kedvencem mégis a farizom fölött a deréknál a két kis bemélyedés. Kicsit így gyönyörködöm, közben a farkam keresi a helyét ami tiltott zóna, így csak imitáló mozdulatokkal élvezek egy hatalmasat a popsira.
  • Elszámolás:

    Mindig úgy érkezem, hogy nem számítok nagy erotikus szeánszra, de Berni szinte mindig meglep valami extrával amiért nem számít fel külön költséget. Az más kérdés hogy természetesen meghálálom a törődést.
  • Összkép:

    Berni egy anomália nekem itt az oldalon. Valahogy nem illik az általam eddig ismert "képbe".
    Különlegesen természetes és ösztönös. A legjobb szó ami illik rá és az egész jelenségre : Finom. Finom a megjelenése a stílusa a bőre az illata... Baromi hálás vagyok, hogy a szűk körbe tartozhatom akik egy kicsit többet kaphatnak ebből a finom nőből. /Mondjuk keményen melózom is érte az edzőterembe/
Happy Massage