• Leóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon nem könnyű elérni, viszont sms-ben is tudtunk időpontot egyeztetni, miután leírta a lehetőségeket, és hogy mikor ér rá aznap. Jeleztem neki látogatási szándékomat, így megkaptam a címet, és bő másfél óra múlva hívtam is a kapu elől.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel érkeztem. Forgalmas óbudai csomópont, villamos és több buszjárat a közelben, tehát jól megközelíthető a tetthely. Pontos címet kaptam, könnyű odatalálni.
  • Helyszín:

    A lakás minden igényt kielégít. A baszoba kellően tágas, légkondi is van, ami ezekben a kánikulai napokban nem hátrány. A szobában szép nagy francia ágy található, ahol keresztbe-hosszába kényelmesen elfértünk. A fürdőszoba kádas, szintén minden megtalálható, ami szükséges, számtalan tusfürdő, valamint az elengedhetetlen szájvíz.
  • Lány külseje:

    Ugye arckitakarással hirdet, de ez senkit ne tántorítson el, számomra kellemes csalódás volt ezen a téren. Arcán ugyan látszik, hogy 40+, és a kiírt kor megfelelő lehet, a teste viszont kb. 15 évvel fiatalabb a megadott kornál. Gyönyörű, hosszú lábak, elképesztően szép fenék, tenyérbe illő formás cicik, sehol egy deka felesleg és a bőre is hibátlan. Nem tudom, mivel tartja így karban magát, de valamit nagyon jól csinál, az biztos. Ehhez társul egy kedves, pozitív személyiség és egy erotikus, mélyebb hangfekvés. Belépésem után pár másodperccel már tudtam, hogy jó helyen járok.
  • Action:

    Gyorsan elmentem zuhanyozni, majd kezdetét vette a találkozó lényegi része. Én a magam részéről szeretem, ha fokozatosan fedezzük fel egymás testét a partneremmel, és nem egyből a szerszámra bukik rá valaki. Nos, Leóna ideális partner ebből a szempontból (is). Kellemes csókolózásba kezdtünk, csókja finom, érzéki, használja a nyelvét rendesen. Szépen lassan haladt aztán lefelé, majd egy nagyon jó franciába kezdett, én még álltam, Ő térdelt előttem. Rövidesen áttetük székhelyünket az ágyra, ahol folytatódott a franciaóra, majd javasoltam a gumihúzást, de még mielőtt betettem volna, szerettem volna én is kicsit megkóstolni Leónát. Nagyon finom, nyalni-falni való puncija van, jól reagált a kényeztetésre, talán sikerült is elmennie, én mindenesetre nagyon élveztem ezt a részét is. Sajnos az első menet az én hibámból kifolyólag nagyon rövidre sikerült, a nagy melegben nem tudtam kellően koncentrálni, így pillanatok alatt elsültem. Leóna letörölgetett, majd elmentem egy frissítő zuhanyra. Egy jó negyedórát beszélgettünk ezután, kellemes partner volt ezen a téren is.
    A második kör felvezetése is szépen fokozatosan történt. Egy picit több időbe telt, mire hadba állt az ezredes, de így legalább hosszabban élvezhettem kiváló franciáját, melynek során időnként szinte teljesen eltűntem a szájában. Amikor éreztem, hogy elértem a kellő merevséget javasoltam ismét a védőfelszerelés felhelyezését, és elölről vettem be Leóna kéjbarlangját. Egy darabig így csináltuk, majd hátulról folytattuk. Kár is lett volna kihagyni, mert az a fenék látványra és érzésre is nagyon izgató. Így is mentem el, baromi jó volt. Ezután még egy gyors zuhany fért bele az időmbe, majd a távozás mezejére léptem.
  • Elszámolás:

    A bővebb infóban megtalálható minden részlet, a helyszínen sem változott a csokor mérete. Extrákat nem vettem igénybe. Először találkoztunk, így az elején rendeztem, tudott visszaadni is, mivel nem pontos összeggel érkeztem.
  • Összkép:

    Leóna egy kiváló testi adottságokkal rendelkező, igazi barátnő feelinges MILF, aki 100%-ban odateszi magát a partnerével töltött időben. Aki szereti az igényes, érett hölgyeket, annak kár lenne kihagyni. Természetesen ajánlom, és tervezek is még visszatérni Hozzá. Sajnos csak "jó" besorolást adhatok, pedig indokolt lenne a magasabb osztályzat is.
Happy Massage