• Nicol

  • Beküldte:
  • Nicol reagálása

    Szia Kedves! Köszönöm szépen és örülök, hogy jól érezted magad Nálam! Nagyon kedves vagy és várlak vissza szeretettel mielőbb! Puszillak

  • Egyeztetés:

    Reggel 9 környékén hívtam, és még aznap 12 előtt egy kicsivel találkoztunk, szóval abszolút flottul ment az egyeztetés. Mindkét oldalon hirdet, de telefonon is elmondott minden lényeges információt.
  • Megközelítés:

    XI. kerület Kelenföld és Albertfalva határán. A cím abszolút pontos, az épületek számozása (újépítésű komplexum), nem mindig egyértelmű, de Nicol ügyesen útbaigazít. Autóval érkeztem, a háztól 1-2 perc sétára könnyen találni ingyenes parkolóhelyet, de a belvárosból villamossal is egyszerűen megközelíthető, mert a 17, 41, 47 a sarkon tesz le.
  • Helyszín:

    Újépítésű ház, kicsit használatban lévő lakásáról van szó. A célnak abszolút megfelel, a fürdő tiszta, van normális tusfürdő választék és szájvíz. Nicol szobája pont a fürdővel szemben, hatalmas franciaággyal, szobainassal, és szekrénysorral. Kicsit steril, az ágy körüli led-világítás próbál hangulatot varázsolni. Ottjártamkor kétszer láttam a kanapén egy szőke csajt, aki tv-zett, szóval a diszkréció nem feltétlenül maximális.
  • Lány külseje:

    A képeknek és az adatoknak megfelelően egy szép, magas, ízlésesen sminkelt, rövid hajú, tetovált fiatal csaj nyitott ajtót. Nem nádszál királykisasszony, hanem egy 180-as 70 kilós sportos (cselgáncsos?) csaj. Egy fekete melltartó és brazil tanga volt rajta, és kedvesen elkísért a szobába. Egyeztetés közben szerintem nem vele beszéltem, mert meglepődtem a telefonban hallott hangénál jóval mélyebb orgánumán :)
  • Action:

    Tusolás után egyből belecsaptunk a lecsóba, és kaptam egy brutál franciát. Lelkes, mélyre vesz, jól használja a kezét, nyál is van rendesen, szóval rendkívül ügyes, a pornó - barátnő skálán inkább a pornóhoz közelebb. Miután kellően keménnyé varázsolt, és kiélvezkedtem a szájában magam, misszionáriusban hatoltam belé, egy kis nyál segítségével, mert elmondása szerint allergiás a síkosítóra. Kipróbáltuk lovagló pózban, és kutyusban is, egyiknél sem nyafogott, hanem rendesen csinálta ahogy kell. Néha megsimogatott, vagy mellbimbót nyalogatott, vagy a nyakamat csókolta, de mutatta érzékiség jeleit, azonban csókolózás nem volt. Lehet nem voltam neki szimpi, de az adatlapján szerepel, de nem csináltam belőle nagy ügyet. Miután kellően elfáradtam a változatos pózokban, franciázott újra egy nagyot, aztán megint meglovagol, és a végén a melleire vertem. Az óránk vége a közeléhez ért, és megbeszéltük, hogy elélvezés és szex terén sem vagyok a legegyszerűbb eset, mert igénylem a bensőséges testi kapcsolatot, és bírom is szusszal 40-50 percig.
  • Elszámolás:

    Előre kérte a pénzt, de most kivételesen nem bántam meg hogy előre kellett fizetni.
  • Összkép:

    Összességében jól éreztem magam, viszont éreztem egy minimális távolságtartást, de ez lehet, hogy az én nagy igényeimnek a hozadéka. Mindenesetre aki kedveli a magas erős csajokat, az nem fogja megbánni ha ellátogat Nicolhoz, mert jó kezekben lesz.
Happy Massage