• Leóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már beszéltünk,de a héten már az időpontot egyeztettük. A hangja nagyon tetszett. Nyugodt és kedves mi illik alakjához. Mindenről részletes tájékoztatást kaptam. Időben is voltunk így az általam kért időpontnak részéről sem volt akadálya. Ezután ment a Vtr, mit gyorsan vissza is igazolt.
  • Megközelítés:

    Ilyen részletes pontosságú címet még nem kaptam. Gps ismeri pontosan oda vezet. Mintha csak a Flóriánba mennék. Parkolás könnyű, akad hely szinte a ház előtt. Tömegközlekedés fullos.
  • Helyszín:

    Panel többedik emelete. A ház rendben tartott, akár csak a lift. Lakás patyolat. Jó levegőjű, világos, igényyes. Nem látszik panelnek. A légkondi igen csak jól működik. Játszószobában hatalmas ágy, egy fotel, szobainas, hova a gönceim raktam. Falon egy hatalmas tv, mi alatt is van pakolási lehetőség az apróságoknak. Fürdő kicsi, de szuper. Kád függönnyel és felszerelve minden szükségessel.
  • Lány külseje:

    Nem is tudom hol és hogyan kezdjem. Egy fekete bodyban, combfixben a hozzá illő magassarkúban fogadot. Ha álarcos bálban találkozunk ebben a szerelésben azt mondom, de jó ez a huszas! Csodálatosan karban tartott teste van Leónának. Cicik tökéletesre formáltak,természetes hatásúak,szép popsi, kecses lábak. Arca is korát meghazudtoló. Ahogy megláttam, már nyúlt agyamból is kitörlődött, hogy milf. Ehhez jön kedvessége, közvetlensége és el nem fogyó mosolya. Ahogy a bemutatkozáskor egymásra néztünk a tetszem neked?, maradhatok kérdés anulálódott. Egy gondolatom volt, de jó lenne látni utcai ruhában. Persze nem kocsból, mert az veszélyes lenne a közlekedőkre nézve.
  • Action:

    Cipőt lerugtam és máris a szobában voltunk. Nem kapkodva, de igyekeztem megszabadulni az öltözékemtől. Máris kísért a fürdőbe. Jól esett a zuhany és mentem is vissza. Állva bújtunk össze. Mivel a magassarkútól megszabadult nyakamat puszilta. Kezeink tájékozódó kalandtúrán. Ahogy bementem elhajítottam a törcsit így most Leónát kellett megszabadítani a bodytól. Ellenállás híján nem okozott problémát. Popsijába markoltam mire mellei nekem feszültek.
    Kértem is rögvest, hogy pozícionáljunk az ágyra. Faltuk egymást hol értük. Azonnal ráérzett a gyöngémre. Ahogy bimbómat szopogatta farkam egyből reagált. Ő pedig azonnal átpártolt. Nem sokat töprengett. Megfelelö nyalakodást követően torokra vette farkamat. Isteni a szája. Közben, majd el felejtettem folyamatosan dorombol mint macska a tejfölös bödön fölött. Lehetett közben cicikkel, popsival, sőt még a puncival is foglalkozni. Járt is kezem ide oda. A vége 69 lett. Illatos puncija élvezte nyalakodásomat. Mikor nyelvem hüvelyébe toltam még rásegített. De nem volt probléma. Popsiját széthúztam és máris volt levegő. Ösztönösen érez mindent. Csak mozdultam, lehet mondttam, de már bontotta is a védelmet. Hogy szeretnéd és helyezkedett máris fölém. Nem fergeteges, inkább megfontolt lovaglása. A kölcsönös élvezetre hegyezi ki. Pózt kellett váltani. Missziben folytattuk és így lett vége.
    Hozzám bújt, feje vállgödrömben. Mint barátnő tenné. Nagyon élveztem. Közben simogatott, puszilgatott keze erre arra kalandozott. Kölcsönös izgatásba kezdtünk. Leóna kétszer is élvezett a jelek alapján.
    Addig addig míg nem farkam életre kelt. Felszerelés és misszi, amelyet doggy követett. Először fejét egészen mélyre eresztette, majd vállaiba kapaszkodva. Ez már nem fejeződött be.
    Újra összebújtunk és beszélgetni kezdtünk.Azt kell mondjam tabu nélküli beszélgetés folyt közöttünk és jókat is nevettünk .
    Az idő viszont kegyetlen úr. Gyors tusolás, öltözés, várlak máskor is mondta és el. Jaa a kapott hideg kólát, mit nem ittam meg útravalónak kaptam.
  • Elszámolás:

    A végén történt, rátettem az éjjelire. Megköszönte, én is. Nagyszerű választás volt Leóna.
  • Összkép:

    Csak ilyenek érjenek. Nem kívánok magamnak jobbat, odaadóbbat, barátnősebbet. Csodálatos partner, minden a kisujjában van. Érez és megelőz.
    Köszönöm az együtt töltött időt.
Happy Massage